Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 08, 16:40)
o pirkai per ebay savo priemone? ar galima ja lietuvoj isigyti?  ax.gif

Aga per ebay parsisiunciau, siaip nemanyciau, kad Lt butu kur pirkti, turi tos klinokos tu kristalu, kurie turi aparatus.
Cia Straipsnis visiskai tokius pat kristalus naudoju, tik kad, tos vakumo pompos neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 05 29, 13:33)
evelinki, daraisi namie?

as pati nesidarau namie, bet pazistama darosi ir namie, ir profesionaliai. Tos namines priemones duoda nebloga rezultata, bet jis akivaizdziai geresnis, kai daro profesionaliai salone. Aisku, kaina irgi skiriasi cool.gif
Papildyta:
Beje, mikrodermabrazija nebutina darytis tik rudeni-ziema, galima ir pavasari bei vasara mirksiukas.gif
Atsakyti
vat as siandien nuejau pas savo bendrosios praktikos gydytoja (veiksmas vyksta ne LT) ir uzsiprasiau, kad man reikia isilygitni veida su lazeriu, tai sis nukreipe mane pas dermatologa, o tas tikriausiai jau nukreips pas plastines chirurgijos specilista, skamba tai baisokai, ner pas mane gi tokiu baisiu randu, bet vistiek cia turbut tokia tvarka. tai va laukiu dabar kada reiks eit pas dermatologa konsultacijai, visdel to pasiryzau as lazerio proceduroms, juolab kad nei cento nekainuos, pabandyti galima, del grazios odos
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 13, 16:27)
vat as siandien nuejau pas savo bendrosios praktikos gydytoja (veiksmas vyksta ne LT) ir uzsiprasiau, kad man reikia isilygitni veida su lazeriu, tai sis nukreipe mane pas dermatologa, o tas tikriausiai jau nukreips pas plastines chirurgijos specilista, skamba tai baisokai, ner pas mane gi tokiu baisiu randu, bet vistiek cia turbut tokia tvarka. tai va laukiu dabar kada reiks eit pas dermatologa konsultacijai, visdel to pasiryzau as lazerio proceduroms, juolab kad nei cento nekainuos, pabandyti galima, del grazios odos

o kokia problema turi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 13 liepos 2009 - 17:09
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 13, 16:08)
o kokia problema turi? smile.gif

na po spuogu likus nelygi oda veido, su randeliais, raudonos demes, noris issilyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 13, 17:32)
na po spuogu likus nelygi oda veido, su randeliais, raudonos demes,  noris issilyginti  blush2.gif

bet kaip smagu kad nieko nekaiuoja toks malonumas smile.gif o kokioj cia salyje?
manai geriau lazeriu nei mikrodermabrazija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 13, 18:04)
bet kaip smagu kad nieko nekaiuoja toks malonumas smile.gif o kokioj cia salyje?
manai geriau lazeriu nei mikrodermabrazija?  g.gif

Jau jeigu lazeris neišnaikina tų randelių, tai mikrodermabrazija tuo labiau neišnaikins. Dariau, žinau.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2009 07 13, 19:28)
Jau jeigu lazeris neišnaikina tų randelių, tai mikrodermabrazija tuo labiau neišnaikins. Dariau, žinau.

ar jus mergaites jaunesnes, ar drasesnes? as vis prisimenu pries pora metu nuskambejusia istorija, kai po lazerio mergina liko dryzuotu veidu, tai vien zodi lazeris isgirdus, baisu pasidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 13, 17:04)
manai geriau lazeriu nei mikrodermabrazija?  g.gif

Man irgi idomu kokioje salyje tokius nemokamus stebuklus daro. As Uk buvau pas dermataloga apart antibiotiku recepto daugiau nieko negavau
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 07 13, 22:15)
Man irgi idomu kokioje salyje tokius nemokamus stebuklus daro. As Uk buvau pas dermataloga apart antibiotiku recepto daugiau nieko negavau

vat butent uk tai ir daro lazeriu proceduras, jei sugebi itikinti kad si problema tau tikrai grauzia gyvenima, siandien buvau pas GP sake jis galetu mane tiesiai pas plastic surgeon nusiusti, bet patare pas dermatologa pirma kadangi jis geriau visgi zino tokius dalykus. siaip manau labai priklauso kaip tu sugebi itikinti, gydytojus, o kad nhs daro nemokamus lazerinius gydymas tai 100proc. beje UK net silikonines krutines deda uz valstybes pinigus, jei pasakysi kad tau depresija ir pan, skaiciau ne viena atveji toki anglijos spaudoj 4u.gif as tik va tikiuosi kad man kazka rimetsnio skirs, kas tai be butu ar lazeris ar mikrodermabrazija ar koks stiprus pilingas, nesvarbu kas svarbu, kad padetu, o jei ir nekainuos , tai bandyt galima viska mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2009 07 13, 18:28)

darei lazeriu ar darei mikrodermabrazija? kuris nepadejo? as tai kazkaip naiviai tikiu kad lazeris turi padet...noriu tiket blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 14 liepos 2009 - 00:35
QUOTE(Ašara @ 2009 07 13, 19:28)

na manau lazeris tai spinduliu paveikia poras ir jos susitraukia arba ne, o mikrodermabrazija yra tiesioginis odos sveitimas, jei ne po vienos ar dvieju tai po kokio 6 proceduru turetu nusveisti bet kokius lenygumus, na nebent butu veide kokia skyle arduobe tai cia jau sunkesnis atvejis butu biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri zino ar galima daryti mikrodermabrazija, jei yra issiplete veido kapiliarai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stakpole: 25 liepos 2009 - 12:55