Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Beje gal galite man dar padet, man idomu, kada (po kiek laiko) pradeda jaustis guziukas pilve kai pastoji? blush2.gif g.gif
Atsakyti
kadangi mano bendradarbe jau laukesi, kai mes bandeme gandrus prisikviesti, tai ji jau buvo informavusi apie kazkoki keista jausma krutyse. tai va as pagal tai kazkaip ir nujauciau, kad jau bus pavyke smile.gif
O kiti pozymiai, tai mieguistumas (siaubingas! darbe per pietus ant stalo uzsikniaubus nors 5 min turedavau numigti, kitaip - sakes) ir verksmingumas/jautrumas (galedavu kokia reklama nesamoninga ziuredama nei is sio, nei is to apsiverkti, jau nekalbant apie romantinius filmus blush2.gif ). Pykinimo "dziaugsma" gal tik pora kartu teko patirti thumbup.gif
Atsakyti
aksčiau tik skaitinėjau temą, dabar jau kelios dienos kai pati galiu pasidalinti smile.gif
visi požymiai buvo panašūs į artėjančias mm, kurios nepasirodė. dar prisidėjo galvos skausmas ir nerormalus jautrumas... kai testas parodė II tuomet ėmiau pastebėti dar kelis keitus dalykus: nereguliarūs širdies permušimai buvo maždaug pora dienų, žiauriai reibaluojasi plaukai ir vestuvinis žiedas pradėjo "dažyti". pasidalinkite ar dar kam buvo panašių požymių :-)
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 09 17, 11:28)
o as siandien pakartojau easycup testa ir dar kita, tai dabar net jokiu vaiduokliuku nebuvo verysad.gif  jauciu tuoj pareis mm ir vel bus liudna verysad.gif  bet nieko, bandysim toliau smile.gif

Dar nesudek ginklu 4u.gif Man easy cup parode vaiduokli. Kita diena paprastas vaiduoklio nerode. O trecia diena ir easy cup'as neberode nieko. O mazdaug po savaites ir kraujo tyrimas ir paprastas NT patvirtino, kad esu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif Zinoma, dar nesidziaugiu visa sirdimi, nes dar nebuvau pas gine. Tik kt treciadieni pateksiu ir suzinosiu, ar viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(aggnutee @ 2008 09 17, 14:05)
Beje gal galite man dar padet, man idomu, kada (po kiek laiko) pradeda jaustis guziukas pilve kai pastoji? blush2.gif  g.gif

Kaip tai guziukas? Pilvas kada isauga tada jame ir jauciasi gyventojas, ypac kai spardytis pradeda, o koks dar guziukas?
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 17, 09:31)
S-V-E-I-K-I-N-I-M-A-I!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave. t.y. JUS wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(laiminga_zmona @ 2008 09 17, 11:15)
O sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(aggnutee @ 2008 09 17, 11:18)
Nuosirdus sveikinimai 4u.gif

Aciu uz palaikyma!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 18, 15:54)
Kaip tai guziukas? Pilvas kada isauga tada jame ir jauciasi gyventojas, ypac kai spardytis pradeda, o koks dar guziukas?

Na as kazkur skaiciau, kad kai pastoji po kazkiek tai laiko pradeda jaustis mazas guziukas, dar po kazkiek laiko jaucias apelsino dydzio guziukas ir t.t. tai va man idomu kada jau mazdaug ten kazka apciuopt galima g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnutee @ 2008 09 19, 07:37)
Na as kazkur skaiciau, kad kai pastoji po kazkiek tai laiko pradeda jaustis mazas guziukas, dar po kazkiek laiko jaucias apelsino dydzio guziukas ir t.t. tai va man idomu kada jau mazdaug ten kazka apciuopt galima g.gif  doh.gif

Taip o 9 men. galima ir visa arbuza apciuopt tongue.gif . O jei rimtai nemaigyk savo pilvo kazko ieskodama. Tiesiog neteisingai supratai skaityta literatura.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 19, 13:48)
Taip o 9 men. galima ir visa arbuza apciuopt tongue.gif . O jei rimtai nemaigyk savo pilvo kazko ieskodama.  Tiesiog neteisingai supratai skaityta literatura.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog idomu buvo ar ten is pat pradziu galima ka apciuopt g.gif jei sakai tai geriau tada ir neciupinsiu... blush2.gif blush2.gif

Kokiu dar kokiu pozymiu buvo
Papildyta:
Tiksliau norejau paklaust kokiu dar kam pozymiu buvo,gal kokiu keistu??? bigsmile.gif
Atsakyti
Beje neistveriau, nelaukiau ryto pasidariau testuka dabar ir jis man vaiduokliuka rodo ax.gif tai ar dziaugtis ar ne? g.gif krutines neskauda, bet pilva maudzia, ir i toleta darznai lakstau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnutee @ 2008 09 19, 09:37)
Na as kazkur skaiciau, kad kai pastoji po kazkiek tai laiko pradeda jaustis mazas guziukas, dar po kazkiek laiko jaucias apelsino dydzio guziukas ir t.t. tai va man idomu kada jau mazdaug ten kazka apciuopt galima g.gif  doh.gif

hihihi.gif Uoj ne, tikrai jokio guziuko ten neapciuopsi, pirma ka pajausi tai drugelio sparnelius pilvuke, kuriu gali laukti tik nuo kokiu 16 savaiteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2008 09 20, 13:43)
hihihi.gif Uoj ne, tikrai jokio guziuko ten neapciuopsi, pirma ka pajausi tai drugelio sparnelius pilvuke, kuriu gali laukti tik nuo kokiu 16 savaiteliu  4u.gif

supratau biggrin.gif
Atsakyti