jau radau,bet ar is ties jis efektyvus?
http://www.e-senukai...x...0051111043
QUOTE(Salvince @ 2014 08 17, 19:32)
Taip, efektyvus. Firma NU BRILLIANCE - youtube pilna filmukų ir atsiliepimų apie aparatą:
https://www.youtube....h?v=iTTWDDDo-cc
Komplekte 3 antgaliukai - nosies zonai mažas apvalus, ovalinis vidutinio šiurkštumo ir šiurkštus alkūnių ir kitų šiurkštesnių vietų odai.
Naudojimas paprastas - nuvalai įprastais būdais odą, nusausini (būtinai turi būti sausa oda), tada įjungi prietaisą pirmu greičiu ir pagal odos linijas prilaikant odą braukti, kol pašalinamos negyvos ląstelės. Prietaisiukas suformuoja vakuumą, kilsteli odą iki deimantinės dermabrazijos antgaliuko ir pašalina negyvas ląsteles. Todėl tai ne tik dermabrazijos procedūra, bet ir vakuumo.
Procedūros rezultatas - stangresnė, lygesnė oda, sumažėja poros.
Naudojau ir mamai ne tik veido, bet ir rankų, kaklo odai - panaikina dėmeles, oda stangresnė ir lygesnė tampa.
Po procedūros oda parausta, tačiau paraudimas išlieka trumpai (apie 5 min). Po procedūros būtina patepti drėkinamu kremu.
QUOTE(asta11 @ 2014 08 17, 20:50)
Taip, efektyvus. Firma NU BRILLIANCE - youtube pilna filmukų ir atsiliepimų apie aparatą:
Komplekte 3 antgaliukai - nosies zonai mažas apvalus, ovalinis vidutinio šiurkštumo ir šiurkštus alkūnių ir kitų šiurkštesnių vietų odai.
Naudojimas paprastas - nuvalai įprastais būdais odą, nusausini (būtinai turi būti sausa oda), tada įjungi prietaisą pirmu greičiu ir pagal odos linijas prilaikant odą braukti, kol pašalinamos negyvos ląstelės. Prietaisiukas suformuoja vakuumą, kilsteli odą iki deimantinės dermabrazijos antgaliuko ir pašalina negyvas ląsteles. Todėl tai ne tik dermabrazijos procedūra, bet ir vakuumo.
Naudojau ir mamai ne tik veido, bet ir rankų, kaklo odai - panaikina dėmeles, oda stangresnė ir lygesnė tampa.
Po procedūros oda parausta, tačiau paraudimas išlieka trumpai (apie 5 min). Po procedūros būtina patepti drėkinamu kremu.
Aciu

Mergaites, einu siandien pirma karta, ka reiketu zinoti? Kaip suprantu po proceduros 1-2 savaite vengti saules, mano mineraline pudra su 15spf kazi ar uztenka to? Nes atskirai kremu su spf negaliu naudot, absoliuciai visi, kiek bandziau, kemsa poras.
Ko tiketis is proceduros? As noriu, kad pravalytu, sumazintu poras ir palygintu odos spalva, ar teisinga procedura pasirinkau?
Ko tiketis is proceduros? As noriu, kad pravalytu, sumazintu poras ir palygintu odos spalva, ar teisinga procedura pasirinkau?

QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 21, 11:45)
Mergaites, einu siandien pirma karta, ka reiketu zinoti? Kaip suprantu po proceduros 1-2 savaite vengti saules, mano mineraline pudra su 15spf kazi ar uztenka to? Nes atskirai kremu su spf negaliu naudot, absoliuciai visi, kiek bandziau, kemsa poras.

Laba,
Mano oda linkusi i riebuma,poros kemsasi nuolat,turiu inkstiru ir laikas nuo laiko iskyla spuogeliai, pudru isvis jokiu nenaudoju,net dieninio kremo,nes oda iskarto blizga... Taiva esu atlikusi keleta proceduru(jei gerai pamenu dariausi 4 kartus). Man is karto pasake,kad dideliu stebuklu nesitikeciau,randeliu neisnaikins,gal minimaliai sumazins.
Zodziu,po proceduros oda siek tiek parausta,bet tai greitai praeina. Oda lygesne,svaresne,maziau inkstiriuku,tik deja deja viskas sugrizta,man minimaliai,tikrai tik minimaliai sumazino poras,bet jos kaip kimsosi ,taip ir vel kemsasi. Nzn, eisiu tikriausiai rudeni vel pas kosmetologe,gal dar karta ir darysiuos,bet labai daug vilciu deti neverta,nes nusivilsite,kaip ir as

QUOTE(Mulana @ 2014 08 21, 15:07)
Laba,
Mano oda linkusi i riebuma,poros kemsasi nuolat,turiu inkstiru ir laikas nuo laiko iskyla spuogeliai, pudru isvis jokiu nenaudoju,net dieninio kremo,nes oda iskarto blizga... Taiva esu atlikusi keleta proceduru(jei gerai pamenu dariausi 4 kartus). Man is karto pasake,kad dideliu stebuklu nesitikeciau,randeliu neisnaikins,gal minimaliai sumazins.
Zodziu,po proceduros oda siek tiek parausta,bet tai greitai praeina. Oda lygesne,svaresne,maziau inkstiriuku,tik deja deja viskas sugrizta,man minimaliai,tikrai tik minimaliai sumazino poras,bet jos kaip kimsosi ,taip ir vel kemsasi. Nzn, eisiu tikriausiai rudeni vel pas kosmetologe,gal dar karta ir darysiuos,bet labai daug vilciu deti neverta,nes nusivilsite,kaip ir as

tikrai viskas sugrizta. del mazesnio poru kimsimosi ar spuogeliu atsiradimo - tai man net ir nepadejo. o sioks toks vizualus odos pagerejimas, paskaistejimas tik kokiam menesiui - 1.5. tai va, jei darytis ta procedura mazdaug kas 1.5-2 menesius nuolat, tai gal ir butu vizualus pastovus rezultatas (beje, poru man visai nesumazino, tik kad oda lygesne buvo trupuciuka). as kadangi dariausi ir ta, ir ta, tai vis delto labiau rekomenduociau TCA pilinga. kaina panasi, bet po TCA rezultatas matomesnis. tiesa, irgi kokiem 2 menesiam, bent mano atveju

QUOTE(Mulana @ 2014 08 21, 15:07)
QUOTE(mamulioka @ 2014 08 21, 15:23)
Aciu labai mergaites

Atsauke mano procedura siandien, tai atsiliepimu negalesiu palikt bent pakolkas

TCA dariausi karta, daugiau nenoriu

QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 21, 17:10)
Aciu labai mergaites

na, TCA reikia laiko ir kantrybes, cia tai tiesa

QUOTE(mamulioka @ 2014 08 21, 19:49)
na, TCA reikia laiko ir kantrybes, cia tai tiesa
stiprumai buna ivairus, man, atrodo, dare pradzioj su silpniausiu ar priespaskutiniu, o po to su viduriniu...
na, bent jau stipriausio tikrai nenaudojo, sako, negalima, cia tik begemoto odai
o siaip tai po kurso tikrai odele pagrazejus buvo, joks pilingas taip odos nenuzulins. ale kad labai jau trumpalaikis poveikis, oda atsinaujina per menesi, taip vat mazdaug tiek jis ir trunka, matyt 

O ka namuose naudojat?Rugstine kosmetika puikiai palaiko odos svaruma

QUOTE(Egliukasz @ 2014 08 22, 11:01)
nieko ypatingo nenaudoju

nu man veido valymai ir dermabrazija realiai pagerino odos bukle, tikrai lygesne ir svaresne, per visa vasara neuzsikimso, nors sauletu periodu nenaudoju nieko is rugsciu. giluminiu spuogu irgi praktiskai nesusidaro. bet viena aisku, jei turi problemine oda, tai turesi ja visa gyvenima, nuolatine prieziura butina ir lankymasis pas kosmetologa, kad kazkokia valymo ar sveitimo procedura atliktu.