Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Karina123 @ 2009 07 12, 14:54)
Man parodė II ax.gif

sveikinu wub.gif
o man atsivilko mmm doh.gif siandien jau norejau kartoti NT, bet nebeprireike.na ka stengsimes vel, ziuresim kas gausis.
kai planuoji kazkaip sunkiai gaunasi,pirmo maziaus mes su SB labai neplanavom, karst nuo karto nesisaugodavom ir labai greit pasibelde jis pas mus, o va dabar kai kvieciames antra kleckiuka, tai kazkaip sunkokai, g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Ką tik prisijungiau ir norėčiau su Jumis pasidalinti savo įspūdžiais smile.gif
Su brangiausiuoju jau prieš pusę metų stengėmės susilaukti leliuko, bet niekaip nepavyko sad.gif Pradėjau naudoti folio rūgštį, kaip rekomendavo gydytojas smile.gif na ir baigiant gėrimo kursą, nesulaukiau savo dienų smile.gif Nors požymiai tokie patys lyg prieš dienas- krūtinė padidėjusi ir labai skausminga, taip pat pilvo spazmai.... Jokių tepliojimų nebuvo... Pasidariau NT ir ką Jūs manot? smile.gif Jis teigiamas smile.gif Tad ruošiuosi vizitui pas gydytoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(injja @ 2009 07 14, 08:57)
Sveikutės  smile.gif  Ką tik prisijungiau ir norėčiau su Jumis pasidalinti savo įspūdžiais  smile.gif 
Su brangiausiuoju jau prieš pusę metų stengėmės susilaukti leliuko, bet niekaip nepavyko sad.gif Pradėjau naudoti folio rūgštį, kaip rekomendavo gydytojas smile.gif na ir baigiant gėrimo kursą, nesulaukiau savo dienų smile.gif Nors požymiai tokie patys lyg prieš dienas- krūtinė padidėjusi ir labai skausminga, taip pat pilvo spazmai.... Jokių tepliojimų nebuvo... Pasidariau NT ir ką Jūs manot? smile.gif Jis teigiamas smile.gif  Tad ruošiuosi vizitui pas gydytoją smile.gif

sveikinu wink.gif o jau ryski antra juostele buvo? kada paskutines mm buvo? kiek dienu tavo ciklas? smile.gif
Atsakyti
Na taip, buvo abu II ryškūs. Mano ciklas jau kaip ir susinormalizaves 28-30 dienų. Turėjo ateiti mmm jau pirmą liepos savaite, tačiau niekaip.... tik neramu dėl tų spazmų... bijau, kad nebūtų kas ne taip.... nes savaitgali dar truputi pasitampiau..... unsure.gif
Atsakyti
Labukas,prisiduodu as su naujienom ax.gif Siryt vel NT pasidariau,ir lyg teigiamas,antra juostele nera tokia ryski,bet matosi gerai.Kraujavimas (tepimas)nesiliauja,antra val.lekiu pas giniu,labai neramu,kad tik ko blogo nebutu....
Atsakyti
QUOTE(injja @ 2009 07 14, 09:22)
Na taip, buvo abu II ryškūs. Mano ciklas jau kaip ir susinormalizaves 28-30 dienų.  Turėjo ateiti mmm jau pirmą liepos savaite, tačiau niekaip.... tik neramu dėl tų spazmų... bijau, kad nebūtų kas ne taip.... nes savaitgali dar truputi pasitampiau..... unsure.gif

Sveikinu!! 4u.gif liniu daug sveikateles ir lengvo nesiojimo nestuke.gif kada paskutini karta mm buvo ?
Papildyta:
QUOTE(camillla @ 2009 07 14, 11:15)
Labukas,prisiduodu as su naujienom  ax.gif Siryt vel NT pasidariau,ir lyg teigiamas,antra juostele nera tokia ryski,bet matosi gerai.Kraujavimas (tepimas)nesiliauja,antra val.lekiu pas giniu,labai neramu,kad tik ko blogo nebutu....

Sveikinu 4u.gif jei nesunku kur nors fotke imesk testuko smile.gif
Atsakyti
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2009 07 14, 13:40]
Sveikinu!! 4u.gif liniu daug sveikateles ir lengvo nesiojimo nestuke.gif kada paskutini karta mm buvo ?

Paskutinės mm buvo birželio 5 dieną, bet labai įdomios. Buvo 2 dienas, paskui dingo, o po kelių dienelių tik tepliojimas kelias dienas buvo smile.gif laukiu nesulaukiu patvirtinimo iš ginės, kad tikrai esu nestuke.gif
Atsakyti
na vat as jau po gydytojo apziuros,parodziau testa tai sako tu nesilauki,turi buti ryski antra juostele,o ten tik vaiduokliukas...nu vienzo,sunervavo juodai,imesciau fotke bet nemoku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camillla: 14 liepos 2009 - 16:11
QUOTE(camillla @ 2009 07 14, 17:10)
na vat as jau po gydytojo apziuros,parodziau testa tai sako tu nesilauki,turi buti ryski antra juostele,o ten tik vaiduokliukas...nu vienzo,sunervavo juodai,imesciau fotke bet nemoku...

Nu visiska nesamone. schmoll.gif Man niekad nebudavo antra ryski juostele budavo tik vaiduokliukai o rezultatus pati matai liniuoteje. Tai ka ji taves net neapziurejo? g.gif Patarciau tau nueiti pas kita gine, nes sita konkreciai nusisnekejo.
Atsakyti

Paskutinės mm buvo birželio 5 dieną, bet labai įdomios. Buvo 2 dienas, paskui dingo, o po kelių dienelių tik tepliojimas kelias dienas buvo smile.gif laukiu nesulaukiu patvirtinimo iš ginės, kad tikrai esu nestuke.gif
[/quote]

Sveikinu, pamatysi viskas bus gerai, tik nepervark wub.gif

Burbuliuke, kaip Jūs abudu laikotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 07 14, 17:10)

kaip matau gyveni Norvegijoj.....as pati gyvenu vienoj is Skandinavijos saliu tai galiu pasakyti, kad gydytojai manes nesuzavejo, pasirode jau ne viena karta, kad kompetencijos trukumas...jokios apziuros, nieko. Padaro NT ir taip isitikina ar laukies ar ne. Man tas pats buvo, buvau pasibaisejus, bet dabar jau pripratau matyt ir viskas atrodo normalu.
Nors kas liecia NT antros juosteles ryskuma, tai man ji buvo netgi ryskesne uz kontroline juostele smile.gif
Atsakyti
nebesuprantu as nieko,apziurejo su echoskopu tik kiausides,gimdos schmoll.gif nei paminke nieko,rytoj vykstame i lietuva,ten gal normaliai apziures gydytojas,nes cia tai doh.gif
ech,kaip as noreciau uzsideti tokia liniuote ausra33lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti