paskutiniu metu susidomėjau ,,Žaliu maistu". Tai paskatino kalbos apie ekologiją, bet labiausiai, sveikatos sutrikimai: nemiga, padidėjęs nerimas, nuovargis

Nors dar esu ,,žalia" kalbant šia tema, bet kviečiu visus pasidalinti savo žiniomis, idėjomis, receptais. Būtent dėl jų man ir kyla didžiausia bėda.
Taigi, kas tas ,,Žalias maistas" ?
Tai maistas, apdorotas ne aukštesnėje nei 47°C , tokiu būdu maiste paliekant visus vitaminus. Bei apsauga nuo kepant, verdant susidariusių neigiamų dalelių, kurios vėliau nusėda ant maisto kurį valgome.
Esu radusi vienos mamytės blog'ą kuriame ji dalinasi savo išgyvenimais, patirtimi http://gluosne.lt/?cat=6
bei užsienietišką portalą su receptais http://gliving_com/c...efs/rawrecipes/
Taigi, diskutuojam
