Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Merginos,

5 savaites ir 3 dienos!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptinga- @ 2009 06 15, 19:03)
na dar galvoju palaukti kokia dienuke  blush2.gif  o ar buvo kuriai kad karstis  ismustu? mane pora kartu rytais ismusa vis  rolleyes.gif nesuprantu nuo ko ar tai susije su  nestuke.gif

na manes karsti nemuse. bet kiek teko suprasti, tai viskas, kas nukrypsta nuo normos, gali buti nestuke.gif pozymis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 06 15, 20:12)
Merginos,

5 savaites ir 3 dienos!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super lotuliukas.gif labai dziaugiuosi del taves biggrin.gif
Sveikinu ir tikekimes, kad viskas klostysis kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte77 @ 2009 06 15, 17:52)
nebijok, juk kai pamatysi atsakyma, galesi mastyti, kaip toliau elgtis. Tai kad pirmyn thumbup.gif  ir labai laukiam atsakymo teigiamo.

O tiesa, man taip pat atsirado kazkoks keistas nugaros maudimas, kaip tai gali buti susije su nestumu? gal kas zinot? g.gif
Papildyta:
Klausyk, kuo greiciau darykis NT, ir net neabejoju, kad teigimas bus.  drinks_cheers.gif

na žinokit man merginos su pirmu kleckinu labai greitai pradėjo skaudėti tikraja ta žodžio prasme "uodegikaulį" doh.gif gal nuo 12-15 sav. ir taip prasikankinau iki galo, po gimdymo dar ilgai kankinausi, dabar kai pagalvoju, tai jau neskauda, bet aš labai anksti nusipirkau dirža nėščiosioms ir jau nuo 20 sav. pradėjau nešioti, tai man asmeniškai laaabai padėjo ax.gif

o šį kartelį (nors dar nėra patvirtintas nėštumas doh.gif ) man ir labai maudžia lyg nugarą lyg strėnas, tai vis dar pagalvoju kiba susirgsiu mmm g.gif bet veju mintis ir galvoju, kad čia mano kruopa vietą ruošiasi lotuliukas.gif

ech teks vistiek pirkti tą NT, tik vis dar bijau jį darytis, o pas gyd. dar negreit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2009 06 15, 19:12)
Merginos,

niugi nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
dabar pagalvojau ir kaip suprantu visos kurios jau "užnėštėjo" šį mėn. susitiksim vasariniukių puslapėlyje ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 15, 20:21)
dabar pagalvojau ir kaip suprantu visos kurios jau "užnėštėjo" šį mėn. susitiksim vasariniukių puslapėlyje  ane lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
Fregata patys didziausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Fregata[COLOR=red] SVEIKINU thumbup.gif
as kaip noriu nestuke.gif wub.gif
bet as dar vis manau kad pasirodys mm g.gif
o nugara man siandien vos ne veisa diena skauda doh.gif kai pavaikstau tai nieko,kai tik atsisedu tai viskas, kazkur kur liemuo skauda,gal biskuti auksciau unsure.gif nesuprantu
Atsakyti
nu va va smile.gif nu kada man jau kraujo tyrimas nestuma patvirtino, tai matyt cia nestumo pozymis lotuliukas.gif nes gyvenime su nugara problemu nesu turejus g.gif
Atsakyti
pas mane tai buvo silpnumas ir nuovargis didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte77 @ 2009 06 15, 19:29)
nu va va smile.gif  nu kada man jau kraujo tyrimas nestuma patvirtino, tai matyt cia nestumo pozymis lotuliukas.gif  nes gyvenime su nugara problemu nesu turejus g.gif

as taip pat neturejau niekada ax.gif tik kazkaip itartina nes skauda apie liemeni biskuty auksciau unsure.gif tai ar gali buti kad cia del nestuke.gif ?
Atsakyti
Sveikutes merginos, na va siandien turejau sulaukti mmm ir jos net neplnuoja ateit lotuliukas.gif , kazkaip jauciu, kad sis ciklas bus sekmingas. Kiek buvo apgauliu su pozymiais, o dabar jau pradedu tiket, nes krutine padidejo ir tokia visa skausminga, net zalios vienos matosi. Pilva pucia ir tulikas tampa geru draugu, o kad meile lovai tai neapsakoma doh.gif
Man ketvirtadieni pas daktere, tai galvoju reikes NT daryt ir gal jau su gerom naujienom teks eit. Kaip tikiuosi doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
smile.gif nu manau, kad gali, juk abiems is karto tie patys skausmai negali buti, 5ieni butinai gydytojos pasiklausiu, kai eisiu su kleckiuku susipazinti nestuke.gif

Papildyta:
[quote=Lenusik-N,2009 06 15, 20:46]
Sveikutes merginos, na va siandien turejau sulaukti mmm ir jos net neplnuoja ateit lotuliukas.gif , kazkaip jauciu, kad sis ciklas bus sekmingas. Kiek buvo apgauliu su pozymiais, o dabar jau pradedu tiket, nes krutine padidejo ir tokia visa skausminga, net zalios vienos matosi. Pilva pucia ir tulikas tampa geru draugu, o kad meile lovai tai neapsakoma doh.gif
Man ketvirtadieni pas daktere, tai galvoju reikes NT daryt ir gal jau su gerom naujienom teks eit. Kaip tikiuosi doh.gif nestuke.gif
[/

i kai pasidarysi NT butinai pranesk, tikiuosi papildysi musu besiplecianti nestukiu rata nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskyte77: 15 birželio 2009 - 19:00
QUOTE(Fregata @ 2009 06 15, 19:12)
Merginos,

Didziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif 4u.gif Nu kaip faina tokias naujienas suzinoti... wub.gif
O as kazkaip keistai imu jaustis, tiksliau imu liudet... Kazkaip vakar ir siaip pries tai buvusias kokias 4d krutine buvo daug jautresne nei siandien. Kazkaip atejo vakaras o ji tokia kaip buvo ryta. Jautri bet nepakankamai verysad.gif Kazi kodel taip? Is pradziu jautri o paskui tas jautrumas dingsta? Gal zirniukas neisitvirtina verysad.gif Nu jauciu jei ryt nepramigsiu vistiek NT sugadinsiu, kad nebespangciau cia visa savaite blush2.gif
Atsakyti