
QUOTE(mergiike @ 2010 08 30, 12:51)
pasitikslinu

Papildyta:
QUOTE(mergiike @ 2010 08 30, 12:51)
gai imesk chufu mamos straipsnį?

QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 30, 08:30)
1. jug ta pati produkta skirtinguose induose galima vis kitaip paruosti,
2. Organizmui jei bus ko per daug iskarto tau tikrai pranes (pav. isbers kaip viename Raw bloge radau) nutraukus vartoti vel viskas susitvarkys
3.
kaip patinka Kritiski zmones
4. ...to manau cia mes ir susirinkome, norime sveikai tik nenorime monotonijos skoniuose
,
2. Organizmui jei bus ko per daug iskarto tau tikrai pranes (pav. isbers kaip viename Raw bloge radau) nutraukus vartoti vel viskas susitvarkys
3.


4. ...to manau cia mes ir susirinkome, norime sveikai tik nenorime monotonijos skoniuose
,
Ačiū už atsakymsu ir komentarus

1. tik ne visai šito klausiau. Buvo parašyta, kad blenderiuotas maistas naudingesnis nei neblenderiuotas. Klausiau kodėl. ol kas aišku tik kad įvairiau, bet dėl naudingumo kol kas klastukas.
2. Praneš, bet galima nesusigaudyti kas kaltininkas, užtai naudinga turėti kuo daugiau informacijos apie produktus, ypač kai žadama juos vartoti dideliais kiekiais ir dažnai. Išberti gali dėl alergijos, užteks ir mažo kiekio.
3. kadangi smailai labai tokie

4. Va, būtent

QUOTE(sotto @ 2010 08 30, 13:08)
dideliais kiekiais niekas nera sveika, vienam po 10 gr blogai kitam ir po 1 kg nieko, viskas tik ekperimento budu. Tiesos niekur nėra ypač kas susije su mityba

as nepiktai, tik man tas busiu kategoriška, juokingiai iš suaugusios moters skamba

nereikia kategorisškų pasisakymų SM nepirma diena, zinai kuom tai baigiasi


Papildyta:
QUOTE(chufu @ 2010 08 30, 11:58)
Ar butų galima sužinoti saulėgražų pašteto receptuka?
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 30, 14:26)
dideliais kiekiais niekas nera sveika, vienam po 10 gr blogai kitam ir po 1 kg nieko, viskas tik ekperimento budu.
nevisai. Yra produktų grupė, kuri mažais kiekiais tinka, o dideliais sukelia negalavimų. O yra produktai, kuriuos galima valgyti kasdien ir po daug, nekalbu apie individualią organizmo reakciją. Nebūtina eksperimentuoti, galima kai kada numatyti .
O dėl kritiškumo, perskaitėte ne taip, kaip aš parašiau

Išbandėme kokteiliuką su sezamu ir razinomis bei medumi. Man labai patiko, dukrai ne. Vos priprašiau, kad paragautų. Sezamo išspaudas sudėjau į šiandienos salotas.
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 30, 14:26)
Bandysiu suzinoti

Tiesa, pasigirsiu ir pareklamuosiu, rytoj mano mama atidaro savo Raw restoraneli. Vilniuje. Skapo g. 10. Tai jei kam idomu, apsilankykite, Tuo paciu su mano mama galima ir gyvai pabendrauti. Ji tikrai visa laika mielai dalinasi savo patirtimi.
QUOTE(chufu @ 2010 08 30, 14:01)
Bandysiu suzinoti 
Tiesa, pasigirsiu ir pareklamuosiu, rytoj mano mama atidaro savo Raw restoraneli. Vilniuje. Skapo g. 10. Tai jei kam idomu, apsilankykite, Tuo paciu su mano mama galima ir gyvai pabendrauti. Ji tikrai visa laika mielai dalinasi savo patirtimi.

Tiesa, pasigirsiu ir pareklamuosiu, rytoj mano mama atidaro savo Raw restoraneli. Vilniuje. Skapo g. 10. Tai jei kam idomu, apsilankykite, Tuo paciu su mano mama galima ir gyvai pabendrauti. Ji tikrai visa laika mielai dalinasi savo patirtimi.

Papildyta:
Nuo rytojaus maxsimoje fygos sviežios 0,59 ct, kai kainavo 2 su kapeikom
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 30, 13:04)
pasitikslinu
cia? http://gyvasmaistas.blogas.lt/
Papildyta:
gai imesk chufu mamos straipsnį?
manau skyrelio nuorodoms reiketu? i lietuviskas kitas svetaines, i Anglu kalba , rusu vokieciu?

Papildyta:
gai imesk chufu mamos straipsnį?

taip taip, viska sukelsime su laiku

del mano tevu - net nezinau, ka papasakoti
Apie mano mama buvo rasoma zurnale. Cia galima paskaityti http://www.moteris.l...iekalu_sukurti/
Puikus,įkvepiantis straipsnis.Ačiū
Ir dėl restoranėlio super,būtinai apsilankysim

Puikus,įkvepiantis straipsnis.Ačiū

Ir dėl restoranėlio super,būtinai apsilankysim

QUOTE(mergiike @ 2010 08 30, 14:38)
atsiprašau kad taip skubu

aciu uz dideli darbeli kuri uzsikrovei sau

QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 30, 14:26)
Ar butų galima sužinoti saulėgražų pašteto receptuka?
prašom..


Paštetas
Saulėgrąžų sėklas užmerkiame. Kai pasirodo pirmieji daigeliai, supilame į smulkintuvą, įdedame morkų, paprikų, salierų stiebų ar šaknų, žolelių, džiovintų pomidorų ir truputį druskos. Viską sutriname. Paštetą tepame ant duonelės. Skanaus!
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 30, 15:25)
prašom..
Paštetas
Saulėgrąžų sėklas užmerkiame. Kai pasirodo pirmieji daigeliai, supilame į smulkintuvą, įdedame morkų, paprikų, salierų stiebų ar šaknų, žolelių, džiovintų pomidorų ir truputį druskos. Viską sutriname. Paštetą tepame ant duonelės. Skanaus!


Paštetas
Saulėgrąžų sėklas užmerkiame. Kai pasirodo pirmieji daigeliai, supilame į smulkintuvą, įdedame morkų, paprikų, salierų stiebų ar šaknų, žolelių, džiovintų pomidorų ir truputį druskos. Viską sutriname. Paštetą tepame ant duonelės. Skanaus!
merginos, gal kuri esate daiginusios saulėgrąžas? Na, kad lapelius jau pradėtų leist (kaip pipirnės ar kiti daigai į salotas dedami). Gal galit patirtim pasidalint?