Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

Sveikos 4u.gif norėjau pasiteirauti kokios kosmetinės firmos gamina priemones atlikti namie mikrodermabrazija g.gif žinau yra Mary Kay, Avon Anew Clinical ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2012 07 09, 14:31)
Sveikos  4u.gif norėjau pasiteirauti kokios kosmetinės firmos gamina priemones atlikti namie mikrodermabrazija  g.gif žinau yra Mary Kay, Avon Anew Clinical  ax.gif  4u.gif

Mane domina tas pats tik is eko/naturalios kosmetikos serijos:)
Atsakyti
Gal žinote kas labiau padeda acnės randams, mikrodermabrazija ar valymas rūgštimis? Norėčiau darytis nugarai, o ne veidui.
Atsakyti
Ar kas daretes Kaune grozio namuose Jaunyste?
Atsakyti
pasiskaiciau ir issigandau darytis sia procedura ... doh.gif verysad.gif o siandien uzsirasiusi esu ... na nueisiu tikiuosi , kad ir man bus taip kaip vienai forumietei 1 diena rausva veido oda o kita diena nesimatys nieko biggrin.gif vakare parasysiu savo nuomone apie sia procedura ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_777 @ 2012 09 19, 14:01)
pasiskaiciau ir issigandau darytis sia procedura ... doh.gif  verysad.gif o siandien uzsirasiusi esu ... na nueisiu tikiuosi , kad ir man bus taip kaip vienai forumietei 1 diena rausva veido oda o kita diena nesimatys nieko  biggrin.gif vakare parasysiu savo nuomone apie sia procedura  ax.gif  4u.gif

galiu pasakyti,kad procedura neskausminga,bet nelabai maloni oda svelnute ,skaisti ruosiuosi po kokiomenesio pakartoti:)
Atsakyti
Sveikos, norėčiau namie pasidaryt po truputį šią procedūrą. Gal kas pasidalinsit patirtimi su kokiom priemonėm esat dariusios? Esu gerų atsiliepimų girdėjus apie Vichy normaderm kit, bet jo nebėr jau nuo 2009 metų pirkt :// svarstau apie Neutrogenos siuntimąsi iš UK, nes 100lt už komplektą ilgiau užteks, nei 100lt už vieną apsilankymą.
Atsakyti
O kas Vilniuje gerai atlieka? Gal kas zinote, kas su patirtimi, nesu linkusi kad ant manes mokytusi ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kokia profesionale kosmetologe kuri kokybiskai atlieka deimantine mikrodermabrazija Kaune?
Arba gal zinote kur siuo metu vyksta kokios kuponu akcijos siai procedurai?
Ar didele tikimybe, kad po sios proceduros kita diena atrodysiu taip, kas butu geriau nekisti nosies is namu? smile.gif
Atsakyti
Ar tiesa, jog procedura negalima, jei oda kapiliarine?
Atsakyti
QUOTE(Nerium @ 2013 01 06, 19:34)
Gal zinote kokia profesionale kosmetologe kuri kokybiskai atlieka deimantine mikrodermabrazija Kaune?
Arba gal zinote kur siuo metu vyksta kokios kuponu akcijos siai procedurai?
Ar didele tikimybe, kad po sios proceduros kita diena atrodysiu taip, kas butu geriau nekisti nosies is namu? smile.gif

del Kauno neatsakysiu, bet po deimantines kita diena beveik nieko nesimato. gali is karto siek tiek paraudonuoti veidas, bet kita diena tikrai nieko baisaus nebuna..

vat as vakar dariausi korundine mikrodermabrazija, tai vakarop, nusivalus tuos visus kremus, veidas paraudonavo, pradejo persteti ir kaisti , nors is karto po proceduros raudonio nebuvo visai, dar apsidziaugiau. ir atsirado raudonu dryziu, grynai palei to aparato vedziojimo linijas. ypac ant skruostu matosi.
pati procedura nera maloni, man matyt buvo per stipri. paprasiau sumazinti intensyvuma (du kartus), labai nemaloniai bruzino tuo aparatu. net asara isspaude.
siandien ryte kiek aprimo, bet paraudimas liko, atrodo lyg buciau nusideginsu veida sauleje, aplink akis balta, lyg buciau buvus su akiniais, o visur kitur raudona. dryziai dar liko, bet jau taip matosi uzsitepus kremine pudra.
idomu ar cia normali odos reakcija g.gif
matyt si procedura man buvo per agresyvi.....
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 01 07, 11:19)
del Kauno neatsakysiu, bet po deimantines kita diena beveik nieko nesimato. gali is karto siek tiek paraudonuoti veidas, bet kita diena tikrai nieko baisaus nebuna..

vat as vakar dariausi korundine mikrodermabrazija, tai vakarop, nusivalus tuos visus kremus, veidas paraudonavo, pradejo persteti ir kaisti , nors is karto po proceduros raudonio nebuvo visai, dar apsidziaugiau. ir atsirado raudonu dryziu, grynai palei to aparato vedziojimo linijas. ypac ant  skruostu matosi.
pati procedura nera maloni, man matyt buvo per  stipri. paprasiau sumazinti intensyvuma (du kartus), labai nemaloniai bruzino tuo aparatu. net asara isspaude.
siandien ryte kiek aprimo, bet paraudimas liko, atrodo lyg buciau nusideginsu veida sauleje, aplink akis balta, lyg buciau buvus su akiniais, o visur kitur raudona. dryziai dar liko, bet jau taip matosi  uzsitepus kremine pudra.
idomu ar cia normali odos reakcija g.gif
matyt si procedura man buvo per agresyvi.....

Jums buvo daryta procedura per aukstu lygiu,todel jautri odele pasidare po proceduros.Jei jauciate proceduros metu,kad Jums procedura nera maloni,butinai pasakykite kosmetologei,nes tikrai procedura negali isspausti asaros,jei ji atliekama tinkamai.Na zinoma,yra isimciu tokiu kaip pirma depiliacija tam tikrose vietose,spuogeliu spaudymas mechaniniu budu,pesiojimai ir pan.O proceduru rekomenduojamas skaicius 3,todel po pirmos matosi rezultatas,bet ne stebuklai,taip pat,kad butu geresnis rezultatas,prie procedura butina pagarinti odyte,ar atlikti veido vyniojimus siltu ranksluosciu(tuomet atsiveria poros).Bet irgi,priklauso nuo odos tipo,ne visiems odos tipams galima naudoti garinimus,siltus kompresus(ypac saltuoju metu laiku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 sausio 2013 - 13:51