Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

pas mane tas pat, keli menesiai kaip isprotejusi pirkausi NT, kruvas pinigu prataskiau biggrin.gif na o dabar, kaip sakiau, vaiduokliuka pamaciau smile.gif ir krutine padidejusi , jautri,speneliai jautrus smile.gif emocijos pradejo lietis kaip turi but biggrin.gif niu rytoj darykimes testa ir pasidziaugsim arba pasiguosime viena kitai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 25, 13:24)
pas mane tas pat, keli menesiai kaip isprotejusi pirkausi NT, kruvas pinigu prataskiau biggrin.gif na o dabar, kaip sakiau, vaiduokliuka pamaciau smile.gif ir krutine padidejusi , jautri,speneliai  jautrus smile.gif  emocijos pradejo lietis kaip turi but biggrin.gif niu rytoj darykimes testa ir pasidziaugsim arba pasiguosime viena kitai wink.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes smile.gif Mes su vyru pradejome planuoti pries dvi savaites smile.gif ir toks jausmas, kad jau pavyko, o gal tai apgaule, bet labai kyla rugstys visa diena(niekada taip nebuvo) ir prasidejo kazkoks kraujavimas(tepimas) likus dviems savaitems iki menesiniu sad.gif labai tikiuos, kad tai nestumo pozymiai, o ne ligos sad.gif testas kol kas neigiamas 4u.gif
Atsakyti
na man tai jau 6 dienikes kaip veluoja mm, tai ryt darysiuos testuka smile.gif o del pozymiu, tai tikrai krutine skauda ir dar tas kartais uzeinantis pilvuko maudimas, rugsciu kylimas ir vakarinis pykinimas, tai labai tikiuosi, kad tai neapgaulinki simptomiukai ir kad pasirodys II ant testuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 25, 13:24)
pas mane tas pat, keli menesiai kaip isprotejusi pirkausi NT, kruvas pinigu prataskiau biggrin.gif na o dabar, kaip sakiau, vaiduokliuka pamaciau smile.gif ir krutine padidejusi , jautri,speneliai  jautrus smile.gif  emocijos pradejo lietis kaip turi but biggrin.gif niu rytoj darykimes testa ir pasidziaugsim arba pasiguosime viena kitai wink.gif

nu ir kaip NT?
man vel rodo vaiduokliuka, kai isdziuvo ryskesne pasidare juostele doh.gif
siandien labai eda remuo doh.gif pirma nestuma nuo 6 men prasidejo remens edimas, o dabar nuo pirmu savaiciu nestumo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Citadelyte @ 2009 05 26, 09:32)
na man tai jau 6 dienikes kaip veluoja mm, tai ryt darysiuos testuka smile.gif o del pozymiu, tai tikrai krutine skauda ir dar tas kartais uzeinantis pilvuko maudimas, rugsciu kylimas ir vakarinis pykinimas, tai labai tikiuosi, kad tai neapgaulinki simptomiukai ir kad pasirodys II ant testuko  4u.gif

pozymiai lyg ir nestumo. sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas ir mano testas buvo teigiamas...Du metus laukeme.Kol kas tik krūtine skauda , jokių rytinių pykinimų kol kas nejaučiu.O pač rėmens dar negraužia
Atsakyti
[quote=schokolade,2009 05 26, 08:34]
nu ir kaip NT?
man vel rodo vaiduokliuka, kai isdziuvo ryskesne pasidare juostele doh.gif
siandien labai eda remuo doh.gif pirma nestuma nuo 6 men prasidejo remens edimas, o dabar nuo pirmu savaiciu nestumo doh.gif
Papildyta:

niu labukas smile.gif pas mane juostele nebe vaiduokliukas biggrin.gif patikesiu, kad nestuke.gif tik pas gydytoja nuejusi:) bet siaip jauciuosi tokia laiminga!!!!!! net apsiverkiau is dziaugsmelio smile.gif uzsiregistravau pas savo gine birzelio 9 dienelei smile.gif

tai ir tave reikia sveikinti , uztenka vaiduokliautis, biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mistika30 @ 2009 05 26, 13:00)
Pries kelias dienas ir mano testas buvo teigiamas...Du metus laukeme.Kol kas tik krūtine skauda , jokių rytinių pykinimų kol kas nejaučiu.O pač rėmens dar negraužia

sveikinu 4u.gif sveikateles wink.gif
Atsakyti

andziukas kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif mistika30 tave taip pat sveikinu. ir Sveikateles jums ir lengvo nesiojimo mirksiukas.gif . Labai jau noreciau ir as greitu laiku prie jusu prisijungti ax.gif , kas zino, gal pavyks mirksiukas.gif
schokolade, o kad tu nescia, tai manau irgi nera jokiu abejoniu. Sveikinu taip pat 4u.gif
Atsakyti
Labukas planuojančios ir jau nestuke.gif mamos mirksiukas.gif Užejau pas jus prisiminti kaip man pasireiškia pirmieji nėštumo požymiai. Pats bjauriausias ir nemaloniausias požymis tai šleikštulys,fui....Pykinimas ,krūtų jautrumas ,pilvo maudymas .Ir dar,man dar visą nėštumą laikosi neaukšta temperatūra apie 37 , o vakarais 37,2 . Bet man paaiškino,kad tai normalu,tai mamytes jeigu ir jum biški temperatūra pakils nepergyvenkit. mirksiukas.gif Man pvz. pykinimas visus du nėštumus prasidejo nuo 6 savaites . Turiu du berniukus. Kažkur skaičiau,jeigu pykina būtent nuo 6 sav. vadinasi gims berniukas biggrin.gif
Iki ,linku kas dar ne nestuke.gif greičiau pastuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 26 gegužės 2009 - 13:56
QUOTE(*Rutele* @ 2009 05 26, 14:22)
andziukas  kuo nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif mistika30 tave taip pat sveikinu.  ir Sveikateles jums ir lengvo nesiojimo  mirksiukas.gif . Labai jau noreciau ir as greitu laiku prie jusu prisijungti ax.gif , kas zino, gal pavyks  mirksiukas.gif
schokolade, o kad tu nescia, tai manau irgi nera jokiu abejoniu. Sveikinu taip pat  4u.gif

aciukas tau:) netgi norisi visiems saukti, kad pagaliau, po sitiek metu as nestuke.gif svarbiausia, kad tik viskas butu labai gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas nėštukes drinks_cheers.gif thumbup.gif
O man pilva išputė, tiesiog kaip balionas toks pilvelis pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverka @ 2009 05 26, 16:36)
Sveikinu visas nėštukes  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
O man pilva išputė, tiesiog kaip balionas toks pilvelis pasidare  lotuliukas.gif

as irgi skaitinejuosi zvalgausi ir laukiu nesulauiu kada galesiu pasidaryti testa ... pilvas pas mane irgi ispustas jau kokios 4-5 dienos .. maudenima irgi jauciu .. bet krutu neskauda g.gif nors siaip jos pas mane visai nejautrios niekada nera skaudeje ..
o edl pilvo tai atsistoju pries veidrodi sonu rolleyes.gif nu kai ispustas tai labai jau atsikises kaip buciau kokiam 4 menesi biggrin.gif ir maivausi .. tikiuosi kad uzkibo ... bigsmile.gif
Atsakyti