Įkraunama...
Įkraunama...

Žalias maistas / Raw food

kip jau skaitet, merginos, svoris ne taip jau mikliai krenta bigsmile.gif RF daugiau gyvenimo budas, sveikas, energingas, o ne dieta..
Atsakyti
QUOTE(-Sanpaulija- @ 2010 09 11, 10:47)
Na aš tada pirmadienį darkart paskambinsiu į Britamą. Pamėginsiu dėl didesnės nuolaidos pakalbėt.
Kaip suprantu pirktume keturios, ane?


O mane tai pamiršot, ane verysad.gif. Tik nežinau ar man šį mėnesį pavyktų nusipirkt, nes su pinigėliais ne kas.
Atsakyti
faustluk klausei kainu. 9 padeklu su reguliuojamu taimeriu, pagal spalva, juodas 1100lt, o baltas 1150lt. Su 26 val. laikmaciu juodas 1250lt, o baltas 1300lt.
Nesuprantu, kodel balti brangesni g.gif As tai imsiu juoda.

rutulux junkis, gal ka sugalvosim, ka kitos zalio maisto valgytojos patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 09 12, 09:15)
O mane tai pamiršot, ane  verysad.gif. Tik nežinau ar man šį mėnesį pavyktų nusipirkt, nes su pinigėliais ne kas.


nu, tai kad tu cia pasirodai kaip jaunas menulis cool.gif
man su pinigeliais irgi nelabai..Taupymas ijungtas, reikia namo vidu isirengt..uggsu reikia ziemai..Bet jauciu bus ir uggsai ir dziovintuvas. KAi siltos kojos, grausiu dziovintas gerybes ir susitaupysiu (as tikrai pajutau zenkliai, kaip mazai isleidziu sava saskaita ant maisto. Tas negyvas, ten daug cukraus, to nenoriu, tas riebu...Kiek cia reikia: banano, 3 pomidoru, saujos riesutu, aliejuko lotuliukas.gif )
Atsakyti
man svoris jei krenta tai labai labai pamazu, biski teko daugiau pavalgyti normalaus maisto nes zenkl iai MP sumazejo, bet rytais vistiek darausi smoothus, stengiuosi nevalgyti cukraus ir druskos.Ir siaip man labai padeda visokiu leidyniu skaitymas, apie sveika gyvenimo buda, tiesiog smegenis gerai praplauna, tada pries dedama i burna kazka, visada pagalvoji ar to reikai ir ar naudinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 09 12, 09:15)
O mane tai pamiršot, ane  verysad.gif. Tik nežinau ar man šį mėnesį pavyktų nusipirkt, nes su pinigėliais ne kas.


Viskas gerai, paklausiu dėl penkių džiovintuvų smile.gif
Aš dar labai abejoju, ar jie tiek sandėlyje turės g.gif

O lygiagrečiai aiškinuosi dėl atsisiuntimo iš JAV.
parašiau jiems laišką su man iškilusiais klausimais. Tikiuosi atsakys kuo greičiau.

O tada ir spręsim ką daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 09 12, 10:22)
faustluk klausei kainu. 9 padeklu su reguliuojamu taimeriu, pagal spalva, juodas 1100lt, o baltas 1150lt. Su 26 val. laikmaciu juodas 1250lt, o baltas 1300lt.
Nesuprantu, kodel balti brangesni  g.gif  As tai imsiu juoda.

rutulux junkis, gal ka sugalvosim, ka kitos zalio maisto valgytojos patars  4u.gif

taimeris ir laikmatis tai cia man atrodo tas pats g.gif ar cia skiriasi valandu kiekis laikmaciui?
Atsakyti
http://blog.lrytas.l...ybos-salininke/

pasiskaitymui
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...5...livudą.htm

nu, ir dar tongue.gif
Atsakyti
man keista,kodel visur raso vis kotokia kaitinimo temperatura: vienur iki 37, kitur iki 38,o paskutiniame straipsnyje iki 40 g.gif kaip yra is tikruju? Iki kokios temperatutos galima kaitinti,kad isliktu gyvi enzimai?
Papildyta:
chufu,o gal tavo mama kepa tortus pagal uzsakyma? tongue.gif Arteja manosunaus gimtadienis,tai galvoju gal raw koki torta kur nors galima uzsakyti...
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2010 09 12, 15:41)
man keista,kodel visur raso vis kotokia kaitinimo temperatura: vienur iki 37, kitur iki 38,o paskutiniame straipsnyje iki 40 g.gif kaip yra is tikruju? Iki kokios temperatutos galima kaitinti,kad isliktu gyvi enzimai?

Blogiausia tai, kad vis tie straipsniai yra tokie 'diletantiški', todėl ir apie t-ras sakoma pagal nuotaiką smile.gif
Žmogaus org-me tų 'enzimų' (o kodėl niekas nevartoja gražaus liet. atitikmens - fermentas g.gif ) - devynios galybės..ne vienas, ne du ir netgi ne trys tūkstančiai..daug daugiau. Ir toli gražu ne visi fermentai suyra prie +42, t.y. t-roje, kai koaguliuojami baltymai.
ra mūsų org-me 'enzimų', kurie toje t-roje, kuroje mes mirštame, tik pradeda veikti. Tad bendriniu lygiu kalbėti apie 'visus fermentus, kuriems pražūtinga t-ra aukštesnė nei 40 laipsnių' - visiškas nesusipratimas cool.gif
Yra nemažai fermentų, kurie nežūsta t-roje iki +70 (dažniausiai 'augaliniai', ir yra tokių, kurie neveikia žemesnėje t-roje nei +35 cool.gif ). Kaip tai aiškina žaliavalgystės teorijos nežinau..manau, kad tiesiog tokių enzimų 'neįskaičiuoja' kaip egzistuojančių, nes kitaip sugriūtų visos teorijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2010 09 12, 15:41)
man keista,kodel visur raso vis kotokia kaitinimo temperatura: vienur iki 37, kitur iki 38,o paskutiniame straipsnyje iki 40 g.gif kaip yra is tikruju? Iki kokios temperatutos galima kaitinti,kad isliktu gyvi enzimai?
Papildyta:
chufu,o gal tavo mama kepa tortus pagal uzsakyma? tongue.gif Arteja manosunaus gimtadienis,tai galvoju gal raw koki torta kur nors galima uzsakyti...


laba diena 4u.gif

aha, "kepa". Siaip mano mama ir ne Raw tortus superinius kepa wink.gif
Atsakyti