Lorute, tavo stuartiano kopija
dar jei lapukai butu margi, kiap pas ana, tai isvis butu super.
Miniuka Karmelitoj pirkau, buvo uzveze pilna padekla violetiniu ir dryzuotai violetiniu.
Papildyta:
AHA
O jei butu stiuartianos originalas tai butu isviso super
Nenusipirkau mini marko, tai pasiguodziau sita stiuartianos patdelka
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 04, 14:42)
Lorute, tavo stuartiano kopija
dar jei lapukai butu margi, kiap pas ana, tai isvis butu super.
AHA
Nenusipirkau mini marko, tai pasiguodziau sita stiuartianos patdelka
viskas ciki
karmelita tai cia aleksote??? man tie pavadinimai nesako nieko, as tik zinau kur kuri yra
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 14:43)
Miniuka Karmelitoj pirkau, buvo uzveze pilna padekla violetiniu ir dryzuotai violetiniu.
karmelita tai cia aleksote??? man tie pavadinimai nesako nieko, as tik zinau kur kuri yra
QUOTE(naujute @ 2009 06 04, 14:46)
viskas ciki
Aha, Aleksote
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 13:05)
Pas mane augo toks siamo dvinys pumpurelis. Laukiau kas cia prasiskleis, bet nudziuvo taip ir neprasiskleides
Kartais tie pumpureliai nudziusta be jokios aiskios priezasties
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 15:42)
As tai bijau suskaiciuot, bet kazkur 40 turiu. Butas 3 kambariu tai telpam, dar keletai vicikes atsirastu
oho
Isnesiau dabar kibira i balkona, kad prilytu. Ale ziuriu ziuriu, nieks ten nelyja i ji
Kas zinot, per kiek laiko turetu prilyti pilnas kibiras? 
Greit pripranta tie vyrai
Papildyta:
Blembashki, saule islindo
Sitaip man niekada pilno kibiro neprilis
QUOTE(meda22 @ 2009 06 04, 14:56)
oho
as kol kas tik 10 turiu
butas taip pat triju kambariu... tai dar 30ciai vietos taip iseina rasciau
vyras jauciu lieptu rinktis, arba jis arba orchideju plantacijos

Greit pripranta tie vyrai
Papildyta:
Blembashki, saule islindo
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 11:01)
Siaip nepatartina, bet matai mes cia daznai eksperimentuojam
O tiksliai zinai, kad ten juodzemis? Nes jei durpes tai truputi sunkokai su joms. Merginos supudina visai saknis
Nu dabar visai pasimeciau
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 11:36)
*Dar norejau parodyti kaip prazydo manoji Debora
**O sita, mano prazydinta, buvo bekeliaujanti i siuksliu kibira, bet siaip ne taip atsigavo.
**O sita, mano prazydinta, buvo bekeliaujanti i siuksliu kibira, bet siaip ne taip atsigavo.
*
** issigando matyt
QUOTE(meda22 @ 2009 06 04, 12:16)
o cia mano "darzelis", priekyje laukiami du ziedsteibiai ir naujoke miniuke is "iki"
Koks ziedeliu grazumas
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 12:42)
As tai bijau suskaiciuot, bet kazkur 40 turiu. Butas 3 kambariu tai telpam, dar keletai vicikes atsirastu
Nieko sau
Labas merginos
As visai neseniai isimylejau orchidejas, bet dar nei vienos neturiu-yra problemike-bute pas mus jau nemazai visokiu geliu-kaip ir nebera vietos-bet as su malonumu jas kur nors isvezciau ir vietoj ju auginciau tik orchidejas.Bet tai gyvo daikto-savo turimu geliu irgi sirdis neleidzia ismest
Net nzn ka daryt
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 15:01)
Isnesiau dabar kibira i balkona, kad prilytu. Ale ziuriu ziuriu, nieks ten nelyja i ji
Kas zinot, per kiek laiko turetu prilyti pilnas kibiras? 
Iskisk koki lataka sumascius i laukine puse,o kita dali i vidine virs kibiro-prilis tikrai daugiau nei kibira,visas birzelis bus lietingas
QUOTE(Fairyland @ 2009 06 04, 15:36)
Labas merginos
As visai neseniai isimylejau orchidejas, bet dar nei vienos neturiu-yra problemike-bute pas mus jau nemazai visokiu geliu-kaip ir nebera vietos-bet as su malonumu jas kur nors isvezciau ir vietoj ju auginciau tik orchidejas.Bet tai gyvo daikto-savo turimu geliu irgi sirdis neleidzia ismest
Net nzn ka daryt 
Galiu pasidalinti asmenine patirtimi