Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

sveiki smile.gif norejau pasiteirauti , mmm veluoja jau 9 dienas , krutys istynuosios , jautrios lb , nuotaiku kaita , pavargstu greit , buna pasitaiko , kad galva apsvaigsta.. dariausi du NT ir tik viena juostele buvo . draugas dziaugiasi , galvoja , kad nescia , bet nesu isitikinusi .. net nezinau ka galvoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katenka: 22 liepos 2009 - 13:29
QUOTE(Katenka @ 2009 07 22, 14:28)
sveiki smile.gif norejau pasiteirauti , mmm veluoja jau 9 dienas , krutys istynuosios , jautrios lb , nuotaiku kaita , pavargstu greit , buna pasitaiko , kad galva apsvaigsta.. dariausi du NT ir tik viena juostele buvo . draugas dziaugiasi , galvoja , kad nescia , bet nesu isitikinusi .. net nezinau ka galvoti smile.gif

O anksciau budavo kad veluoja ? siaip dar palauk kokias 5 dienas ir tada darykis testa mirksiukas.gif nes man po 9 dienu buvo viena ryski juostele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 22 liepos 2009 - 14:07
ne nebudavo , jei tik gal kokia viena diena smile.gif
seip labai laukiu vaikiuko , nors man ir anksti dar smile.gif
vakar dariau testa ir buvo viena juostele ..
bandziau temperatura matuot siandien ryte daryt , bet tik 36.8 buvo .
net nezinau ka galvot .
Atsakyti
QUOTE(Katenka @ 2009 07 22, 15:14)
ne nebudavo , jei tik gal kokia viena diena smile.gif
seip labai laukiu vaikiuko , nors man ir anksti dar smile.gif
vakar dariau testa ir buvo viena juostele ..
bandziau temperatura matuot siandien ryte daryt , bet tik 36.8 buvo .
net nezinau ka galvot .

Kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
O vat norejau paklausti , vakar tempereratura pas amne buvo 37.6 , o siandien jau 36.8 ... tai as nesuprantu . kas cia man yra . ir labai pabosta begiot i tuoleta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katenka @ 2009 07 22, 15:34)
O vat norejau paklausti , vakar tempereratura pas amne buvo 37.6 , o siandien jau 36.8 ... tai as nesuprantu . kas cia man yra . ir labai pabosta begiot i tuoleta smile.gif

Siap daznas begiojimas i tualeta vienas is pozymiu bet man pvz jis atsirado tik 6 savaite biggrin.gif ir sakau kantrybes, nes jei pastoviai galvoji, tai oganizmas gali sureguoti ir visi pozymiai pasireiksti nors nestumo ir nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu reikes laukti smile.gif
aciu uz atsakymus smile.gif)
Atsakyti
Mano pats pirmasis nėštumo požymis tiek laukiantis pirmo, tiek dabar buvo nemiga blink.gif Pirmą beplanuojant, gal kokios 5-6 DPO (matyt nuo pat implantacijos g.gif ) pradėjau naktimis prabudinėt ir ilgai neužmigt doh.gif Tai kai antrą begaudant vėl pasireiškė tie patys simptomai, tai nereikėjo jau nei ciklo pabaigos laukti, nei NT gadinti - viskas jau buvo aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 22, 10:20)
Ir kai turejo buti menesines paskaudedavo pilva, kad atrode prasides, tai vis galvojau kad veluoja  biggrin.gif bet kai velavo tris savaites tada pradejau kalbetis su pilvuku  rolleyes.gif

tai sakai nesiparint ir dar laukt? visgi gal viltis mazyte yra?
Atsakyti
Sveikos mergytės. Esu naujai iškepta nėštukė - jau 5 testukai ir kraujo Hcg tyrimas tai patvirtino.... Tačiau ir man skauda pilvuko apačią.. Toks skausmas, kaip prieš/per mėnesines g.gif Gal dėl to, kad šiuo metu turėčiau kaip tik sirgti mėnesinėmis, todėl ir skauda.? Skausmas toks nestiprus bet pastovus... g.gif g.gif Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 07 23, 08:10)
Sveikos mergytės. Esu naujai iškepta nėštukė - jau 5 testukai ir kraujo Hcg tyrimas tai patvirtino.... Tačiau ir man skauda pilvuko apačią.. Toks skausmas, kaip prieš/per mėnesines g.gif Gal dėl to, kad šiuo metu turėčiau kaip tik sirgti mėnesinėmis, todėl ir skauda.? Skausmas toks nestiprus bet pastovus... g.gif  g.gif Ką manot?

Na man irgi kai turejau sirgti pirma karta menesinemis paskaudedavo. O as galvojau kad mano kai nereguliarios, tai tuoj prasides, bet kai jau uzvelavo tris savaites tada jau pradejau itarineti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kontiki @ 2009 07 22, 22:44)
tai sakai nesiparint ir dar laukt? visgi gal viltis mazyte yra?

Nu kol kas nesiparink, nes kiek ir su gydytojais kalbejus, kad jei veluoja iki 2 savaiciu, tai tipo dar galima riba, nes gali buti visokiu bakteriju ar siaip stresas ar dar kazkas. Taip kad dar jei veluos apie 2 savaites tada apie kita testa pagalvok mirksiukas.gif nu svarbiausia kantrybes, as pvz manau kad kiekvienas zmogeliukas ateina jam skirtu laiku, o kartais mes nekantriosios norim paskubinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 23, 07:25)
Na man irgi kai turejau sirgti pirma karta menesinemis paskaudedavo. O as galvojau kad mano kai nereguliarios, tai tuoj prasides, bet kai jau uzvelavo tris savaites tada jau pradejau itarineti  smile.gif

Aha, skaičiau apie tavo atvejį. smile.gif Bet dar prisiskaičiau apie visokius negimdinius nėštumus tai baisu pasidarė, nes skaudena labiau dešinę pusę... Du metus planavom mažųlį su intensyviu gydymu - vyrui buvo astenospermija (sulėtėją spermatozoidai) o pas mane - policistinės kiaušidės... tai neramu dėl visko iš eilės, kad tik viskas gerai su tuo nėštumu būtų... Šitiek ilgai to laukėm... wub.gif
Atsakyti