Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(viki81 @ 2009 06 08, 08:55)
Susirgti turejau pries pora dienu,bet jau kokia gera savaite mane pykina,ypac vakarais.Krutine kartais paskaudena,pilvas issiputes ir pilvo apacia skauda.Vis alkana jauciuosi.Grynai kaip pries susirgima,apart pykinimo.Nezinau ka galvoti.
Masciau dar savaitele palaukti ir pasidaryti NT.Neislauksiu,darysiuos rytoj.

Deja,tik vienas bruksnelis verysad.gif
Atsakyti
Dariausi NT. II. Nezinau, verkt ar dziaugtis.
Atsakyti
Sveikutės jau besilaukiančios ir vis dar belaukiančios 4u.gif
ir aš norėjau su jumis pasikonsultuoti, mes su vyru šį mėnesį labai intensyviai dirbom ax.gif mano ciklas 30-31 d. kaip ir lyg reguliarus buvo, bet birželio 7 d. (ciklo 31 d.) norėjau padaryti vyrui dovana ir nesigavo, nes testas parodė ryškią I juostelę unsure.gif
šiandien mėnes. vėluoja 2 d. testo dar nesidariau, nes BIJAU labai nusivilti unsure.gif
mano savijauta tokia: visiškai neskauda krutinės, nepadidėjusi, bet toks jausmas (supras kurios jau maitino smile.gif ) kaip buvau su pirmagimiu ir kai pienas kaupdavosi, susijaudinus, krutinės neskauda, bet trumpalaikis pamaudimas unsure.gif
bazinė temperatūra nepakilusi, tik labai labai skaudena pilvą kaip prieš mėnesines, užeina ir praeina, bet taip ir nesusergu, ir labai padidėja išskyrų (nežinau ar tai gali būti požymis:) )
su pirmu nėštumu buvo panašiai ir pilvą skaudendavo, vis laukiau mėnes., bet taip ir nesusirgau, bet tada ir krutinė buvo labai jautri, o šį kartą visiškai jokio jautrumo g.gif

na paguoskite ax.gif arba pradžiuginkite ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bolein @ 2009 06 09, 14:06)
Dariausi NT. II. Nezinau, verkt ar dziaugtis.

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Aciu. bet kol kas jauciuosi kazkaip sumautai. mest rukyt, baliavot, sugebet susitvarkyt su mokslais, o dieve, tikrai bijau,kad viena nesusitvarkysiu. kaip pranest tetukui? prasyt,kad griztu pas mane? tikrai neisivaizduoju,kaip dabar reiks gyvent. oi,mamytes,tikiuosi, padesit man..
Atsakyti
QUOTE(bolein @ 2009 06 09, 14:40)
Aciu. bet kol kas jauciuosi kazkaip sumautai. mest rukyt, baliavot, sugebet susitvarkyt su mokslais, o dieve, tikrai bijau,kad viena nesusitvarkysiu. kaip pranest tetukui? prasyt,kad griztu pas mane? tikrai neisivaizduoju,kaip dabar reiks gyvent. oi,mamytes,tikiuosi, padesit man..

neturek jokiu neigiamu minciu!!! tai labiausiai kenkia kudikiui! tai didziausia dovana tau, todel turi dziaugtis! vaikiukas pasirinko tave ne siaip sau. kas tau svarbiau? baliavojimas ar tavo kudikis???
Atsakyti
QUOTE(bolein @ 2009 06 09, 15:40)

O kodel issiskyrei su draugu? Na vienai lelyte auginti sunkoka butu...Bet turetum dziaugtis, juk tu nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogla @ 2009 06 08, 22:58)
labas vakarėlis,

Ir noriu paklausti tu mamyciu, kurios irgi laukais ne pirma karta... Kaip jus jauciates? man tai baisiai keista isivaizduoti kita vaikeli salia musu sunaus... Jauciusi be galo sutrikusi... Su vyru vis pakalbedavom, kad butu gal jau ir laikas, bet va tai tau - pasirodo tas laikas jau ir atejo, ir musu labai napasiklause... nestuke.gif  Gal del to netiketumo ir jauciusi tokia sutrikusi ir issigandusi...

nestumas trunka 9 menesius del daugelio priezasciu. viena is ju - toks ilgas laiko tarpas skirtas, kad spetum susigyventi, apsiprasti su naujos gyvybes atejimu. tu tik dabar sumisusi ir tai normalu. per visa laukimo perioda ismoksi myleti abu savo kleckus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 09, 14:07)
Sveikutės jau besilaukiančios ir vis dar belaukiančios  4u.gif
ir aš norėjau su jumis pasikonsultuoti, mes su vyru šį mėnesį labai intensyviai dirbom  ax.gif mano ciklas 30-31 d. kaip ir lyg reguliarus buvo, bet birželio 7 d. (ciklo 31 d.) norėjau padaryti vyrui dovana ir nesigavo, nes testas parodė ryškią I juostelę  unsure.gif
šiandien mėnes. vėluoja 2 d. testo dar nesidariau, nes BIJAU labai nusivilti  unsure.gif
mano savijauta tokia: visiškai neskauda krutinės, nepadidėjusi, bet toks jausmas (supras kurios jau maitino smile.gif ) kaip buvau su pirmagimiu ir kai pienas kaupdavosi, susijaudinus, krutinės neskauda, bet trumpalaikis pamaudimas  unsure.gif 
bazinė temperatūra nepakilusi, tik labai labai skaudena pilvą kaip prieš mėnesines, užeina ir praeina, bet taip ir nesusergu, ir labai padidėja išskyrų (nežinau ar tai gali būti požymis:) )
su pirmu nėštumu buvo panašiai ir pilvą skaudendavo, vis laukiau mėnes., bet taip ir nesusirgau, bet tada ir krutinė buvo labai jautri, o šį kartą visiškai jokio jautrumo  g.gif

na paguoskite  ax.gif arba pradžiuginkite  ax.gif  biggrin.gif

itariu, kad tave ne guosti, o sveikinti reikia smile.gif uo greiciau darykis NT. visi pozymiai atitinka nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(bolein @ 2009 06 09, 14:40)

baliai jau nuejo uzmarstin. su mokslais susitvarkysi. o tetuka informuok ir paziurek, kokia bus jo reakcija. nesizemnk ir grizti neprasyk, taciau ir kelio atgal neuzverk. manau, jei jis nores taikytis ir auginti klecka, tai saunu. galbut jus issiskyrete del rimtu priezasciu, taciau, patikek - nestumas pati rimciausia priezastis is visu dabar esanciu.
Atsakyti
Kažkaip Jūs visos mane labai teigiamai nuteikiat, vis mažiau imu bijoti. o dar tik pirma diena! biggrin.gif aišku, baugina labai tas žinojimas, kad dabar reikia kardinaliai keisti įpročius, gyvenimo būdą, bet ką čia - jau seniai apie tai svajojau. tik nenorėjau, kad viskas būtų taip greitai. smile.gif ryt papasakosiu savo buvusiajam apie Mažąjį. baisiai nervinuosi.
Atsakyti
[quote=KOBRAA,2009 06 09, 22:26]

itariu, kad tave ne guosti, o sveikinti reikia smile.gif uo greiciau darykis NT. visi pozymiai atitinka nestuke.gif

schmoll.gif šiandien vėl pasidariau NT ir (ciklo 34 d.) nieko, ryškus I schmoll.gif nei vaiduokliukų, nieko schmoll.gif
o vakar jau taip pilvą skaudendavo, kad atrodo tuoj tuoj pradėsiu sirgti (taip visada prieš mėnesines būna pradeda laaabai skaudėti ir tik pradeda "bėgti" blush2.gif iškarto turiu išgerti vaistų nuo skaumo, kad tikrąja ta žodžio prasme neįsiskaudėtų, o tai paskui sienom norisi lipti) o dabar nieko kaip nebėga taip nebėga schmoll.gif
kaip minėjau taip ir su pirmu nėštumu buvo atrodė, kad tuoj tuoj pradidės, bet taip ir neprasidėjo, bet tada NT dariau vieną kartą ir iš karto parodė

ar gali būti, kad du NT skirtingų firmų klystų, o gal dar nerodo, bet nors kažkoks vaiduokliukas pasirodytų g.gif arba kaip bebūtų gaina "neužnėštėjau" schmoll.gif verysad.gif

[quote=bolein,2009 06 09, 23:54]
Kažkaip Jūs visos mane labai teigiamai nuteikiat, vis mažiau imu bijoti. o dar tik pirma diena! biggrin.gif aišku, baugina labai tas žinojimas, kad dabar reikia kardinaliai keisti įpročius, gyvenimo būdą, bet ką čia - jau seniai apie tai svajojau. tik nenorėjau, kad viskas būtų taip greitai. smile.gif ryt papasakosiu savo buvusiajam apie Mažąjį. baisiai nervinuosi.
[/quote]
Ne be reikalo sakoma viskam savo laikas, manau, kad dabar TAVO laikas. Brangink ir saugok jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 06 08, 22:04)
pozymiai, tikrai panasus i nestuke.gif . o kodel bijai pirkti NT, taigi jau ne paaugle tongue.gif

baugu,gyvenam 2kambariu bute,pasnekedavom apie trecia kai bus baigtas namas,po antro klecko viskas stojo i vezes,finansai paskirstyti,o jei dabar nestuke.gif tai tikrai MB nespes sutvarkyt namo,kad galima butu keltis,na aisku kvailos tos baimes ,bet kazkaip dar nedristu,galvoju gal vel tas nereguliarumas sugryzo.bet darysiu NT jei ne siandien ,tai rytoj.butinai jums pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 06 10, 09:17)
baugu,gyvenam 2kambariu bute,pasnekedavom apie trecia kai bus baigtas namas,po antro klecko viskas stojo i vezes,finansai paskirstyti,o jei dabar  nestuke.gif tai tikrai MB nespes sutvarkyt namo,kad galima butu keltis,na aisku kvailos tos baimes ,bet kazkaip dar nedristu,galvoju gal vel tas nereguliarumas sugryzo.bet darysiu NT jei ne siandien ,tai rytoj.butinai jums pranesiu mirksiukas.gif

papasakok savo rupesciu toms, kurios planuoja metus ir niekaip nesulaukia isvajotuju II, tai gausi bart.
taip, suprantu, finansai labai svarbu, cia nieko nepridursi. taciau tavo situacijoje belieka nusiramint ir vadovautis paprasta logika - svarbu, kad visi sveiki, visi drauge, svarbu, kad su MB mylit vienas kita, tai ir vaikams pas jus gera augti bus. O bus vaikas, tai atsiras ir trecia lekste sriubos bei koses thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 10, 08:55)
o vakar jau taip pilvą skaudendavo, kad atrodo tuoj tuoj pradėsiu sirgti (taip visada prieš mėnesines būna pradeda laaabai skaudėti ir tik pradeda "bėgti"  iškarto turiu išgerti vaistų nuo skaumo, kad tikrąja ta žodžio prasme neįsiskaudėtų, o tai paskui sienom norisi lipti) o dabar nieko kaip nebėga taip nebėga 

zinoka man labai panasiai - pries mm labai skauda pilva, kol nepramusa. o dabar vis paskaudedavo ir praeidavo, o mm taip ir nepasirode.
na pabandyk dar vienas NT del sventos ramybes
Atsakyti