Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(Odeciausia @ 2011 07 22, 16:54)
buvo ir nedideliu idubimu, nes kai isspausdavau spuoga, susidariusi saseli as vel nukrapstydavau, ko pasekoje pasidarydavo vel kitas ir gilejo tos duobeles, oj koks periodas buvo ziaurus man  doh.gif Naudoju beveik metus laiko sia priemone, po 2 kartus per savaite, nes dazniau nepatariama. O sudetyje yra visos priemones kurias naudoja kosmetologai. Kaina 165lt. susideda is 2 daliu - sveitimo priemone ir lyginamoji. jei domina galiu parasyti i A.Z. sudeti  mirksiukas.gif

Jau radau aprasyma internete. Na, ka as zinau, jei taip daznai galima darytis, tai cia kaip pylingas tada sakyciau... Gal ax.gif Man taip atrodo, taigi turetu but pakankamai svelnus ir neagresyvus. O mano snukuciui net nezinau, kas jau ir padetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 07 22, 17:14)
Jau radau aprasyma internete. Na, ka as zinau, jei taip daznai galima darytis, tai cia kaip pylingas tada sakyciau... Gal  ax.gif  Man taip atrodo, taigi turetu but pakankamai svelnus ir neagresyvus. O mano snukuciui net nezinau, kas jau ir padetu  schmoll.gif

Na, bet nzn ar yra tokiu priemoniu, kurios draskytu veideli g.gif Reikia kantriai tai daryti su svelniom priemonem 4u.gif O pas jus dar yra spuogeliu?
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2011 07 22, 17:18)
Na, bet nzn ar yra tokiu priemoniu, kurios draskytu veideli  g.gif  Reikia kantriai tai daryti su svelniom priemonem  4u.gif O pas jus dar yra spuogeliu?

Karts nuo karto islenda... Kuriam laikui tu priemoniu jums uztenka, atliekant procedura tuos 2 kartus per savaite? Ar ilgam?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 07 22, 17:58)
Karts nuo karto islenda... Kuriam laikui tu priemoniu jums uztenka, atliekant procedura tuos 2 kartus per savaite? Ar ilgam?

Pirkau sausi, dar turiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 07 22, 10:14)
Jau radau aprasyma internete. Na, ka as zinau, jei taip daznai galima darytis, tai cia kaip pylingas tada sakyciau... Gal  ax.gif  Man taip atrodo, taigi turetu but pakankamai svelnus ir neagresyvus. O mano snukuciui net nezinau, kas jau ir padetu  schmoll.gif

Deja, paprastos kosmetinės priemonės gilius, įdubusius randus nelabai efektyviai veikia. Priklausomai nuo rando tipo, jiems reikia rimtesnių procedūrų, kaip vidutinis/ gilus rūgštinis pylingas, lazeris, dermabrazija (ne mikrodermabrazija), injekcijos ir pan. Čia esu apie randus truputį plačiau rašiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 liepos 2011 - 19:07
Sveikutes 4u.gif Jungiuosi i jusu buri nes turiu ta pacia problema,kazkada esu veida lyginusi su lazeriu bet efektas trumpalaikis ir nepasakyciau kad jau labai daug padejo g.gif gyvenu nedideliame miestelyje tai kiek domejausi mikrodermabrazijos cia nedaro bet kosmetologe sake yra pilingas kuris jai prilygsta, na ieskojau as to pilingo ir nutariau pabandyti is mary kay,,gal kuri naudojate ir galite pasidalinti ar verta? ax.gif
Atsakyti
[quote=janneta,2011 08 18, 10:07]
Sveikutes 4u.gif Jungiuosi i jusu buri nes turiu ta pacia problema,kazkada esu veida lyginusi su lazeriu bet efektas trumpalaikis ir nepasakyciau kad jau labai daug padejo g.gif

Na va kaip... Galvojau, kad lazeris vos ne visagalis... O kokias bedas su juo bandet taisyt? Yra cia temele apie Mary Kay kosmetika, siek tiek snekejom ten apie si sveitimo rinkinuka, bet kiek tiesos tame - nezinau, gal reklama, o gal tikrai super veiksmingas. Nesu skaiciusi visos temos, gal apie si sneketa ir placiau

http://www.supermama...?...69&t=710778
Atsakyti
[quote=mamulioka,2011 08 18, 09:47]
[quote=janneta,2011 08 18, 10:07]
Sveikutes 4u.gif Jungiuosi i jusu buri nes turiu ta pacia problema,kazkada esu veida lyginusi su lazeriu bet efektas trumpalaikis ir nepasakyciau kad jau labai daug padejo g.gif

Na va kaip... Galvojau, kad lazeris vos ne visagalis... O kokias bedas su juo bandet taisyt? Yra cia temele apie Mary Kay kosmetika, siek tiek snekejom ten apie si sveitimo rinkinuka, bet kiek tiesos tame - nezinau, gal reklama, o gal tikrai super veiksmingas. Nesu skaiciusi visos temos, gal apie si sneketa ir placiau

http://www.supermama...?...69&t=710778
[/quote]
problemos mano tokios kad like randeliai po aknes ir dar dabar vis paberia,su lazeriu man kaip tik juos ir gyde,manau tik per ilga laika galima pasiekti gero rezultato g.gif bandziau ir rugstinius valymus bet jie manes visiskai nesuzavejo schmoll.gif
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi tos, kurios darotes sia procedura pacios, namuose.
Radau keleta pasirinkimu, idomu butu isgirsti atsiliepimus.
Kazi ar tie aparatukai geriau nei pirsteliai g.gif , nes paskaiciau viname UK forume, kad ta pati krema imasazavus rankomis, efektas labiau juntamas.
Neutrogena
user posted image
BODY SHOP
user posted image
ROC
user posted image
olay
user posted image
Neutrogenos
user posted image
No7
user posted image
Apie MK neklausiu, nes platintojos gali pakomentuoti neobjektyviai.
Atsakyti
[quote=evvva,2011 07 19, 19:37]

Vasara nepatarciau sios proceduros darytis ,galima odai tik pakenkt ,nebent namuose uzsirakint ir saules namatyti ...Del to vasara daug akciju padaro siai procedurai ,nes dauguma (kas zino ,kad reik vengt saules )eina tik velyva rudieni,ziema . rolleyes.gif
[/quote]

nepasakyciau, kad pakenti galima jeigu teisingai prisiziuri. as gyvenu ir dirbu ispanijoje, pas mus saule -ziema vasara ir klientes ziema-vasara. svarbu gera apsauga , ka visada rekomenduojam klientems, ir kuo aukstesne - tuo geria. musu ir vyrai klientai ,isdresiruoti, ieje procedurintis visada primena kad saugosi nuo saules auksciausia apsauga smile.gif[COLOR=red]

[quote=mamulioka,2011 07 19, 20:03]
[quote=evvva,2011 07 19, 19:37]

Ar nesat bandziusi TCA pilingu? Klausiau savo kosmetologes, kas veiksmingiau kovoje su randeliais, ar mikrodermabrazija, ar TCA. Jos manymu, TCA, nors as ja esu dariusi kazkada 3 kartus, su 3 korekcijom tarp proceduru, tik ant randeliu, bet jokio poveikio - nusisluoksniavo oda, bendrai gaunasi, kad 6 sluoksniai odos nusilupo nuo odos su randais, bet kas is to, nuo randeliu, tai yra tu slyksciu duobuciu, ji irgi nusilupo. Ir gavosi randai su pasviezejusia oda, ir tiek g.gif Vat ir dvejoju dabar, ka cia nuo to rudenio vel sumascius.. unsure.gif
[/quote]

pas mus tokiomis agresyviomis priemonemis dirba tik medike. as su sava patirtim, visada rekomenduju ta pati: geriau padirbti svelnesnemis priemonemis ir pamazu isgauti rezultata, neskriaudziant odos, nei vienu bac isgauti superduper efekta, bet palikti veida “plika“,neapsaugota. ko pasekoje viena problema laikinai isspresta, bet kita ,sakykim demes -kuriama.
randus , akne, veido jauninima isgavinejam fotolazeriu, rezultatai akivaizdus, oda akivaizdziai atjauneja,pagyveja, susilygina tonas. kad randai pasisalins nereikia tiketis, nes tik apmazes, susilygins, paissleps, bet kad visiskai pranyks, nemanau. bet dar priklauso, koki tipo tas randas..mazesni, ne tokie gilus, tikrai pranyksta.

kazkuri panele rase, kad kol darais procedura yra rezultatas, bet baigus baigiasi ir rezultatas. panos, turekite omenyje, kad odos procesas yra atsinaujinantis, oda priziureti, valyti reikia pastoviai .o ne viena karta nuvalius tiketis kad svari ji bus pusmeti .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose gargasaite: 05 kovo 2012 - 10:19
Nuolaidu puslapiuose dabar daznai matau akciju mikrodermabrazijai. Galvoju isbandyt, bet visgi, ar padetu odai su didelemis poromis, papilkejusiai, uzsikimsusiai, demetai po spuogu? Dariausiai rugstines proceduras, bet poveikio nebuvo. Tai ar bepades kas?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 03 05, 13:24)
Nuolaidu puslapiuose dabar daznai matau akciju mikrodermabrazijai. Galvoju isbandyt, bet visgi, ar padetu odai su didelemis poromis, papilkejusiai, uzsikimsusiai, demetai po spuogu? Dariausiai rugstines proceduras, bet poveikio nebuvo. Tai ar bepades kas?

Aš nusipirkau akcijos metu procedūrą deimantinei mikrodermabrazijai su Pristine aparatu. Esu labai patenkinta, nes veido būklė tikrai pagerėjo, poros labai gerai išsivalė (gal dar niekas taip nebuvo išvalęs), dėmės visai neryškios tapo thumbup.gif Be to susitariau dar vieną ar dvi procedūras už tą pačią akcinę kainą 4u.gif
Atsakyti