Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Žinot yra toks posakis: Davė Dievas dantis,duos ir duonos. Na sakykit ką norit,bet šie žodžiai realūs. Kiekvienas vaikutis ateidamas į šį pasaukį kažką atsineša.Ar tai materialaus,ar dvasiško ar dar ko. Jeigu jau jis jis nusprendė atkeliaut pas jus,tai baikit dvejot ir bijot,priimkit tai kaip didžiausią dovaną.Nes tai ir yra pati didžiausia dovana,kurią gali gauti moteris wub.gif Ko jūs bijot dėl tų pinigų,dėl kažkokių nebaigtų namų.Gyvenkit šia diena.Džiaukitės šia minute.Branginkit kiekvieną sekundę,praleistą su pilvuku.Taigi visa tai yra nerealu.Nerealių nerealiausiai wub.gif
Atsakyti
aciu uz protingus zodzius,kurie tikrai vercia susimastyti,sypsena veide,bet neaisku ar tikrai dar pamatysiu tas II juosteles.dar vakar mums vaziuojant gandras kelia pastojo ir taip ziurejo,papypsinau,pakilo biski ir vel pries masina atsistojo.tai juokesi sese,kad ir NT nereikia
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 06 10, 11:20)

zinoka man labai panasiai - pries mm labai skauda pilva, kol nepramusa. o dabar vis paskaudedavo ir praeidavo, o mm taip ir nepasirode.
na pabandyk dar vienas NT del sventos ramybes

man irgi tik pilva pamaudena,daugiau nieko schmoll.gif KOBRAA gal dar ka jauti,nes as nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 06 10, 11:56)
man irgi tik pilva pamaudena,daugiau nieko schmoll.gif  KOBRAA gal dar ka jauti,nes as nieko doh.gif

o man va maudena pilva jau keturios dienos ir laukiu normaliu mm bet man tik teplioja, jau keturios dienos teplioja ir normaliai nesusergu..maniau jau ne viena, bet vakar darytas nt parode I..dar viena bandysiu siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 06 10, 11:56)
man irgi tik pilva pamaudena,daugiau nieko schmoll.gif  KOBRAA gal dar ka jauti,nes as nieko doh.gif

nea, JOKIU POZYMIU schmoll.gif
taip laukiu, kada man bus silpna, kada galesiu MB pavaikyti lotuliukas.gif
kita sav eisiu pas gine i Krikscioniskus, merginos parekomendavo gera daktare, va tada bent busiu tikra, kad as nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(deisamama @ 2009 06 10, 10:33)
aciu uz protingus zodzius,kurie tikrai vercia susimastyti,sypsena veide,bet neaisku ar tikrai dar pamatysiu tas II  juosteles.dar vakar mums vaziuojant gandras kelia pastojo ir taip ziurejo,papypsinau,pakilo biski ir vel pries masina atsistojo.tai juokesi sese,kad ir NT nereikia

tai tau dar neaisku? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gandrai protingi pauksciai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(`bamba @ 2009 06 10, 12:31)
o man va maudena pilva jau keturios dienos ir laukiu normaliu mm bet man tik teplioja, jau keturios dienos teplioja ir normaliai nesusergu..maniau jau ne viena, bet vakar darytas nt parode I..dar viena bandysiu siandien smile.gif

na pabandyk dar NT sugadinti. man taip pat ganetinai stipriai pilva maude 4- 5 dienas, kai turejo mm pasirodyti. bet jos nepasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 06 10, 13:34)
tai tau dar neaisku? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gandrai protingi pauksciai wub.gif  thumbup.gif

aisku aisku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar norejau paklausti ,o koki NT pirkti,kad butu galima pasidaryti diena ar net vakare?nes seses ryte nesulaukiau,uztruko savais reikalais,tai tik 3val atsibels doh.gif iskart leksiu pirkt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

man cia iskilo kvailas klausimas del BT.
Kai jus matuojate- tai kur matuojate, kad ji jums 37 buna ir kokiu termometru? Ir nuo kada ta temperatura turetu pasikelt- idomu?

Nes galvoju kaip cia patikslint- ateinu namo imu elektronini termometra ir kisu i pazasti blush2.gif ir ziuriu. O gal reiketu po miego i maksti- tada ir bus ta tiksli BT? Paaiskinkit doh.gif
Atsakyti
pasidariau NT atsakymas I juostele,net nezinau dziaugtis ar liudet,nesusigaudau savyje,bet kazkoks palengvejimas yra blush2.gif nors nelabai pasitikiu,NT nes vaistinej jokio kito nebuvo apart pigiausiu,paprasciausiu juosteliu,tai dar ziuresiu veliaujei mm nesulauksiu
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 06 10, 16:03)
pasidariau NT atsakymas I juostele,net nezinau dziaugtis ar liudet,nesusigaudau savyje,bet kazkoks palengvejimas yra blush2.gif  nors nelabai pasitikiu,NT nes vaistinej jokio kito nebuvo apart pigiausiu,paprasciausiu juosteliu,tai dar ziuresiu veliaujei mm nesulauksiu

NT reikia daryti su rytiniu slapimu. Dienos slapime per maza koncentracija. Pasidaryk ryt is ryto, bus tiksliau
Papildyta:
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 06 10, 14:08)
Sveikutes merginos,

Kai jus matuojate- tai kur matuojate, kad ji jums 37 buna ir kokiu termometru? Ir nuo kada ta temperatura turetu pasikelt- idomu?

Nes galvoju kaip cia patikslint- ateinu namo imu elektronini termometra ir kisu i pazasti  blush2.gif  ir ziuriu. O gal reiketu po miego i maksti- tada ir bus ta tiksli BT? Paaiskinkit  doh.gif

BT nematavai ir atsakyti negaliu.
eik pas merignas, kurios matuoja. jos tave apsvies
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 06 10, 14:08)
Sveikutes merginos,

Nes galvoju kaip cia patikslint- ateinu namo imu elektronini termometra ir kisu i pazasti  blush2.gif  ir ziuriu. O gal reiketu po miego i maksti- tada ir bus ta tiksli BT? Paaiskinkit  doh.gif

Pasiskaityk ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 06 10, 17:26)
NT reikia daryti su rytiniu slapimu. Dienos slapime per maza koncentracija. Pasidaryk ryt is ryto, bus tiksliau

zinau,bet galvojau gal nors vaiduokliuka parodys,bet ir siryt rezultatas I juostele,tagi lauksiu mm
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

nu nzn.... kas nors man galit pasakyti, kokio rykumo turi buti antra juostele? Ar tokia pat ryki, kaip pirma, ar gali buti sviesesne? Nes as pirma karta pamaciau vaiduokli pries 4 dienas. Vakar pakartojau testa, vel rodo vaiduokli, tik siek tiek ryskesni ax.gif Dar turiu viena testa, bandysiu daryt ryt/poryt.

siaip ar taip, pirmadieni zingsniuoju pas gydytoja ax.gif
Atsakyti