Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(linivo @ 2014 05 03, 21:55)
po dermabrazijos i soliariuma ar saule bei sauna nerekomenduojama neiti 2-3savaites,nes yra pigmentiniu demiu tikimybe,palaukite del soliariumo.ir klausimas kaunietems kiek mokate uz dermabrazijos procedura?as moku 120lt nes realiai kaune kitos patikimos kosmetologes neranadu, gal kazka pigiau rekomenduosite?

As dariausi pirma karta mikrodermabrazija kaune azuolyno spa. Mokejau 99lt.,nors internete ju puslapyje kaina didesne,bet man pasake,kad cia akcija,nors niekur jokios reklamos ar kazko panasaus nemaciau. Jus gal pasiskambinkit i azuolyno spa irpasiklauskit del kainos,gal ir Jums bus 99 lt. cool.gif

Dabar kaip pagalvoju,kad cia moku po 55 eurus,o po dermabrazijos a le odos "valyma" padaro,kur ne kur isspaudziant po spuogeli,tik pyktis ima,bet ner kur detis,pigiau neberandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 05 04, 14:11)
As dariausi pirma karta mikrodermabrazija kaune azuolyno spa. Mokejau 99lt.,nors internete ju puslapyje kaina didesne,bet man pasake,kad cia akcija,nors niekur jokios reklamos ar kazko panasaus nemaciau. Jus gal pasiskambinkit i azuolyno spa irpasiklauskit del kainos,gal ir Jums bus 99 lt.  cool.gif

Dabar kaip pagalvoju,kad cia moku po 55 eurus,o po dermabrazijos a le odos "valyma" padaro,kur ne kur isspaudziant po spuogeli,tik pyktis ima,bet ner kur detis,pigiau neberandu blush2.gif

Oi ne azuolyne brangu,ir atsiliepimai ne kokie drauge bande ;(
Atsakyti
o kas negerai su azuolyno spa?Zinot,dariausi pirma karta,nelabai zinojau kur kreiptis,tai man lyg ir nieko pasirode. Dare tokia juodaplauke mergina,buvau ir veido valymui,kadangi neturejau patirties su mikrodermabrazija,nezinau kas galetu buti ne taip.
O va grizus,kur gyvenu ir pasidarius cia,upratau,kad lietuvoj,kad ir kokias grozio proceduras daryciausi,jas atlieka visada geriau 4u.gif

Uzsisakiau cia pas kosmetologe mikrodermabrazijos seansa (55 eurai,pigiausias variantas). Tai man po mikrodermabrazijos,pradejo dar ir spuogus spaudineti,a le veido valymas,kur ne kur paspaude,prie nosies isvis beveik nelindo,nors ten daugiausia darbo del inkstiru,o paklausus kada galiu vel eiti i soliariuma,pasake,kad nors ir is karto ir laukti atseit visai nereikia,nors turiu keleta pigmentiniu demeliu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulana: 07 gegužės 2014 - 09:35
As kursa tuoj baigsiu eiti, demeles pasviesejo, kai kurios visai dingo, atradimas man si procedura, vakar uzklausiau apie soliariuma, nes pries deginimosi sezona, norisi truputi pripratinti oda, tai sake bent 5 dienas po proceduris neiti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o jūsų kokia oda, turiu omenyje ar turite didžiasias problemas spuogus, nuo spuogų likusius randelius, duobutes, koks odos tipas (ar riebi), ar ją reikia daryti jau išgydžius odą kaip palaikomąją procedūrą? Klausiu, nes man mikrodermabrazija gerina situacija tik keliom dienom, paskui vėl viskas grįžta "į savo vietas", vėl pradeda berti mažais spuogiukais ir vėl auga gilumieji vidiniai spuogai, kurie ant pusės veido doh.gif , oda ne tik nesausėja, bet sekantį rytą net riebesnė nei įprastai blink.gif Klausiu dar ir todėl, kad jus visos rašote, kad padeda pagerinti situacija, todėl man keista, kad padariau berods 4 procedūras (bet ne visas iškarto, gal todėl trumpalaikis efektas g.gif ) o situacija gerėja tik keliom dienom doh.gif
Atsakyti
Bio kur einat darytis proceduru?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 08, 11:22)
Mergaitės, o jūsų kokia oda, turiu omenyje ar turite didžiasias problemas spuogus, nuo spuogų likusius randelius, duobutes, koks odos tipas (ar riebi), ar ją reikia daryti jau išgydžius odą kaip palaikomąją procedūrą? Klausiu, nes man mikrodermabrazija gerina situacija tik keliom dienom, paskui vėl viskas grįžta "į savo vietas", vėl pradeda berti mažais spuogiukais ir vėl auga gilumieji vidiniai spuogai, kurie ant pusės veido  doh.gif , oda ne tik nesausėja, bet sekantį rytą net riebesnė nei įprastai  blink.gif Klausiu dar ir todėl, kad jus visos rašote, kad padeda pagerinti situacija, todėl man keista, kad padariau berods 4 procedūras (bet ne visas iškarto, gal todėl trumpalaikis efektas  g.gif ) o situacija gerėja tik keliom dienom  doh.gif

Si procedura spuogu nenaikina ir mano ziniomis neturi to daryti, mikrodermabrazija pradejau darytis, tik apsigydzius spuogus, kad sulyginciau oda, buvo duobeta ir likusios demes nuo spuogu. Spuogus naikinau kitomis priemonemis. Mano oda misri, kad po proceduru taptu riebesne nepastebejau, siaip pakeitus dekoratyvine kosmetika i geresne, nebevaikstau su riebalu sluoksniu ant veidu, oda taip nebesikemsa ir tai ir yra viena priezasciu, kodel pamazejo spuogu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 08, 11:25)
Bio kur einat darytis proceduru?

Lamour salonas Vilniuje pas Aura smile.gif
Atsakyti
bio,o kiek procedurus sudare Jusu seansa?As buvau 3 kartus,mastau kiek dar prireiks,uz menesio laukia kelione,iki to laiko noreciau ir iki soliariumo nukeliauti speti cool.gif
As net nebezinau kaip man tiksliai aprasyti savooda,tikriausiai riebi dehidratuota,su randeliais po spuogeliu,inkstirai nosies srityje,ant zanduku turiu neryskias pigmentines demeles,labai noreciau,kad jos isnyktu,nes atsirado pries kelis men.nezine is kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 05 07, 10:30)
o kas negerai su azuolyno spa?Zinot,dariausi pirma karta,nelabai zinojau kur kreiptis,tai man lyg ir nieko pasirode. Dare tokia juodaplauke mergina,buvau ir veido valymui,kadangi neturejau patirties su mikrodermabrazija,nezinau kas galetu buti ne taip.
O va grizus,kur gyvenu ir pasidarius cia,upratau,kad lietuvoj,kad ir kokias grozio proceduras daryciausi,jas atlieka visada geriau 4u.gif

Uzsisakiau cia pas kosmetologe mikrodermabrazijos seansa (55 eurai,pigiausias variantas). Tai man po mikrodermabrazijos,pradejo dar ir spuogus spaudineti,a le veido valymas,kur ne kur paspaude,prie nosies isvis beveik nelindo,nors ten daugiausia darbo del inkstiru,o paklausus kada galiu vel eiti i soliariuma,pasake,kad nors ir is karto ir laukti atseit visai nereikia,nors turiu keleta pigmentiniu demeliu blink.gif

del azuolyno nekokiu atsiliepimu girdejau,tai prisibijau.. buvau jau 2k.tai apsipatenkinus isejau, oda lygesne inkstiru vis mazyn ir mazyn,ziauriai patiko ir kosmetologe ir pati procedura,kiek zinai i soliariuma nerekomenduojama eiti 5d po proceduros.tai uzsirasiau dar 5 proceduroms nes yra eile nemaza pas kosmetologe.imant daugiau proceduru taike nuolaida tai susigundziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 05 08, 17:20)
bio,o kiek procedurus sudare Jusu seansa?As buvau 3 kartus,mastau kiek dar prireiks,uz menesio laukia kelione,iki to laiko noreciau ir iki soliariumo nukeliauti speti cool.gif
As net nebezinau kaip man tiksliai aprasyti savooda,tikriausiai riebi dehidratuota,su randeliais po spuogeliu,inkstirai nosies srityje,ant zanduku turiu neryskias pigmentines demeles,labai noreciau,kad jos isnyktu,nes atsirado pries kelis men.nezine is kur g.gif

5 proceduros, kas dvi savaites smile.gif
Atsakyti
Deimantinę mikrodermabraziją galima ir namie atlikti skiriant sau laiko ir pasilepinant smile.gif - NuBrilliance prietaisas parduodamas amazon.com. Valo odą, ir efektas geras, kaip po kosmetologo procedūros.
Prietaiso veikimas yra youtube:
http://www.youtube.c...h?v=8uKn4Y6G88A
Beje, tą patį NuBrilliance prietaisą pirkau Senukuose tik pigiau smile.gif prisipirkau deimantinės dermabrazijos antgaliukų - vieno antgaliuko 10 procedūrų užtenka. Visas prietaisas NuBrilliance kainuoja kaip viena procedūra pas kosmetologę smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta11 @ 2014 08 03, 14:06)
Deimantinę mikrodermabraziją galima ir namie atlikti skiriant sau laiko ir pasilepinant smile.gif - NuBrilliance prietaisas parduodamas amazon.com. Valo odą, ir efektas geras, kaip po kosmetologo procedūros.
Prietaiso veikimas yra youtube:
http://www.youtube.c...h?v=8uKn4Y6G88A
Beje, tą patį NuBrilliance prietaisą pirkau Senukuose tik pigiau smile.gif prisipirkau deimantinės dermabrazijos antgaliukų - vieno antgaliuko 10 procedūrų užtenka. Visas prietaisas NuBrilliance kainuoja kaip viena procedūra pas kosmetologę smile.gif smile.gif

galit ikelt nuoroda koki senukuose pirkot?
Atsakyti