Man ryt 11 DPO, mmm turėtų būti liepos 14-20 d (nereguliarus ciklas), kaip manot ar EasyCup'as jau rodytų?
Nekantri esu... noriu pasitari
Man ryt 11 DPO, mmm turėtų būti liepos 14-20 d (nereguliarus ciklas), kaip manot ar EasyCup'as jau rodytų?
QUOTE(pupune @ 2009 07 10, 21:19)
Nekantri esu... noriu pasitari
Is patirties ir tikrai nuosirdziai patariu dar palaukt, bent iki tos 14.. nes gali nieko nerodyt, nors ir butum
paskaityk cia:
http://vilniaus.dien...triasias-121403
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2009 07 10, 22:52)
Is patirties ir tikrai nuosirdziai patariu dar palaukt, bent iki tos 14.. nes gali nieko nerodyt, nors ir butum
paskaityk cia:
paskaityk cia:
Žinau, kad Tu teisi, bet taip norėtųsi ... ech... pagal šį straipsnį mes teisingai elgėmės, aktyviai
QUOTE(pupune @ 2009 07 10, 22:01)
Žinau, kad Tu teisi, bet taip norėtųsi ... ech... pagal šį straipsnį mes teisingai elgėmės, aktyviai
atostogų metų
Žiūrėsim ar mes iš tų 40 proc. 
linkiu sekmes ir pranesk naujienas
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2009 07 10, 23:13)
as pati nervinuosi tr, nezinau kada eit pas gine, kuo greiciau, tuo geriau, bet dar gaali nieko nematyt 
Na maža aš patarėja, bet gal jau judėk link
o aš jaučiu ryt nepagailėsiu NT ir neiškentėsiu
Aukit, būkit sveikučiai, mažuliai
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2009 07 10, 23:13)
as pati nervinuosi tr, nezinau kada eit pas gine, kuo greiciau, tuo geriau, bet dar gaali nieko nematyt 
Dariausi ryte "puoduką", kaip ir reikėjo tikėtis - riebus I
Tik dar kažkoks keistas skonis burnoje, jau 5 diena
QUOTE(pupune @ 2009 07 11, 14:35)
Dariausi ryte "puoduką", kaip ir reikėjo tikėtis - riebus I
Jokio net vaiduokliuko
Guodžiu save, kad dar buvo per anksti.. lygtais ir požymiai dingo, nei nuovargio (nors 3 dienas "mirdavau", nuo 19 val miegot ėjau), nei krūtinė nebejautri... ar taip būna, kad požymiai būna, po to dingsta, nors ir būtum
????
o as siandien ryte antra testuka pasidariau, tai jau ryskesne antra juostele
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2009 07 11, 23:39)
o as siandien ryte antra testuka pasidariau, tai jau ryskesne antra juostele
)) o tau siulau palaukti menesiniu dienos, jei nesusirgsi, tada darykis NT , nes gali buti dar per mazas nestumas, kad rodytu.. laikykis, buk kantri 
na ir aš noriu tikėti, kad dar per anksti...
o tave sveikinu jau su ryškiu
QUOTE(jurrrte @ 2009 07 10, 17:23)
dariausi siandien NT, nepamaciau II
, bet ir mmm neprasidejo
nieko nebesuprantu kas cia darosi
gaila, kad gyvenu mazam miestely, kuriame nedaro hcg tyrimu, eiciau pasidaryt, nes jau ta nezinia i nevilti varo. MB sako nesinervuok, atsipalaiduok, kaip bus taip, bet mane tas laukimas nervuoja
Karina o kaip tavo reikaliukai? gal jau pamatei II
gaila, kad gyvenu mazam miestely, kuriame nedaro hcg tyrimu, eiciau pasidaryt, nes jau ta nezinia i nevilti varo. MB sako nesinervuok, atsipalaiduok, kaip bus taip, bet mane tas laukimas nervuoja
Karina o kaip tavo reikaliukai? gal jau pamatei II
Man parodė II
QUOTE(pupune @ 2009 07 12, 01:05)
na ir aš noriu tikėti, kad dar per anksti...
na dar savaitėlę pakentėti reikia

aciu labai
laba diena
noreciau jusu patarimu,21 ciklo diena pradejo tepti,rausvos isskyros,su kresuliukais,vakar dariausi testuka,pasirode laabai silpnas vaiduokliukais.maudzia nugara,duria desiniji sona.ar imanoma kad esu pastojus?rytoj kartosiu testa,labai noreciau ,kad butu teigiamas,bet kartu labai neramu del kraujavimo...
QUOTE(camillla @ 2009 07 12, 17:04)
laba diena
noreciau jusu patarimu,21 ciklo diena pradejo tepti,rausvos isskyros,su kresuliukais,vakar dariausi testuka,pasirode laabai silpnas vaiduokliukais.maudzia nugara,duria desiniji sona.ar imanoma kad esu pastojus?rytoj kartosiu testa,labai noreciau ,kad butu teigiamas,bet kartu labai neramu del kraujavimo...
na jei vaiduokliuką parodė,tai gali būti,kad jau leliukas užkibo
Nueik pasikonsultuoti pas gydytoja.
tie tepliojimai gali būti nieko gero...
Bet gali ir nieko blogo nereikšti