Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

Pradejau ir as tvarkytis savo veiduka smile.gif Jau po antros proceduros ir jau matosi pagerejimas, aisku jis nera labai ryskus, bet su tokia problematiska oda kaip mano ,rezultatai dziugina smile.gif
Atsakyti
NaktisNemiega kokiu problemeliu turite smile.gif
Atsakyti
Sestadieni einu i antra procedura 4u.gif
Atsakyti
Is komentaru ir aprasymo nelabai suprantu sios proceduros esmes? As esu pasidariusi veido valymu kursa su rugstim, issivaliau poodinius spuogus, gal man vertetu dar ir sia pasidaryti? Tuos su rugstim darausi profilaktiskai kas 3 menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 vasario 2014 - 21:21
QUOTE(guodzik @ 2014 02 19, 21:18)
Is komentaru ir aprasymo nelabai suprantu sios proceduros esmes? As esu pasidariusi veido valymu kursa su rugstim, issivaliau poodinius spuogelius, gal man vertetu dar ir sia pasidaryti? Tuos su rugstim darausi profilaktiskai kas 3 menesius.

proceduros metu yra nuslifuojamas raginis (virsutinis) odos sluoksnis, nuimami paserpetojimai, odos sugrubejimai, sustorejimai. del to siek tiek pagrazeja odos reljefas
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 02 19, 21:22)
proceduros metu yra nuslifuojamas raginis (virsutinis) odos sluoksnis, nuimami paserpetojimai, odos sugrubejimai, sustorejimai. del to siek tiek pagrazeja odos reljefas

tai turbut nereikia man nes su rugstim atliekama lygiai tas pats, plius dar isvalomos uzsikimsusios poros. g.gif
Atsakyti
As tai einu del demiu, likusiu po spuogu, nes oda apsitvarkiusi, dabar tos demes bado akis, tai, kad palygintu oda. O po ODA produkcijos pabandymo nebedrisau detis rugsties, bijojau vel likti isberta smile.gif
Atsakyti
Man kosmetologe pasake, kad, pasirodo, sios proceduros gali buti derinamos. Uzdedama rugstis, o po to visa issivaliusi bruda dar minimaliu rezimu dermabrazija patvarko. Bet siaip kaip supratau is jos aiskinimu, poveikis siek tiek panasus, tik kad rugstis dar liftinguoja truputuka
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 02 19, 21:36)
As tai einu del demiu, likusiu po spuogu, nes oda apsitvarkiusi, dabar tos demes bado akis, tai, kad palygintu oda. O po ODA produkcijos pabandymo nebedrisau detis rugsties, bijojau vel likti isberta smile.gif
o ka tau sako kosmetologe? maniske tai lb reikli tai net dbr mano odai nenaudoja zodzio apsitvarkiusi smile.gif siaip po proceduros rugstim man oda apsigeneruoja, apgyja, sasai nuo spuogu nusilupa per mazdaug kelias savaites tai gal nereikia taip gasdintis g.gif po proceduros kelias dienas veidas persti, paskui nusauseja ir ima luptis, tie spuogai kuriuos rugstis istraukia o kosmetologe isspaudzia buna ir papuliuoja bet galiausiai uzsideda sasai ir viskas sugyja smile.gif aisku su laiku vel poros uzsikemsa, tam ir reikalingos profilkatines proceduros. o siaip ka tik pasidariau tai gana tiksli ivykiu eiga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 vasario 2014 - 23:50
QUOTE(guodzik @ 2014 02 20, 00:49)
o ka tau sako kosmetologe? maniske tai lb reikli tai net dbr mano odai nenaudoja zodzio apsitvarkiusi smile.gif siaip po proceduros rugstim man oda apsigeneruoja, apgyja, sasai nuo spuogu nusilupa per mazdaug kelias savaites tai gal nereikia taip gasdintis g.gif po proceduros kelias dienas veidas persti, paskui nusauseja ir ima luptis, tie spuogai kuriuos rugstis istraukia o kosmetologe isspaudzia buna ir papuliuoja bet galiausiai uzsideda sasai ir viskas sugyja smile.gif aisku su laiku vel poros uzsikemsa, tam ir reikalingos profilkatines proceduros. o siaip ka tik pasidariau tai gana tiksli ivykiu eiga.  biggrin.gif

Aisku iki grazios mano odai dar toli nail.gif bet nebesijauciu raupsuotoji ir nebebaisu i zmones iseit lotuliukas.gif Maniske sake, kad jeigu beria, puliuoja, vadinasi procedura ar priemone man netinka, o ne kad oda valosi mirksiukas.gif Pati ji dermobrazijos neatlieka, todel rekomendavo, kur nors ja atsilikti, nes dabar naudoju sviesinamaji geli demems salinti ir tos vietos greiciau regeneruojasi, serpetoja, todel ta odos pertekliu reikia pasalinti, ka puikiai padaro dermobrazija, o ne sluoksniuoti drekinamaisiais kremais. Pas ja sake yra klienciu, kurios seniai isaugusios ir spuogu, bet oda, gal penkiu atspalviu ir demeta, nes su amziumi leciau regeneruojasi ir, kai dejosi sluoksnis ant sluoksnio to pasekoje turi tokia oda, kai jokios rugstys ar sveitimai nepades, tik lazeriu pagalba gali pasvelninti padeti. Be to sake apsisarvuoti kantrybe, kad stebuklu per menesi nebuna, nes odai atsinaujinti reikia laiko ir jei po metu galesiu dziaugtis grazia oda (nuo tada , kai ji pradejo tvarkytis) bus labai puiku. Zadu dar pas saviske nueiti koki pora kartu rugstinei procedurai, bet gal nelabai stipriomis rugstimis, nes su jos naudojama rugstimi man tokiu nesamoniu nebuvo, kaip su ODA. Dar laukia pora dermabraziju ir noriu nusipirkkti hialiurono rugsties gerti i vidu (maisto papilda). Viska iki vasaros ir kaitresniu spinduliu, o rudeni ziuresiu, kaip tos mano demes, jeigu ka ieskosiu, kur su lazeriu jas mazinti. O siaip tai dziaugiuosi, kaip oda grazeja ir kokia ja dabar turiu pasiekiau tik kosmetikos pagalba, i ka ziurejau labai skeptiskai ir tepti pradejau tik todel, kad blogiau buti jau negalejo, todel neturejau, ka prarasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 02 19, 19:44)
NaktisNemiega kokiu problemeliu turite  smile.gif

Poreta oda, ryskus randeliai, pigmentines demes, inkstiriukai,na visa ,,grozio'' puokste smile.gif
Atsakyti
As po antros proceduros, tikriausiai, praeisiu kursa 4u.gif
Atsakyti