Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(Jusma @ 2011 02 03, 16:20)
Gal tavo oda jautresnė, nes man tai tik pora savaičių po procedūros negalima, bet tai gausis, kad jau 1,5 mėnesio negalima, nes dabar kas dvi savaites procedūra kartoja. Kitą savaitę laukia paskutinė, o po to jau ir pavasaris, tad negalima. ax.gif

aha jautroka. bet ji paaiskino, kad scrubai reikalingi TIK pasyviai, riebiai odai.
jo ir as uz poros sav eisiu 3ciai procedurai. gal dar prireiks vienos..
Atsakyti
Na va as jau ir po pirmos proceduros smile.gif Veidas siek tiek raudonas, bet uztad ode kokia svelni pasidare..man dare nepilna mikrodermabrazija, nes vietomis dar mezgasi spuogeliai, todel per juos negalejo pepreiti su aparatu, nes po to berimas isplistu. Kita procedura po 3 sav, bet ivertinusi padeti kosmetologe sake, kad reikes maziausiai 4. O be to, kad randu gydymas butu efektyvesnis, dar atliko mezoterapija su adatelemis. Pirma karta isgirdau, kad taip galima gydyti randus smile.gif Na tai dabar laukiu kitos proceduros, ir ziuresim kokie bus rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VikPikute @ 2011 02 04, 20:05)
Na va as jau ir po pirmos proceduros  smile.gif  Veidas siek tiek raudonas, bet uztad ode kokia svelni pasidare..man dare nepilna mikrodermabrazija, nes vietomis dar mezgasi spuogeliai, todel per juos negalejo pepreiti su aparatu, nes po to berimas isplistu. Kita procedura po 3 sav, bet ivertinusi padeti kosmetologe sake, kad reikes maziausiai 4. O be to, kad randu gydymas butu efektyvesnis, dar atliko mezoterapija su adatelemis. Pirma karta isgirdau, kad taip galima gydyti randus  smile.gif Na tai dabar laukiu kitos proceduros, ir ziuresim kokie bus rezultatai  mirksiukas.gif

oo skambia idomiai, papsakosi kas ten per adateles?
pastebejau toki dalyka- pas mane buvo keleta tokiu spuogeliu, bet po situ proceduro jie imdavo dziuti it isnykdavo. man net keista, kad be jokio mechanisko spausimo isnykdavo.
o rezultatas jauciamas is karto po proceduros. oda svaresne tampa ir lyg kvepuoja. net nesinori nieko tepti. po antors proceduros po2-3 d man isausejo veidas, tai teko drekinti labai. dabar vel viskas gerai. nauju spuogu neatsirado! thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 05, 12:09)
oo skambia idomiai, papsakosi kas ten per adateles?
pastebejau toki dalyka- pas mane buvo keleta tokiu spuogeliu, bet po situ proceduro jie imdavo dziuti it isnykdavo. man net keista, kad be jokio mechanisko spausimo isnykdavo.
o rezultatas jauciamas is karto po proceduros. oda svaresne tampa ir lyg kvepuoja. net nesinori nieko tepti. po antors proceduros  po2-3 d man isausejo veidas, tai teko drekinti labai. dabar vel viskas gerai. nauju spuogu neatsirado! thumbup.gif  smile.gif

Man taip pat po 3 dienu, lb issausejo oda, bet padrekinus ja, situacija kontoliuojama smile.gif man tai nauju spuogeliu dar vis atsiranda, o kad oda svaresne ir gyvesne, tai faktas smile.gif
Ta procedura su adatelem, vadinasi mezoterapija. Tokia tema yra uzvesta forume, bet butent apie randu gydyma nieko nesneketa kolkas. Zodziu, kaip aiskino kosmetologe, oda sudaro trys sluoksniai, ir kur yra randas, oda buna suragejusi ir tie sluoksniai sulipe. Todel tu adateliu pagalba tie sluoksniai yra atskiriami. I oda kisama lb plona adata, na skausmas yra, ypac ten kur didelis odos suragejimas, bet del grozio pakenteti galima smile.gif tai sake dar kelis kartus reikes su ta adatele taip padurstyti, atklijuoti tuos odos sluoksnius, taip paruosiant terpe, kuri bus uzpildyta kazkokia ten specialia medziaga, pavadinimo dabar tiksliai nepasakysiu, neatsimenu biggrin.gif bet kiek supratau ta medziaga padeda atsistatyti odai, mazina tuos randus. O si karta uz sia procedura mokejau 60 Lt. Na nezinau, tikekimes kad pades bent kazkiek, idomu butu paklausyti kitu paneliu atsiliepimu siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 04, 09:33)
aha jautroka. bet ji paaiskino, kad scrubai reikalingi TIK pasyviai, riebiai odai.
jo ir as uz poros sav eisiu 3ciai procedurai. gal dar prireiks vienos..

Tai mano mišri į riebumą, todėl scrubai ir tinka mirksiukas.gif be to, scrubai padeda odai atsinaujinti ir ne taip greit senti ax.gif
QUOTE(VikPikute @ 2011 02 04, 19:05)
Kita procedura po 3 sav, bet ivertinusi padeti kosmetologe sake, kad reikes maziausiai 4.

Jei dar reikės 3 procedūrų, ar nebijot, kad jau saulė bus pakankamai kandi mirksiukas.gif Mano kosmetologė jau kovą nerizikuotų atlikinėti šios procedūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 02 08, 06:58)
Tai mano mišri į riebumą, todėl scrubai ir tinka mirksiukas.gif be to, scrubai padeda odai atsinaujinti ir ne taip greit senti ax.gif

Jei dar reikės 3 procedūrų, ar nebijot, kad jau saulė bus pakankamai kandi mirksiukas.gif Mano kosmetologė jau kovą nerizikuotų atlikinėti šios procedūros ax.gif

Iš vienos pusės, taip scrubai "nugramdo" odą, padeda atsinaujinti. Iš kitos- jei jie aštresni, braižo odą, palieka mikroįtrūkimus, kurie jaunystės neprideda.

Mikrodermabraziją galima visus metus darytis, tik sąžiningai ir teisingai apsaugą nuo saulės reikia naudot.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 02 08, 15:58)

Tai joa man siek tiek baisoka del tos saules..bet as uzklausiau kosmetologes, ar ne pervelai as cia sugalvojau, tai sako ant saules stenkis nebuti, o jei busi saugok veida ir naudok apsaugini krema butinai smile.gif tai taip ir stengsiuos daryti, kitos iseities nelb ir turiu, nes vasara isvaziuoju i uzsieni ir neaisku kada grisiu, tai kaip ir dabar vienintelis sansas praeiti sias proceduras smile.gif tik galetu jos buti kas 2 sav, ne taip ilgai reiketu laukti, greiciau praeiciau visa kursa..o cia atseit reikia laukti 3 sav, na anksciausiai po 2 su puse sav vel galima kartoti, tai keista kazkaip, nes kitur kas 2 savaites daro.. zodziu kiek kosmetologiu, tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 08, 19:26)
Iš vienos pusės, taip scrubai "nugramdo" odą, padeda atsinaujinti. Iš kitos- jei jie aštresni, braižo odą, palieka mikroįtrūkimus, kurie jaunystės neprideda.

Mikrodermabraziją galima visus metus darytis, tik sąžiningai ir teisingai apsaugą nuo saulės reikia naudot.

Reikia tinkamą pylingą pasirinkti ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Aš asmeniškai nerizikuočiau saulėtu metu darytis mikrodermabrazijos. Vakar dar kartą dėl to perklausiau savo kosmetologės. Tai ji pasakė taip, jei reikalautum ir neklaustum, ką patariu, daryčiau, prieišingu atveju laukiam kito nesaulėto meto.
QUOTE(VikPikute @ 2011 02 08, 19:31)
kitur kas 2 savaites daro.. zodziu kiek kosmetologiu, tiek nuomoniu  biggrin.gif

Man darė kas 2 sav., nes taip efektyviausia. bet viskas priklauso ir nuo odos tipo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 02 09, 03:00)
Aš asmeniškai nerizikuočiau saulėtu metu darytis mikrodermabrazijos. Vakar dar kartą dėl to perklausiau savo kosmetologės. Tai ji pasakė taip, jei reikalautum ir neklaustum, ką patariu, daryčiau, prieišingu atveju laukiam kito nesaulėto meto.

O kaip jūs manot tose šalyse, kur ištisai saulė plieskia... ax.gif Visus metus procedūros atliekamos JAV, pvz., tik turi būt sąžiningas su savimi ir naudot apsaugą, nešiot skrybėles, nelįst į saulę ir tiek. Net gilius rūgštinius pylingus vasarą daro, kurie yra visiškas odos nugraužimas, o čia tik mikrodermabrazija irnesakyk.gif
Tiesiog turbūt Lietuvoje nėra labai priimta apsaugą nuo saulės visus metus naudot, tai kosmetologės ir nenori klientams procedūrų daryt, nes žino, kad greičiausiai jie nesisaugos, o paskui jas dar kaltins, jei oda hiperpigmentuota pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 09, 19:19)
O kaip jūs manot tose šalyse, kur ištisai saulė plieskia...  ax.gif Visus metus procedūros atliekamos JAV, pvz., tik turi būt sąžiningas su savimi ir naudot apsaugą, nešiot skrybėles, nelįst į saulę ir tiek. Net gilius rūgštinius pylingus vasarą daro, kurie yra visiškas odos nugraužimas, o čia tik mikrodermabrazija  irnesakyk.gif
Tiesiog turbūt Lietuvoje nėra labai priimta apsaugą nuo saulės visus metus naudot, tai kosmetologės ir nenori klientams procedūrų daryt, nes žino, kad greičiausiai jie nesisaugos, o paskui jas dar kaltins, jei oda hiperpigmentuota pasidarys.

man kosmetologe irgi sake kad galima rugstinius daryt vasar ar mikrodermabrazija,tik butinai reikia tada kasdien apsauga su spf30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 09, 19:19)

Jeigu galima nenaudoti kremu su apsauga ir pasidaryti procedūras metų laiku, kuris tinkamiausias, manau, tai pati geriausia išeitis, nes slėptis nuo saulės, mūturiuotis ir kalnus kremo naudot. Čia gi LT, o ne Florida mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jei yra galimybe proceduras darytis saltuoju metu laiku, tai aisku tada geriau darytis ziema ir tada ramiau, nereikia sleptis nuo saules vasara ar pan, bet jei tau butinai jos reikia, tai manau pritariu tai minciai, kad vasara tada galima tiesiog pasisaugoti saules, naudoti tinkama apsaugini krema, nes kaip jau minejo kitose salyse mikrodermabrazija atlieka istisus metus.. smile.gif
O gal zinote kiek laiko maziausiai negalima buti ant saules ir deginti veido po mikrodermabrazijos?
Atsakyti