Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(jolie @ 2009 05 28, 02:05)
As suzinojau,kad nescia lygiai pries sav.,dabar man apie 5 savaites kazkur. Tai nieko nejutau per pirmaji nestuma,net nesupykino, tik labai miegodavau,deja pirmasis baigesi persileidimu.
Per si nestuma taip pat kol kas nieko, tik padaugejo spuogeliu pulingu ant ranku,ir nugara labai skauda. Kol kas nepykina, nepasakyciau kad valgyt labai noreciau, tikrai neuzuodziu jokiu kvapu...Neramu kazkaip...Zinau, kad taip buna, bet kvailas isitikinimas, kad jei pykintu ar pan, galvociau kad va viskas gerai si karta unsure.gif

baik nervintis, vadinasi tavo organizmas reaguoja taip smile.gif man irgi apie penkios savaites, jokio pykinimo dar ner, tik pilvo ir krutines maudimas. jauciuosi visiskai gerai.
pykint pradeda dazniausiai nuo 6 sav. o ir siaip tai yra individualu labai smile.gif

o as pasimetus truputi, siaip uzsirasius esu siandien pas gine privaciai. bet pasiskaiciau tema kada moteros eina pirma kart tai dauguma sako kad 5 sav. per anksti ir ner ko ten eit unsure.gif siaip noreciau suzinot ar isitaises vietoje. bet jei nematys dar...tik susinervinsiu. tai laukt dar savaite ar jau eit?
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 05 28, 02:05)
As suzinojau,kad nescia lygiai pries sav.,dabar man apie 5 savaites kazkur. Tai nieko nejutau per pirmaji nestuma,net nesupykino, tik labai miegodavau,deja pirmasis baigesi persileidimu.
Per si nestuma taip pat kol kas nieko, tik padaugejo spuogeliu pulingu ant ranku,ir nugara labai skauda. Kol kas nepykina, nepasakyciau kad valgyt labai noreciau, tikrai neuzuodziu jokiu kvapu...Neramu kazkaip...Zinau, kad taip buna, bet kvailas isitikinimas, kad jei pykintu ar pan, galvociau kad va viskas gerai si karta unsure.gif

Nesinervuok, manau kad viskas gerai. MEs irgi planuojam nestuke.gif po vaikelio netekties praejo 4men. O kiek laiko jums nuo persileidimo?
As abu nestumus siaubingai vemiau, numeciau su pirmuoju 14kg, antruoju 4. Bet pradejau vemti kokiu 3men ar 2 nepamnu tiksliai, juk dar mazytis nestumas gali jokiu pozymiu nejusti. nusiramink, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 28, 08:30)
Nesinervuok, manau kad viskas gerai. MEs irgi planuojam  nestuke.gif  po vaikelio netekties praejo 4men. O kiek laiko jums nuo persileidimo?
As abu nestumus siaubingai vemiau, numeciau su pirmuoju 14kg, antruoju 4. Bet pradejau vemti kokiu 3men ar 2 nepamnu tiksliai, juk dar mazytis nestumas gali jokiu pozymiu nejusti. nusiramink, viskas bus gerai thumbup.gif

Tik beveik 2 menesiai praejo nuo persileidimo,kovo24 buvo. Man lt sake palaukt apie puse metu, o cia uk, sako po menesio galiu...Tai nepatikejau,kai is pirmo ciklo galimo uzkibau, nors pries tai bandem daugiau nei puse metu:)smile.gif Na bet as labai norejau, o dabar stengiuos paranojike netapt:)smile.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku buvo labai aiskus nestumo pozymiai, nes baisiai skaudejo krutine, net ant pilvo miegot negalejau. Siandie dariausi tesata, parode II, bet nestumo pozymiu jokiu doh.gif Tikiuosi, kad sitas nestumas bus lengvesnis unsure.gif
Atsakyti
Man pagal paskutines mėnesines turėtų prasidėt 8 savaitė. Pykinimo nejaučiu...Tai ir mastau kaip čia-paskutinės mėnesinės buvo užsitęsusios 10 dienų, tai gal ir ovuliaciją vėlai įvyko ir mano leliukas dar mažiukas ir tėra kokių 5 savaičių.. Pabrėšiu, kad auginamės pagranduką-didiesiems yra jau 13,12 ir 10 metukų. Visus nėštumus labai vėmiau, nežiūrint ar mergytė, ar berniukas..Ar daugelį pradeda pykint iš tiesų 7 savaitę?
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 05 28, 14:56)
Man pagal paskutines mėnesines turėtų prasidėt 8 savaitė. Pykinimo nejaučiu...Tai ir mastau kaip čia-paskutinės mėnesinės buvo užsitęsusios 10 dienų, tai gal ir ovuliaciją vėlai įvyko ir mano leliukas dar mažiukas ir tėra kokių 5 savaičių.. Pabrėšiu, kad auginamės pagranduką-didiesiems yra jau 13,12 ir 10 metukų. Visus nėštumus labai vėmiau, nežiūrint ar mergytė, ar berniukas..Ar daugelį pradeda pykint iš tiesų 7 savaitę?

Oho, Mistika, tau medalis priklauso.
Laukiesi ketvirto vaiko. as ir noreciau dideles seimos, bet bijau finansiniu sunkumu.
Atsakyti
Merginos, man idomu, tos , kurios jau laukiate ne pirmo vaikelio - ar vienodi pozymiai pasireiskia per abu (ar daugiau nestumu)? Ar, kaip ir tu paciu tevu vaikai buna skiritngu charakteriu, taip ir nestumo pozymiai, savijauta buna skirtinga?
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 29, 20:09)
Merginos, man idomu, tos , kurios jau laukiate ne pirmo vaikelio - ar vienodi pozymiai pasireiskia per abu (ar daugiau nestumu)? Ar, kaip ir tu paciu tevu vaikai buna skiritngu charakteriu, taip ir nestumo pozymiai, savijauta buna skirtinga?

bent kai as laukiausi pirmo, tai, kad laukiuosi suzinojau 10 savaiciu...man ir menesines buvo pora , ir nieko nejutau, tik kai nebesulaukiau , tada nuejau pas GN, tai net zagtelejau kai pasake, vaikeli tau nestumas 10 sav biggrin.gif o dabar kazkur apie 4 savaites nestumas, tai ziauriai jauciasi, pilva tempia, krutine jautri, pykinismas, galvos svaigimas....
Atsakyti
Man tikrai viskas buvo skirtingai. Tik tiek kad su visais pykino, nesvarbu ar berniukas ar mergaitė. O dabar jau 8 savaitė prasidėjo ir kol kas nepykina..Gal subrendau smile.gif Paskutinis vaikutis gimė prieš 10 metų, tai gal kažkas pasikeitė
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 29, 20:22)
vaikeli tau nestumas 10 sav biggrin.gif ....

o kaip jos nustato nestumo dydi (ar kaip cia teisingiau isireiskus)? as maniau, skaiciuoja nuo paskutiniu mmm. O dabar i tave paziurejo ir nustate, kad 10 sav?
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 29, 21:43)
o kaip jos nustato nestumo dydi (ar kaip cia teisingiau isireiskus)? as maniau, skaiciuoja nuo paskutiniu mmm. O dabar i tave paziurejo ir nustate, kad 10 sav?

pries tai ranka uzciuope, o paskui echoskopavo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Planavome metelius ir pagaliau pavyko biggrin.gif nestuke.gif 6 savaite... į tualetą kas pora valandų, vakarais siaubingi galvos skausmai, rytais rėmuo... Bet laimės kiekis neapskaičiuojamas thumbup.gif
Atsakyti