Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

tai as ir ne paaugle senai:) ir randai ne per sveiziausi - metu keliu senumo...matyt nuo procento dar priklauso...o keliu jums procentu dare ir kiek kartu? ir ne truputelio nesimato, kad palygejo???

QUOTE(mamulioka @ 2014 12 18, 10:34)
tai va, matyt, kad gali.. bet ne butinai.. viskas priklauso nuo situacijos, manau. as jau seniai nebe studente, o ir randai isiseneje, jei butu sviezi, gal tikrai imanoma graziau patvarkyt. dariausi pas Grazina Jogailos Gydomosios kosmetologijos centre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 18 gruodžio 2014 - 13:25
QUOTE(AGAMENONA @ 2014 12 18, 14:25)
tai as ir ne paaugle senai:) ir randai ne per sveiziausi - metu keliu senumo...matyt nuo procento dar priklauso...o keliu jums procentu dare ir kiek kartu? ir ne truputelio nesimato, kad palygejo???

kai as dariausi, maniskiai buvo kokiu gal 4 metu senumo, tiksliai nebezinau jau, nes senokai dariausi g.gif tai ir del koncentracijos nezinau... jei neklystu, dare 2 kartus pilnai su menesio tarpu, po to dar kokia 2 korekcijas tik ant tos vietos, kazkaip taip g.gif kaip minejau, po visu manipuliaciju oda pagrazejo, apsidziaugiau, bet, pasirodo, tai tebuvo tik laikinas liftingo efektas - pasitempusi oda patempe ir duobutes. ale mes jau cia nugrybavom biski nuo temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 15, 14:05)
Sveikos,as vel nusprendziau save palepinti,uzsisakiau paketa su mikrodermabrazija,veido masazu,valymu ir t.t Nors ir buvau nusivylusi pavasari darytom procedurom,bet vel prie jos grizau,tik si karta pakeiciau salona. Viskas kaip ir super 1,5 val. siltai gulejau ir megavausi visom procedurom,tik va po keliu dienu pastebejau ,kad sona po smakru oda tokia siurksti,kaip kokia plevele,padrekinau kelias dienas ir viskas pradingo,kazin gal per smarkiai dare? g.gif
Uzsirasiau sekanciai procedurai sausio gale,anksciau nebuvo vietu blink.gif

isduokit, kokiam dalone daretes? smile.gif
Atsakyti
-Chloe-, kai bunu Lietuvoje visada darausi Kaune Azuolyno Spa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 18, 19:57)
-Chloe-, kai bunu Lietuvoje visada darausi Kaune Azuolyno Spa 4u.gif

Aciu, Kaunas man labai tinka 4u.gif tarp kitko, ar jums dare paakiams? Paskutini karta kosmetologe primygtinai siule, bet pabijojau schmoll.gif
Atsakyti
gaila:((
o as taip tikiuos taip tikiuos ju atsikratyt - tai ka negi neimanoma

QUOTE(mamulioka @ 2014 12 18, 15:06)
kai as dariausi, maniskiai buvo kokiu gal 4 metu senumo, tiksliai nebezinau jau, nes senokai dariausi  g.gif tai ir del koncentracijos nezinau... jei neklystu, dare 2 kartus pilnai su menesio tarpu, po to dar kokia 2 korekcijas tik ant tos vietos, kazkaip taip  g.gif kaip minejau, po visu manipuliaciju oda pagrazejo, apsidziaugiau, bet, pasirodo, tai tebuvo tik laikinas liftingo efektas - pasitempusi oda patempe ir duobutes. ale mes jau cia nugrybavom biski nuo temos  blush2.gif

Atsakyti
Chloe, oi ne akiu sriti nieko nedare,tik aplink,ten juk odele tokia plona,man baisoka butu ten su tuo aparatu listi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 20, 15:19)
Chloe, oi ne akiu sriti nieko nedare,tik aplink,ten juk odele tokia plona,man baisoka butu ten su tuo aparatu listi 4u.gif

Idomu jei oda pigmentuota, ar panaikina mikrodermabrazija juos ?
Atsakyti
Jei skaityti aprasymus,turetu panaikinti. Kiek dariausi,man pigmentines demeles nesumazejo...Gal tik sutapimas,bet ju ir padaugejo unsure.gif
Atsakyti
Salone dariausi deimantinę mikrodermabraziją - poras išvalė kelių rūšių aparato antgaliais, tepė kremą, paskui alginatinę nenulupamą kaukę, vėliau kitą kremą ir oda tikrai paskaistėjo, palygėjo, pašviesėjo thumbup.gif. Efektas matosi ir jaučiuosi beveik šešiolikmetė (ir taip jaunai atrodau). hihihi.gif

Beje, įdomu, kad anksčiau esu išbandžiusi alginatines kaukes - tepė tiek kosmetologė, tiek pati bandžiau namuose - jos tikrai superinės, tik anksčiau kosmetologė buvo perspėjusi iš gulto labai staiga nesikelti, nes šios kaukės ypatumas, jog dėl poveikio limfodrenažinei sistemai (šalina skysčių sankaupas audiniuose) gali šiek tiek svaigti galva. Tada to lyg ir nepatyriau, bet šiandien jūros dumbliai ir mikrodermabrazijos aparatas kitaip suveikė - kokias 10 minučių kiek svaigo galva, bet praėjo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 spalio 2015 - 13:26
Mergaites gal kas turite ir isbandete? 4u.gif

https://www.douglas....rodermabrasion/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 18 lapkričio 2015 - 02:45
QUOTE(Jovita 35 @ 2015 11 18, 04:40)
Mergaites gal kas turite ir isbandete? 4u.gif

https://www.douglas....rodermabrasion/

user posted image

nieks neturit??