Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

Sveikos!!! smile.gif
Ieskau budu, kaip isspresti savo odos problemas: spuogai, randeliai po spuogu, issipletusios poros, rieboka oda. doh.gif Gal verta pbandyti mikrodermabrazija (odos šlifavimas). Internete raso, kad tai šiuolaikinis neskausmingas ir patikimas metodas įvairiems odos trūkumams gydyti.
Skirta: paviršutiniams randams ir strijoms lyginti;
išsiplėtusioms poroms mažinti;
smulkioms raukšlelėms lyginti;
nelygiai odai lyginti;
nuo saulės nukentėjusiai odai atgaivinti;
spuogų ir vėjaraupių pėdsakams, pigmentinėms dėmėms šalinti.

Gal kas bandet? Pasidalinkim patirtim thumbup.gif
Atsakyti
labas

as esu dariusi mikrodermabrazija Kauno weyergans centre. Kad neskausminga procedura, negaleciau pasakyti, bet efektyvu tai tikrai. Procedura geriausia daryti rudeni,ziema, ankstyva pavasari, nes paskui kelias dienas ar savaite reikia saugotis saules. Po proceduros , tai man ir zmoniu reikejo saugotis smile.gif. Pirma diena po proceduros, tai net juoktis negalejau, nes trauke oda. Antra diena pradejo luptis viskas. Luposi dar apie savaite. Oda tikrai palygejo, poros apsitrauke, tikrai neblogai atrode oda. Kad butu geresnis rezultatas , reikia miniminum kokiu triju kartu.
Zinau , kad dar mikrodermabrazija daro ir su aparatu. Nes man tai tiesiog tryne oda lyg su kokiu abrazyviniu kremu.
Atsakyti
Juk rezultatas ir svarbiausia biggrin.gif Pakenteciau ta lupimasi, kad tik susitvarkytu oda.
Kiek ziurejau, tai visur su aparaciukais daro.
Ir kainos maciau svyruoja nuo 110 iki 180. Parasyta, kad reikia apie 6 proceduru, kad pasiektum galutini rezultata. Brangoka... g.gif
Atsakyti
labukas,turiu patirties su tomis dermobrazijomis,mano oda taip pat su randeliais ir su spuogeliais.Nuejau as i WYERGANS HIGH CARE klinika,man pasiule darytis dermobrazija,nai kaip nepatyrusi sutikau,skausmas nezmoniskas,lyg butu veida tryne su dilgelemis o po to dar ir su svitrinciu popieriumi,skausmas neapsakomas,bet as iskentejau apie 6 proceduras.Rezultatas g.gif ?Kaip pasakius,man buvo laikinas,po kokiu 3-6 menesiu viskas tas pats,spresti tau,ar tu pasiryztum trumpalaikiam rezultatui uz toki skausma???Dariausi as ir su aparatu,neskausminga,maloni procedura,randeliu visiskai neisnaikins tai garantuoju,bet odos bukle pagereja,bet jei nori kad oda islygtu visa laika grazi reikia pastoviai darytis wacko.gif ,tai butu brangoka.Siulyciau tau nueiti pas gera dermatologa issigyti spuogelius,o paskui su lazeriu islyginti oda,manau tai vienintelis ilgalaikis rezultatas.Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisulia_olialia: 25 gegužės 2009 - 22:07
Bet lazeris, kazkaip baisu, kitoms daugiau zalos, nei naudo padaro g.gif
Inernete daug nuotrauku, kur baisu net paziureti...
Atsakyti
kisulia, o su aparatu tikrai maziau skauda? ir kur daretes su aparatu, kokiam salone ? ar maziau lupasi po aparatines mikrodermabrazijos?

siaip si procedura, man atrodo ir skirta labiau odos lyginimui, nes nuimamas virsutinis odos sluoksnis. Spuogu ji tikrai nepanaikins. Bet as tai dziaugiuosi nors kazkokiu rezultatu, kad ir siek tiek mazesniais randeliais ir lygesne oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bazinė T: 26 gegužės 2009 - 11:12
QUOTE(bazinė T @ 2009 05 25, 14:25)
labas

as esu dariusi mikrodermabrazija Kauno weyergans centre. Kad neskausminga procedura, negaleciau pasakyti, bet efektyvu tai tikrai. Procedura geriausia daryti rudeni,ziema, ankstyva pavasari, nes paskui kelias dienas ar savaite reikia saugotis saules. Po proceduros , tai man ir zmoniu reikejo saugotis smile.gif. Pirma diena po proceduros, tai net juoktis negalejau, nes trauke oda. Antra diena pradejo luptis viskas. Luposi dar apie savaite.  Oda tikrai palygejo, poros apsitrauke, tikrai neblogai atrode oda. Kad butu geresnis rezultatas , reikia miniminum kokiu triju kartu.
Zinau , kad dar mikrodermabrazija daro ir su aparatu. Nes man tai tiesiog tryne oda lyg su kokiu abrazyviniu kremu.

as irgi ten dariausi drinks_cheers.gif na nelabai maloni, bet ir ne tokia baisi ta procedura, del rezultato galima ir pakenteti ax.gif
Atsakyti
mikrodermoabrazija nebutina darytis kosmetikos kabinete ir moketi nezmoniskus pinigus, galima puikia pasidaryti su specialiomis kosmetikos priemonemis ir namuose, o efektas panasus, ir kaina normali
Atsakyti
QUOTE(dariene @ 2009 05 28, 20:53)
mikrodermoabrazija nebutina darytis kosmetikos kabinete ir moketi nezmoniskus pinigus, galima puikia pasidaryti su specialiomis kosmetikos priemonemis ir namuose, o efektas panasus, ir kaina normali

nepasakyciau, kad efektas panasus smile.gif
Atsakyti
evelinki, daraisi namie?
Atsakyti
Dariausi mikrodermabrazija du kartus (1k metuose) namie su vichy priemonemis http://beaut.ie/blog/?p=2611 . Pirkau per ebay.
Procedura paprasta - sveitimas astroku sveitikliu (atrodo lyg smulkiu stikliuku butu ar smulkios druskos), kaolino kauke, mineralai ir kasdien veido kremas su uvsf ir aha rugstimis. Tai daroma viena karta tris savaites is eiles.
Rezultatas: sumazejo gilus randas ant nosies, po to odo bukle 3-4 menesiam pagerejusi. Manau darysiu ir sia ziema. Nera labai brangu - rinkinys apie 120lt.
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 05 26, 09:06)
Bet lazeris, kazkaip baisu, kitoms daugiau zalos, nei naudo padaro  g.gif
Inernete daug nuotrauku, kur baisu net paziureti...

siaip yra ivairiu tu lazeriu ir odos lygynimo jais budu, bet bent jau as prisiziurejus reklamu zurnale blush2.gif ejau i konsultacija pas radzeviciu sugiharoj.. tai is esmes jis paziurejes i mano randelius, kurie like nuo spuogu ir inkstiru spaudimo, pasake, kad neverta to darytis.. nes tai ganetinai baisi procedura, veidas po jos atrodo kaip nuplikytas karstu vandeniu, apie menesi ziauriai atrodo, paskui visus metus reikia labai saugoti veida nuo saules.. nu zodziu turetu buti kaip pas koki Gabali oda randu isvagota, kad vertetu ja darytis..

QUOTE(bazinė T @ 2009 05 26, 11:10)
kisulia, o su aparatu tikrai maziau skauda? ir kur daretes su aparatu, kokiam salone ? ar maziau lupasi po aparatines mikrodermabrazijos?

siaip si procedura, man atrodo ir skirta labiau odos lyginimui, nes nuimamas virsutinis odos sluoksnis. Spuogu ji tikrai nepanaikins. Bet as tai dziaugiuosi nors kazkokiu rezultatu, kad ir siek tiek mazesniais randeliais ir lygesne oda.

dariausi mikrodermabrazija su aparatu, tai man visai neskausminga procedura, bet rezultatas sakyciau trumpalaikis, daznai reikia kartoti proceduras..
Atsakyti