Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 02, 17:08)
Kita puse yra svarbi, jei ji matosi  ax.gif . Pvz., siuvinejant staltiese ar servetele. Siuvinejant paveiksliukus svarbiausia kad nebutu mazgu, visokiu iskilimu ir islindusiu siulu.
Taip siuvinejant grazus perejimas gaunasi, jei siuvineji eilutemis, t.y. issiuvineji kryziukus vienoje eiluteje ir pereini i virsu antrai. O jei perejima darai tik padarius pusinius kryziukus (kaip siulo idealios antros puses variante), vis tiek problemos atsiranda gryztant atgal.

drinks_cheers.gif bet man taip patogu, po kol kas tai geriausias mano variantas iš jau išmėgintu. Kad ir antra puse esu patenkinta blush2.gif biggrin.gif , tai nesieksiu idealumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 02, 11:54)
Na bijau, kad ten irgi nepaaiskinta, bet vistiek va cia schema su visais uzrasais.

Radau prie kitos schemos, tai cia siaip jau ir paaiskinta, nes yra angliskai,o tai jau man labai gerai suprantama. Gal kam prireiks!!!

Koruklu ar jau išsiaiškinai ar dar reikia vertimo, nes čia kur įkėlei, tai sorry, bet nieko neina įspitrėti... blink.gif bandžiau išsisaugojus, bet vistiek nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 02, 17:11)
drinks_cheers.gif bet man taip patogu, po kol kas tai geriausias mano variantas iš jau išmėgintu. Kad ir antra puse esu patenkinta  blush2.gif  biggrin.gif , tai nesieksiu idealumo  doh.gif

irnesakyk.gif man irgi taip patogiau. Tik as keitalioju priklausomai nuo to kokia kryptimi siuvineju. Pvz. jei pradedi nuo virsaus ir eini zemyn, tai reikia durti is apacios i virsu. Arba galima pradeti is desines ir judeti i kaire. Arba siuvini pakreipti, jei eilutes ilgesnes vertikaliai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 02, 17:08)
Kita puse yra svarbi, jei ji matosi  ax.gif . Pvz., siuvinejant staltiese ar servetele. Siuvinejant paveiksliukus svarbiausia kad nebutu mazgu, visokiu iskilimu ir islindusiu siulu.

Aš panašiai ir sakiau 4u.gif 4u.gif

Aš dar turiu prieš daug metų siuvinėtų darbelių, kuriuose mazgelius mezgiojau ir kryželiai būdavo pasvirę į abi puses blush2.gif Bet kita pusė (nežiūrint tų mažų mazgelių) tai idealiomis eilutėmis buvo... lotuliukas.gif tai lengva nežiūrint gerojoj pusėj kryželių pasvirimo krypties - kas kažkada man atrodė nesvarbu ir natūralu savaime...
Papildyta:
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 06 02, 16:50)
reik myto, tada ir gyvai pasidalinsiu įspūdžiais ir kuklia patirtim

QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 02, 17:03)
Aš ir iš dešinės į kairę siuvinėju ir pirmas kryžiukas išviršaus duriasi, o paskui jau nuo apačios kryžiavojasi, ai... sunku nupasakot, reiktu susibėgus tokius dalykus aptarynėt  smile.gif

Pritariu, kad reik myto... 4u.gif Kitaip daugelį dalykų labai sunku išsiaiškint...
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 02, 18:11)
Koruklu ar jau išsiaiškinai ar dar reikia vertimo, nes čia kur įkėlei, tai sorry, bet nieko neina įspitrėti...  blink.gif  bandžiau išsisaugojus, bet vistiek nieko  schmoll.gif

Aciu! Issiaiskinau, ten visgi pusinis kryziukas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 02 birželio 2009 - 16:44
QUOTE(Reska @ 2009 06 02, 16:42)

nu žinok, net žandikaulis atvipo nuo tokio grožio, kaip supavydėjau tai, kuri jį gavo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 02, 17:03)
bet kiek įmanoma siuvinėju viską su lankeliu ir per dvi skylutes, kitaip man didžiulė kankymė doh.gif

Va šitą aš sunkiai įsivaizduoju. Juk lankelis įtempia medžiagą... ar tu silpniau įtempi, kad per dvi skylutes tau pavyksta perdurt? Aš dabar pasiėmiau lankelį (visaip esu siuvinėjus - ir su juo, ir be jo), bet per dvi skylutes su lankeliu tai nelabai pavyksta g.gif

Nu, sakau, reik myto... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2009 06 02, 16:56)
Rodaus savo kates įrėmintas. Draugei padovanojau tik išsiuvinėtas, o ji pati rėminosi. Aš asmeniškai gal kažką kitaip būčiau dariusi, bet jai taip tiko ir patiko, tik, sakė, foto nelabai tikrąsias spalvas parodo.

libaja, pražiopsojau tavo katytes... blush2.gif Nuostabios ir elegantiškos 4u.gif 4u.gif Puikiai įrėmintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 02, 19:02)
Va šitą aš sunkiai įsivaizduoju. Juk lankelis įtempia medžiagą... ar tu silpniau įtempi, kad per dvi skylutes tau pavyksta perdurt? Aš dabar pasiėmiau lankelį (visaip esu siuvinėjus - ir su juo, ir be jo), bet per dvi skylutes su lankeliu tai  nelabai pavyksta g.gif

Nu, sakau, reik myto...  smile.gif
Papildyta:

libaja, pražiopsojau tavo katytes...  blush2.gif  Nuostabios ir elegantiškos  4u.gif  4u.gif  Puikiai įrėmintos  wub.gif

Aš nusišaučiau jei reiktu siuvinėti be lankelio ar tik per vieną skylutę. Kanvos netempiu stipriai, nes kitaip labai adatos sulinkta ir sunku siuvinėti, o liną, tempiu stipriai smile.gif
Atsakyti

fantastiškai graži thumbup.gif idėja tiesiog superinė 4u.gif

Libaja, katytės labai jau dailios biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 02 birželio 2009 - 21:20
Atvirutė

Wow, nu tu duodi. Be galo grazi atvirute.O jau kruopstumu bei spartumu tavo tai negaliu atsistebeti. Reik organizuotis panevezieciu meet'a, kad butu galima vel gyvai pamatyti tavo nuostabiuosius darbus !!!
blush2.gif

QUOTE(libaja @ 2009 06 02, 16:56)
Rodaus savo kates įrėmintas. Draugei padovanojau tik išsiuvinėtas, o ji pati rėminosi. Aš asmeniškai gal kažką kitaip būčiau dariusi, bet jai taip tiko ir patiko, tik, sakė, foto nelabai tikrąsias spalvas parodo.

Kokie simpatiski murkiai. Kaip grazu !!! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norejau pagalbos iskilusiu tokiu klausimu (jum tai gali nuskambet kvailai, bet man blush2.gif ...) - kai siuvinejat dickes schemutes - ar einat po viena langiuka pildydamos ar prasokat. Umm nelabai aiskiai eina cia man paklaust jau matau pati biggrin.gif... Skaiciau cia jus kaip dirbat ir kadangi nelabai susigaudau dar pilnai - ar buna taip kad kryziukas pats eina ne per viena langeli bet something like - nugarinis apatinis dygsniukas kerta daugiau nei viena langiuka, o virsutinis jau tik atskiria po viena? ar kaip? kazi cia man aiskiai gavosi uzklaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perkrauta @ 2009 06 02, 21:45)
sveikutes  4u.gif  norejau pagalbos iskilusiu tokiu klausimu (jum tai gali nuskambet kvailai, bet man  blush2.gif ...) - kai siuvinejat dickes schemutes - ar einat po viena langiuka pildydamos ar prasokat. Umm nelabai aiskiai eina cia man paklaust jau matau pati biggrin.gif... Skaiciau cia jus kaip dirbat ir kadangi nelabai susigaudau dar pilnai - ar buna taip kad kryziukas pats eina ne per viena langeli bet something like - nugarinis apatinis dygsniukas kerta daugiau nei viena langiuka, o virsutinis jau tik atskiria po viena? ar kaip? kazi cia man aiskiai gavosi uzklaust  doh.gif

Supratau klausimą, jei atstumas iki 4 kryželių - prašoku, bet jei daugiau, tada kerpu siūlą, nes tampant per daug kryželių, labai stora gausis apčioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 birželio 2009 - 21:48