QUOTE(taša @ 2011 02 05, 12:09)
oo skambia idomiai, papsakosi kas ten per adateles?
pastebejau toki dalyka- pas mane buvo keleta tokiu spuogeliu, bet po situ proceduro jie imdavo dziuti it isnykdavo. man net keista, kad be jokio mechanisko spausimo isnykdavo.
o rezultatas jauciamas is karto po proceduros. oda svaresne tampa ir lyg kvepuoja. net nesinori nieko tepti. po antors proceduros po2-3 d man isausejo veidas, tai teko drekinti labai. dabar vel viskas gerai. nauju spuogu neatsirado!
Man taip pat po 3 dienu, lb issausejo oda, bet padrekinus ja, situacija kontoliuojama

man tai nauju spuogeliu dar vis atsiranda, o kad oda svaresne ir gyvesne, tai faktas
Ta procedura su adatelem, vadinasi mezoterapija. Tokia tema yra uzvesta forume, bet butent apie randu gydyma nieko nesneketa kolkas. Zodziu, kaip aiskino kosmetologe, oda sudaro trys sluoksniai, ir kur yra randas, oda buna suragejusi ir tie sluoksniai sulipe. Todel tu adateliu pagalba tie sluoksniai yra atskiriami. I oda kisama lb plona adata, na skausmas yra, ypac ten kur didelis odos suragejimas, bet del grozio pakenteti galima

tai sake dar kelis kartus reikes su ta adatele taip padurstyti, atklijuoti tuos odos sluoksnius, taip paruosiant terpe, kuri bus uzpildyta kazkokia ten specialia medziaga, pavadinimo dabar tiksliai nepasakysiu, neatsimenu

bet kiek supratau ta medziaga padeda atsistatyti odai, mazina tuos randus. O si karta uz sia procedura mokejau 60 Lt. Na nezinau, tikekimes kad pades bent kazkiek, idomu butu paklausyti kitu paneliu atsiliepimu siuo klausimu.