QUOTE(guodzik @ 2014 02 20, 00:49)
o ka tau sako kosmetologe? maniske tai lb reikli tai net dbr mano odai nenaudoja zodzio apsitvarkiusi

siaip po proceduros rugstim man oda apsigeneruoja, apgyja, sasai nuo spuogu nusilupa per mazdaug kelias savaites tai gal nereikia taip gasdintis

po proceduros kelias dienas veidas persti, paskui nusauseja ir ima luptis, tie spuogai kuriuos rugstis istraukia o kosmetologe isspaudzia buna ir papuliuoja bet galiausiai uzsideda sasai ir viskas sugyja

aisku su laiku vel poros uzsikemsa, tam ir reikalingos profilkatines proceduros. o siaip ka tik pasidariau tai gana tiksli ivykiu eiga.
Aisku iki grazios mano odai dar toli

bet nebesijauciu raupsuotoji ir nebebaisu i zmones iseit

Maniske sake, kad jeigu beria, puliuoja, vadinasi procedura ar priemone man netinka, o ne kad oda valosi

Pati ji dermobrazijos neatlieka, todel rekomendavo, kur nors ja atsilikti, nes dabar naudoju sviesinamaji geli demems salinti ir tos vietos greiciau regeneruojasi, serpetoja, todel ta odos pertekliu reikia pasalinti, ka puikiai padaro dermobrazija, o ne sluoksniuoti drekinamaisiais kremais. Pas ja sake yra klienciu, kurios seniai isaugusios ir spuogu, bet oda, gal penkiu atspalviu ir demeta, nes su amziumi leciau regeneruojasi ir, kai dejosi sluoksnis ant sluoksnio to pasekoje turi tokia oda, kai jokios rugstys ar sveitimai nepades, tik lazeriu pagalba gali pasvelninti padeti. Be to sake apsisarvuoti kantrybe, kad stebuklu per menesi nebuna, nes odai atsinaujinti reikia laiko ir jei po metu galesiu dziaugtis grazia oda (nuo tada , kai ji pradejo tvarkytis) bus labai puiku. Zadu dar pas saviske nueiti koki pora kartu rugstinei procedurai, bet gal nelabai stipriomis rugstimis, nes su jos naudojama rugstimi man tokiu nesamoniu nebuvo, kaip su ODA. Dar laukia pora dermabraziju ir noriu nusipirkkti hialiurono rugsties gerti i vidu (maisto papilda). Viska iki vasaros ir kaitresniu spinduliu, o rudeni ziuresiu, kaip tos mano demes, jeigu ka ieskosiu, kur su lazeriu jas mazinti. O siaip tai dziaugiuosi, kaip oda grazeja ir kokia ja dabar turiu pasiekiau tik kosmetikos pagalba, i ka ziurejau labai skeptiskai ir tepti pradejau tik todel, kad blogiau buti jau negalejo, todel neturejau, ka prarasti