Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

Sveikos, pas mane oda su issipletusiom porom, kurias lb noreciau pasalinti, taip par yra siek tiek randeliu nuo spuogu, ar tiktu si procedura siom problemom spresti? ar neissiplestu man vel po kiek laiko tos poros?

kur galima butu dar kaune pasidaryti sia procedura ? 4u.gif
Atsakyti
As irgi darausi namie su kristalais bigsmile.gif dar tik kelias proceduras padariau, arba man vaidenasi arba inkstiru pamazejo, ziuresim toliau ax.gif
Atsakyti
o kokie cia kristalai? oda palygejo?
ar oda greitai atgauna savo sveika isvaizda po to? nes pas mane pvz ir taip ji siek tiek rausvesne nei tose vietose kur oda normali ir yra gana jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 06 30, 21:39)
o kokie cia kristalai? oda palygejo?
ar oda greitai atgauna savo sveika isvaizda po to? nes pas mane pvz ir taip ji siek tiek rausvesne nei tose vietose kur oda normali ir yra gana jautri  ax.gif

Profesionalus dermabracijos kristalai, jei oda labai jautri galima i krema isimesti, atsiuncia instrukcijas kas kiek ir kaip... galima taip pat sudrekinus veida jais issitrinti, siaip kai tinuosi na nlb malonu buna... gal net kazkiek skauda... toks jausmas, kad sveiciau veida su glastpopieriu biggrin.gif oda parausta, bet paskui nusiplovus, uzsitepus kremo turincio <spf15 po 1-2h raudonumas praeina ir oda tampa svelni, lygi...
Na man patiko ... nzn gal kiekvienam individualiai
Atsakyti
tai cia panasiai kaip odos sveitimas su kremais giliai valanciais su grudeliais kiek isivaizduoju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 06 30, 22:03)
tai cia panasiai kaip odos sveitimas su kremais giliai valanciais su grudeliais kiek isivaizduoju? smile.gif

Kazkas panasaus, bet tikrai tie kristaliai daug astresni, net nemoku paaiskinti... esu bandzius tuos sveiciamuosius kremus, bet ne taip jautiesi kaip su kristalais
Atsakyti
pasiskambinau i Kauno weyergans centra ir man jie pasake kad daro dermabrazija uz 119 lt, kaip supratau dermabrazija skiriasi nuo mikrodermabrazijos tuo, jog dermabrazija yra atliekama mechaniniu budu, o mikrodermabrazija su tokiu aparaciuku, bet esme ta pati smile.gif
manau dermabrazinis budas turetu buti skausmingesnis, bet kadangi kaune niekur kitur daugiau siu paslaugu neradau, tai rudeni eisiu cia sia procedura aptureti rolleyes.gif

beje ja patartina darytis tik rudeni - zieme bei ankstyva pavasari, kol dar saule nebuna aktyvi ir negali pakenkti odai smile.gif
Atsakyti
MERGINOS,
tikrai siūlyčiau jums prieš keliaujant į salonus pabandyti mikrodermabraziją namuose. Gal dauguma jūsų nežino, kad yra kelios labai veiksmingos priemonės namų salygoms. Pvz.:

parsisiųsti galite "L'Oreal Refinish Dermo Expertise Micro Dermabrasion Kit" (šveitiklis ir raminantis kremas) apie 13svarų +parsiuntimas

parsisiųsti "VICHY Normaderm" rinkinys (šveitiklis, kaukė, kremas) virš 120 lt

arba kompanijos Faberlic 1023 Mikrodermabrazija ir enziminis odos šveitiklis 32,40 lt + 1022 Jautrios odos kremas SOS-terapija ir atkūrimas SPF-8 (greitoji pagalba sudirgusiai odai) 37,90 lt (pažiūrėti galite My Webpagečia ir My Webpagečia ) Jei būtų įdomu, rašykite asmeninę žinutę
Atsakyti
as su pigesne priemone, geresnius rezultatus gaunu biggrin.gif nei su tais kremais ar sveitikliais, turejau kazkada ir tuos
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 07 05, 16:09)
as su pigesne priemone, geresnius rezultatus gaunu biggrin.gif nei su tais kremais ar sveitikliais, turejau kazkada ir tuos

o pirkai per ebay savo priemone? ar galima ja lietuvoj isigyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 06, 00:44)
ale kokiu tik dalyku nierr  doh.gif  seip zinojau, teigiamai ziuriu i tai bet jokiu nei mikro nei makro kazkodel nesidarau hmmm gal ir man reikia  tongue.gif

na jeigu lygia odele turi tai nereik tokiu proceduru wink.gif
Atsakyti
as irgi namuose darausi smile.gif
baisu man pasitiket kuomnors
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 09, 19:09)
as irgi namuose darausi smile.gif
baisu man pasitiket kuomnors

kokias priemones naudoji? smile.gif
Atsakyti