Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Nekantri esu... noriu pasitari blush2.gif
Man ryt 11 DPO, mmm turėtų būti liepos 14-20 d (nereguliarus ciklas), kaip manot ar EasyCup'as jau rodytų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 10, 21:19)
Nekantri esu... noriu pasitari  blush2.gif
Man ryt 11 DPO, mmm turėtų būti liepos 14-20 d (nereguliarus ciklas), kaip manot ar EasyCup'as jau rodytų?  g.gif

Is patirties ir tikrai nuosirdziai patariu dar palaukt, bent iki tos 14.. nes gali nieko nerodyt, nors ir butum nestuke.gif

paskaityk cia:
http://vilniaus.dien...triasias-121403
Atsakyti
wink.gifp+2009 07 10, 22:52-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 07 10, 22:52)
Is patirties ir tikrai nuosirdziai patariu dar palaukt, bent iki tos 14.. nes gali nieko nerodyt, nors ir butum  nestuke.gif

paskaityk cia:
http://vilniaus.dien...triasias-121403

Žinau, kad Tu teisi, bet taip norėtųsi ... ech... pagal šį straipsnį mes teisingai elgėmės, aktyviai smileysex.gif atostogų metų blush2.gif Žiūrėsim ar mes iš tų 40 proc. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 10, 22:01)
Žinau, kad Tu teisi, bet taip norėtųsi ... ech... pagal šį straipsnį mes teisingai elgėmės, aktyviai  smileysex.gif atostogų metų  blush2.gif  Žiūrėsim ar mes iš tų 40 proc.  lotuliukas.gif

linkiu sekmes ir pranesk naujienas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as pati nervinuosi tr, nezinau kada eit pas gine, kuo greiciau, tuo geriau, bet dar gaali nieko nematyt verysad.gif
Atsakyti
wink.gifp+2009 07 10, 23:13-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 07 10, 23:13)
linkiu sekmes ir pranesk naujienas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as pati nervinuosi tr, nezinau kada eit pas gine, kuo greiciau, tuo geriau, bet dar gaali nieko nematyt  verysad.gif

Na maža aš patarėja, bet gal jau judėk link doctor.gif, manau blogiau nebus smile.gif
o aš jaučiu ryt nepagailėsiu NT ir neiškentėsiu blush2.gif
Aukit, būkit sveikučiai, mažuliai wub.gif
Atsakyti
wink.gifp+2009 07 10, 23:13-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 07 10, 23:13)
linkiu sekmes ir pranesk naujienas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as pati nervinuosi tr, nezinau kada eit pas gine, kuo greiciau, tuo geriau, bet dar gaali nieko nematyt  verysad.gif

Dariausi ryte "puoduką", kaip ir reikėjo tikėtis - riebus I blink.gif Jokio net vaiduokliuko doh.gif Guodžiu save, kad dar buvo per anksti.. lygtais ir požymiai dingo, nei nuovargio (nors 3 dienas "mirdavau", nuo 19 val miegot ėjau), nei krūtinė nebejautri... ar taip būna, kad požymiai būna, po to dingsta, nors ir būtum nestuke.gif ????
Tik dar kažkoks keistas skonis burnoje, jau 5 diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 11, 14:35)
Dariausi ryte "puoduką", kaip ir reikėjo tikėtis - riebus I  blink.gif  Jokio net vaiduokliuko  doh.gif Guodžiu save, kad dar buvo per anksti.. lygtais ir požymiai dingo, nei nuovargio (nors 3 dienas "mirdavau", nuo 19 val miegot ėjau), nei krūtinė nebejautri... ar taip būna, kad požymiai būna, po to dingsta, nors ir būtum  nestuke.gif ????
Tik dar kažkoks keistas skonis burnoje, jau 5 diena  g.gif

o as siandien ryte antra testuka pasidariau, tai jau ryskesne antra juostele smile.gif)) o tau siulau palaukti menesiniu dienos, jei nesusirgsi, tada darykis NT , nes gali buti dar per mazas nestumas, kad rodytu.. laikykis, buk kantri 4u.gif
Atsakyti
wink.gifp+2009 07 11, 23:39-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 07 11, 23:39)
o as siandien ryte antra testuka pasidariau, tai jau ryskesne antra juostele smile.gif)) o tau siulau palaukti menesiniu dienos, jei nesusirgsi, tada darykis NT , nes gali buti dar per mazas nestumas, kad rodytu.. laikykis, buk kantri 4u.gif

na ir aš noriu tikėti, kad dar per anksti... g.gif na dar savaitėlę pakentėti reikia ok.gif
o tave sveikinu jau su ryškiu nestuke.gif wub.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2009 07 10, 17:23)
dariausi siandien NT, nepamaciau II  verysad.gif , bet ir mmm neprasidejo unsure.gif  nieko nebesuprantu kas cia darosi g.gif
gaila, kad gyvenu mazam miestely, kuriame nedaro hcg tyrimu, eiciau pasidaryt, nes jau ta nezinia i nevilti varo. MB sako nesinervuok, atsipalaiduok, kaip bus taip, bet mane tas laukimas nervuoja doh.gif 
Karina o kaip tavo reikaliukai? gal jau pamatei II smile.gif

Man parodė II ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 12, 01:05)
na ir aš noriu tikėti, kad dar per anksti...  g.gif na dar savaitėlę pakentėti reikia ok.gif
o tave sveikinu jau su ryškiu   nestuke.gif  wub.gif  ok.gif

aciu labai 4u.gif linkiu tau sulaukt II 4u.gif kas pasakys kaip "nuspalvint" teksta ?
Atsakyti
laba diena smile.gif noreciau jusu patarimu,21 ciklo diena pradejo tepti,rausvos isskyros,su kresuliukais,vakar dariausi testuka,pasirode laabai silpnas vaiduokliukais.maudzia nugara,duria desiniji sona.ar imanoma kad esu pastojus?rytoj kartosiu testa,labai noreciau ,kad butu teigiamas,bet kartu labai neramu del kraujavimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camillla: 12 liepos 2009 - 16:05
QUOTE(camillla @ 2009 07 12, 17:04)
laba diena smile.gif noreciau jusu patarimu,21 ciklo diena pradejo tepti,rausvos isskyros,su kresuliukais,vakar dariausi testuka,pasirode laabai silpnas vaiduokliukais.maudzia nugara,duria desiniji sona.ar imanoma kad esu pastojus?rytoj kartosiu testa,labai noreciau ,kad butu teigiamas,bet kartu labai neramu del kraujavimo...

na jei vaiduokliuką parodė,tai gali būti,kad jau leliukas užkibo wink.gif 4u.gif
Nueik pasikonsultuoti pas gydytoja. ax.gif
tie tepliojimai gali būti nieko gero... unsure.gif
Bet gali ir nieko blogo nereikšti 4u.gif
Atsakyti