Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Lenusik-N @ 2009 06 15, 19:46)
nes krutine padidejo ir tokia visa skausminga, net zalios vienos matosi. Pilva pucia ir tulikas tampa geru draugu, o kad meile lovai tai neapsakoma  doh.gif 

Man va tokie požymiai taip pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 15, 22:30)
jeigu ir pramigsi vistiek bus "rytinis" šlapimas, tad gali ir 11 val. daryti, jeigu pvz ryte 5 val nedarei sysiuko  ax.gif
sėkmės lauksim atsakymo  4u.gif

Labas rytukas, nu zinokit nedariau NT blush2.gif Nu kazkaip pabijojau gal (man tikrai mazeja krutines jautrumas, nesuprantu kaip tai gali buti juk mmm dar nera). Kokias 4d krutine buvo labai jautri, panasi kaip per pirma nestuma, o siandien jau beveik jokio jautrumo schmoll.gif verysad.gif Manau sulauksiu greitu laiku mmm verysad.gif O siaip sanavau kad pamaciau II, tai gal ir susilaikiau del to. Juk iki mm dar kokios 3-4d. Siaip ju nelaukiu 19-20d, o siandien tik 16d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 06 16, 09:14)
Labas rytukas, nu zinokit nedariau NT  blush2.gif  Nu kazkaip pabijojau gal (man tikrai mazeja krutines jautrumas, nesuprantu kaip tai gali buti juk mmm dar nera). Kokias 4d krutine buvo labai jautri, panasi kaip per pirma nestuma, o siandien jau beveik jokio jautrumo  schmoll.gif  verysad.gif Manau sulauksiu greitu laiku mmm  verysad.gif  O siaip sanavau kad pamaciau II, tai gal ir susilaikiau del to. Juk iki mm dar kokios 3-4d. Siaip ju nelaukiu 19-20d, o siandien tik 16d  ax.gif

Sveikos smile.gif na elkis pagal pojucius. Gali dar siek tiek palaukti ir jau, kai mm veluos, tada pasidarysi, gal maziau baimiu bus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

QUOTE(Amfii @ 2009 06 15, 22:54)
neiskentusi ryto pasidariau diena testuka...ir kaip galvojau I... verysad.gif  niu lauksiu mm, vat Tau ir dvylika dienu, vat tau ir dziaugsmas...taip nuliudau... verysad.gif

nenusimink 4u.gif manau dar gali palaukti truputuką arba užsirašyti pas gyd. nes šiaip ar taip reiktų pasitikrinti kur tos mmm užtruko ax.gif

QUOTE(JEma @ 2009 06 16, 08:14)
Labas rytukas, nu zinokit nedariau NT  blush2.gif  Nu kazkaip pabijojau gal (man tikrai mazeja krutines jautrumas, nesuprantu kaip tai gali buti juk mmm dar nera). Kokias 4d krutine buvo labai jautri, panasi kaip per pirma nestuma, o siandien jau beveik jokio jautrumo  schmoll.gif  verysad.gif Manau sulauksiu greitu laiku mmm  verysad.gif  O siaip sanavau kad pamaciau II, tai gal ir susilaikiau del to. Juk iki mm dar kokios 3-4d. Siaip ju nelaukiu 19-20d, o siandien tik 16d  ax.gif

4u.gif niu ir gerai kam čia nervuotis ankščiau laiko, pasidaryk kai jau tikrai vėluos, gal tada ir neapgaus NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 06 16, 08:14)

gal ir gerai, nes NT reikia daryti mm atejimo diena (jei ju nesulaukei). o 3-4 d. iki mm dar gali nieko nerodyti.
Be proto sunku tas dienas isgyventi, bet jos vis tiek praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 16, 08:45)
4u.gif niu ir gerai kam čia nervuotis ankščiau laiko, pasidaryk kai jau tikrai vėluos, gal tada ir neapgaus NT  ax.gif

ax.gif va cia ir idomiausia jos veluos ar ne biggrin.gif Tikiuosi taip ir tada turesiu progos sugadinti ne viena NT blush2.gif vakar maude pilva... Siandien kolkas net jo nemaudzia rolleyes.gif Kazkaip idomiai si cikla man su pojuciais. O ar gali buti kad visi pojuciai buvo atsirade tarkim implantacijos metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfii @ 2009 06 15, 22:54)
neiskentusi ryto pasidariau diena testuka...ir kaip galvojau I... verysad.gif  niu lauksiu mm, vat Tau ir dvylika dienu, vat tau ir dziaugsmas...taip nuliudau... verysad.gif

o tu pabandyk su rytiniu slapimu NT padaryti. jis tikslesnis
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 06 16, 09:16)
o tu pabandyk su rytiniu slapimu NT padaryti. jis tikslesnis

drinks_cheers.gif pritariu tau. Nes kaip jau minejau man per pirma nestuma II parode labai velai mirksiukas.gif Taip kad Amfi dar neliudek, juk mmm nera ax.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif ... sakau palauksiu dar savaitele, jei mm nepasirodys, stuksensiu i gines duris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfii @ 2009 06 16, 10:11)
aciu uz palaikyma wub.gif  wub.gif  wub.gif ... sakau palauksiu dar savaitele, jei mm nepasirodys, stuksensiu i gines duris  unsure.gif

Arba gali kraujuka nuleist blush2.gif Hcg tikrai parodys ar yra nestumas mirksiukas.gif
Atsakyti
idomu ar pnvz yra Hcg? ... man tik keista visa nakti pilvas burbuliavo lotuliukas.gif ir tempimas apacioje...vis atrodo jau mm, nubegu i vc - svaru unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amfii: 16 birželio 2009 - 09:21
QUOTE(Amfii @ 2009 06 16, 10:21)
idomu ar pnvz yra Hcg? ... man tik keista visa nakti pilvas burbuliavo  lotuliukas.gif  ir tempimas apacioje...vis atrodo jau mm,  nubegu i vc - svaru  unsure.gif

Tikrai manau tau verta Hcg pasidaryt g.gif O tas jausmas tai jauciu psichologinis, kai turi ateit mm visada lakstom i tulika ziuret ar jau prasidejo blush2.gif Man ir dabar atrdo - jau... Nu bet dar ne... Nes mano ciklas trunka nuo 30 iki 37d doh.gif Gaila kad si cikla BT nematavau.... unsure.gif
Atsakyti