QUOTE(Siota @ 2009 05 26, 09:06)
Bet lazeris, kazkaip baisu, kitoms daugiau zalos, nei naudo padaro
Inernete daug nuotrauku, kur baisu net paziureti...
siaip yra ivairiu tu lazeriu ir odos lygynimo jais budu, bet bent jau as prisiziurejus reklamu zurnale

ejau i konsultacija pas radzeviciu sugiharoj.. tai is esmes jis paziurejes i mano randelius, kurie like nuo spuogu ir inkstiru spaudimo, pasake, kad neverta to darytis.. nes tai ganetinai baisi procedura, veidas po jos atrodo kaip nuplikytas karstu vandeniu, apie menesi ziauriai atrodo, paskui visus metus reikia labai saugoti veida nuo saules.. nu zodziu turetu buti kaip pas koki
Gabali oda randu isvagota, kad vertetu ja darytis..
QUOTE(bazinė T @ 2009 05 26, 11:10)
kisulia, o su aparatu tikrai maziau skauda? ir kur daretes su aparatu, kokiam salone ? ar maziau lupasi po aparatines mikrodermabrazijos?
siaip si procedura, man atrodo ir skirta labiau odos lyginimui, nes nuimamas virsutinis odos sluoksnis. Spuogu ji tikrai nepanaikins. Bet as tai dziaugiuosi nors kazkokiu rezultatu, kad ir siek tiek mazesniais randeliais ir lygesne oda.
dariausi mikrodermabrazija su aparatu, tai man visai neskausminga procedura, bet rezultatas sakyciau trumpalaikis, daznai reikia kartoti proceduras..