Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(VikPikute @ 2011 02 10, 19:49)
Na jei yra galimybe proceduras darytis saltuoju metu laiku, tai aisku tada geriau darytis ziema ir tada ramiau, nereikia sleptis nuo saules vasara ar pan, bet jei tau butinai jos reikia, tai manau pritariu tai minciai, kad vasara tada galima tiesiog pasisaugoti saules, naudoti tinkama apsaugini krema, nes kaip jau minejo kitose salyse mikrodermabrazija atlieka istisus metus.. smile.gif
O gal zinote kiek laiko maziausiai negalima buti ant saules ir deginti veido po mikrodermabrazijos?

As pries savaite dariausi dermabrazija (nezinau mikro ar ne blush2.gif ) su tokiu aparatu, jausmas buvo lyg mazu siurbliuku siurbtu mano veido oda ir visa bruda is jos trauktu smile.gif tai man ta kosmetologe sake 2 savaites maziausiai neiti i soliariuma, kad neatsirastu pigmentiniu demiu, vat smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, ar Siauliuose kur nors atliekama dermabrazijos procedura ? Esu ja isbandziusi Vilniuje, likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wannasweets @ 2011 02 23, 15:44)
Gal kas zinote, ar Siauliuose kur nors atliekama dermabrazijos procedura ? Esu ja isbandziusi Vilniuje, likau patenkinta smile.gif

Kai kažkada ieškojau informacijos apie tai, tai radau, kad ji atliekama V. Židonytės grožio namuose "Classy Beauty". Bet kaina tai visu šimtu litu aukštesnė nei kitur daromų procedūrų. Tiesa, čia atliekama deimantinė mikrodermabrazija.
Atsakyti
Na va nuejau sia savaite i antra mikrodermabrazijos procedura ir neatliko jos man sad.gif nes kazkodel labai isbere veida, kaip tik kelias dienas pries einant pas kosmetologe, tai pamaciusi mano veida, is karto pasake, kad mikrodermabrazijos negali daryti, nes tai tik pablogintu situacija..todel dare rugstini valyma su 30 proc. salicilo rugstimi ir sake reikes kokiu 6 proceduru, kai veidas bus isvalytas, tik tada gales atlikti mikrodermabrazija..tai zodziu mano proceduros truputi uzsites ilgiau negu planavau..
Atsakyti
QUOTE(VikPikute @ 2011 02 27, 15:17)
Na va nuejau sia savaite i antra mikrodermabrazijos procedura ir neatliko jos man sad.gif nes kazkodel labai isbere veida, kaip tik kelias dienas pries einant pas kosmetologe, tai pamaciusi mano veida, is karto pasake, kad mikrodermabrazijos negali daryti, nes tai tik pablogintu situacija..todel dare rugstini valyma su 30 proc. salicilo rugstimi ir sake reikes kokiu 6 proceduru, kai veidas bus isvalytas, tik tada gales atlikti mikrodermabrazija..tai zodziu mano proceduros truputi uzsites ilgiau negu planavau..

Kur cia ir pas ka daretes su salicilu valyma?
Atsakyti
QUOTE(VikPikute @ 2011 02 27, 15:17)
.todel dare rugstini valyma su 30 proc. salicilo rugstimi ir sake reikes kokiu 6 proceduru, kai veidas bus isvalytas, tik tada gales atlikti mikrodermabrazija..tai zodziu mano proceduros truputi uzsites ilgiau negu planavau..

Tikiuosi perspejo, kad pirmus kartus gali dar labiau viska iskelti i pavirsiu, kad i soliariuma ne kojos ir dave kremuko su SPF drekinancio? Bet jei iskentesit besilupancia oda, soliariumo stygiu ir kitus nepatogumus - veidelis po siu proceduru bus kaip persikas wub.gif Ir saules venkit 4u.gif na aisku priemones butinai su apsauga nuo saules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 27, 17:32)
Kur cia ir pas ka daretes su salicilu valyma?

Dariausi Kaune "Grozio akademijoje". Kadangi lankiausi tik antroje proceduroje tai nelb dar galiu ka ir pasakyti, aisku svarbiausia, kad butu kazkoks rezultatas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2011 02 27, 19:03)
Tikiuosi perspejo, kad pirmus kartus gali dar labiau viska iskelti i pavirsiu, kad i soliariuma ne kojos ir dave kremuko su SPF drekinancio? Bet jei iskentesit besilupancia oda, soliariumo stygiu ir kitus nepatogumus - veidelis po siu proceduru bus kaip persikas  wub.gif  Ir saules venkit  4u.gif na aisku priemones butinai su apsauga nuo saules  4u.gif

Na sake, kad oda paserpetos, lupinesis, kad dar labiau pabers neminejo..ir kas baisiausia - taip ir buvo..tada is nevilties viska pradejau draskytis ir vaizdelis dar kraupesnis gavosi, visa savaitgali nosies is namu nekisau biggrin.gif na bet aciu dievui, jau geriau, del soliariumo ir saules viska zinau, pasiryzau atsisakyti visu siu dalyku vardan grozio smile.gif si karta isigyjau drekinanti seruma, o kita syki po 2 sav isigysiu ir kremuka su apsauga, nes sake, kad nuo kovo jau reiktu pradeti ji naudoti..aisku gerai butu, kad veidas kaip persikas butu, bet man aktualiausia yra tuos randelius bent kiek sumazinti, nes kad nebebers aisku as jau nesitikiu, praradusi jau tokia vilti biggrin.gif
O sakykite gal zinote kiek maziausiai laiko negalesiu buti ant saules, kai baigsiu visas proceduras?
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2011 02 24, 01:13)
Kai kažkada ieškojau informacijos apie tai, tai radau, kad ji atliekama V. Židonytės grožio namuose "Classy Beauty". Bet kaina tai visu šimtu litu aukštesnė nei kitur daromų procedūrų. Tiesa, čia atliekama deimantinė mikrodermabrazija.

O nėra kitų grožio salonų Šiauliuose kur atlieka šią procedūrą? g.gif
Atsakyti
man kaip tycia sekasi, npo 3 sav pertraukos pergyvenau del saules. bet snd kaip tycia saules nera:)
po proceduros nenaudoju jokios dekoratyvines, tik kremukai-kaukes pas kosmetologe.
o kitom dienom jei einu kur- tai su spf krema naudoju.

na ka galiu pasakyti po 5 kartu- oda tikrai pagerejo. buvau padarius 3 sav pertrauka- tai zinokit pridygo biski spuogu. nes kol dariau reguliariai- tai iskildavo vienas -du, inkstyru biski, bet siaip tikrai lb grazus veidas pasidare.
kad tik nebutu taiokad kol daraisi- viskas gerai, tik nustoji- lenda.. doh.gif
Atsakyti
O kiek laiko reikia saugotis nuo saulės po procedūros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 19, 17:02)
kad tik nebutu taiokad kol daraisi- viskas gerai, tik nustoji- lenda.. doh.gif

Na, kosmetinės procedūros pakeičia/ aptvarko tik odos paviršių, jos nepakeičia vidinių priežasčių (hormonai, stresas, paveldimumas ir t.t.), kodėl oda riebaluojasi ir kemšasi. Tad taip, dažniausiai kol daraisi procedūras/ rūpiniesi oda ji atrodo gerai. Nebent natūraliai organizmas pasikeičia ir oda susinormalizuoja, tada ir be procedūrų oda graži išliks.
Papildyta:
QUOTE(Nyli123 @ 2011 03 20, 15:59)
O kiek laiko reikia saugotis nuo saulės po procedūros? ax.gif

Bent jau dvi savaites. O šiaip, kuo ilgiau- tuo geriau ir sveikiau odai...
Atsakyti
Aš irgi jau po 3 procedūrų, tai veidelis stipriai pagražėjo: ir randeliai sumažėjo ir tamsios dėmės pradingo, ir poros susitraukė. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +777+: 21 kovo 2011 - 10:35