Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(aggnutee @ 2008 09 23, 18:36)
taip apsimoka 4u.gif

4u.gif pasidariau ryte ... jokio net vaiduokliuko nera schmoll.gif blush2.gif bet mmm irgi dar neprasidejo na tikrosios, taigi dar turiu vilties, kaip manot? blush2.gif Aciu labai uz palaikyma ...
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2008 09 24, 08:36)
4u.gif pasidariau ryte ... jokio net vaiduokliuko nera  schmoll.gif  blush2.gif bet mmm irgi dar neprasidejo na tikrosios, taigi dar turiu vilties, kaip manot?  blush2.gif  Aciu labai uz palaikyma ...

Apsilasnkyk pas gine, gali but kitu bedu, cistos, negimdinis nest. hormonu sutrikimas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2008 09 24, 08:36)
4u.gif pasidariau ryte ... jokio net vaiduokliuko nera  schmoll.gif  blush2.gif bet mmm irgi dar neprasidejo na tikrosios, taigi dar turiu vilties, kaip manot?  blush2.gif  Aciu labai uz palaikyma ...

man panasiai buvo doh.gif Vietoj mmm buvo tik pora dienu patepliojimu ir jau 20 dienu kaip nebesulaukiu savo dienu doh.gif , bet vis dar NT irgi nestumo nerodo, o pries savaite kai buvau pas gyn. , tai echoskopu irgi nieko neiziurejo doh.gif tai gi gyvenu nezinomybe doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2008 09 24, 10:36)

liudna kad net vaiduokliuko neturi, va as tai maciau pradzioj vaiduokliuka, bet jis dingo, labai nuliudau, bet man kaip tik vakar buvo O tai gal dar pavyks ax.gif linkiu kad tau irgi pavyktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O mano vaiduokliukas nieko gero verysad.gif . Nestumas pakibes kiausideje, net nezinau ar turiu vilties kad jis nusileis ten kur reikia, nors vietele jam jau paruosta. Zliumbiau pas gyd. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 25, 09:25)
O mano vaiduokliukas nieko gero verysad.gif . Nestumas pakibes kiausideje, net nezinau ar turiu vilties kad jis nusileis ten kur reikia, nors vietele jam jau paruosta. Zliumbiau pas gyd. verysad.gif

Na neliudek, ilsekis, ir jis nukeliaus ten kur jam reikia! stiprybes tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 25, 10:25)

Na gal nusileis, neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Turiu šiokį tokį klausimėlį ax.gif Su MB pasimylėjom ta pačią dieną, kai baigėsi mmm, na ir žinoma gavosi taip - nesisaugojom blush2.gif Jau praėjo savaite laiko beveik, vakar nežmoniškai nugara skaudėjo unsure.gif Ar gali būti, kad užkibau? g.gif Ir kada labiausiai apsimoka darytis NT? Gal dar apie savaitę palaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 10 01, 12:27)
Sveikutes 4u.gif

Turiu šiokį tokį klausimėlį ax.gif  Su MB pasimylėjom ta pačią dieną, kai baigėsi mmm, na ir žinoma gavosi taip - nesisaugojom blush2.gif Jau praėjo savaite laiko beveik, vakar nežmoniškai nugara skaudėjo unsure.gif  Ar gali būti, kad užkibau? g.gif  Ir kada labiausiai apsimoka darytis NT? Gal dar apie savaitę palaukti? g.gif

Gali buti, bet teoriskai turejo nevaisingos dienos buti. Palauk su testu, dar tikrai anksti, kas is to, kad per anksti pasidarysi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš jungiuosi prie jūsų ax.gif vakar pasidariau testą parodė II ir mm veluoja, tai šiandien važiuoju pas gydytoją ir jeigu viskas pasitvirtins tada aš laaabai laiminga smile.gif
Atsakyti
O mano pozymiai labai jau nezymus buvo smile.gif velavo mmm, padidejo krutine ir baisiai miego norejosi...ir vis dar norisi, nes mums tik 10 savaite ax.gif
Atsakyti
Jetau jetau.. Nekantrauju pasigirt smile.gif)) Gali buti, kad as nescia! Neplanavau.. Issigandus buvau labai, ryt bandysiu testa pasidaryt, nuo santykiu praejo apie 15 dienu.. Siaip mylimasis dziaugiasi labai, sake jei jau nestuke busiu, tai ohoho smile.gif))) Ir pati kazkaip padebesiais skraidau... nors ir neplanuota, bet net galvoju, kad tik butu teigiamas ax.gif
Atsakyti