NaktisNemiega kokiu problemeliu turite
Sestadieni einu i antra procedura
Is komentaru ir aprasymo nelabai suprantu sios proceduros esmes? As esu pasidariusi veido valymu kursa su rugstim, issivaliau poodinius spuogus, gal man vertetu dar ir sia pasidaryti? Tuos su rugstim darausi profilaktiskai kas 3 menesius.
QUOTE(guodzik @ 2014 02 19, 21:18)
Is komentaru ir aprasymo nelabai suprantu sios proceduros esmes? As esu pasidariusi veido valymu kursa su rugstim, issivaliau poodinius spuogelius, gal man vertetu dar ir sia pasidaryti? Tuos su rugstim darausi profilaktiskai kas 3 menesius.
proceduros metu yra nuslifuojamas raginis (virsutinis) odos sluoksnis, nuimami paserpetojimai, odos sugrubejimai, sustorejimai. del to siek tiek pagrazeja odos reljefas
QUOTE(mamulioka @ 2014 02 19, 21:22)
proceduros metu yra nuslifuojamas raginis (virsutinis) odos sluoksnis, nuimami paserpetojimai, odos sugrubejimai, sustorejimai. del to siek tiek pagrazeja odos reljefas
tai turbut nereikia man nes su rugstim atliekama lygiai tas pats, plius dar isvalomos uzsikimsusios poros.
As tai einu del demiu, likusiu po spuogu, nes oda apsitvarkiusi, dabar tos demes bado akis, tai, kad palygintu oda. O po ODA produkcijos pabandymo nebedrisau detis rugsties, bijojau vel likti isberta
Man kosmetologe pasake, kad, pasirodo, sios proceduros gali buti derinamos. Uzdedama rugstis, o po to visa issivaliusi bruda dar minimaliu rezimu dermabrazija patvarko. Bet siaip kaip supratau is jos aiskinimu, poveikis siek tiek panasus, tik kad rugstis dar liftinguoja truputuka
QUOTE(bio @ 2014 02 19, 21:36)
As tai einu del demiu, likusiu po spuogu, nes oda apsitvarkiusi, dabar tos demes bado akis, tai, kad palygintu oda. O po ODA produkcijos pabandymo nebedrisau detis rugsties, bijojau vel likti isberta 
o ka tau sako kosmetologe? maniske tai lb reikli tai net dbr mano odai nenaudoja zodzio apsitvarkiusi QUOTE(guodzik @ 2014 02 20, 00:49)
o ka tau sako kosmetologe? maniske tai lb reikli tai net dbr mano odai nenaudoja zodzio apsitvarkiusi
siaip po proceduros rugstim man oda apsigeneruoja, apgyja, sasai nuo spuogu nusilupa per mazdaug kelias savaites tai gal nereikia taip gasdintis
po proceduros kelias dienas veidas persti, paskui nusauseja ir ima luptis, tie spuogai kuriuos rugstis istraukia o kosmetologe isspaudzia buna ir papuliuoja bet galiausiai uzsideda sasai ir viskas sugyja
aisku su laiku vel poros uzsikemsa, tam ir reikalingos profilkatines proceduros. o siaip ka tik pasidariau tai gana tiksli ivykiu eiga. 
Aisku iki grazios mano odai dar toli
QUOTE(Vikuute @ 2014 02 19, 19:44)
Poreta oda, ryskus randeliai, pigmentines demes, inkstiriukai,na visa ,,grozio'' puokste
As po antros proceduros, tikriausiai, praeisiu kursa