Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 02, 12:40)
aš taip pat iš apačios į viršų siuvinėju. bet va per dvi skylutes man niekaip nepatogu, nei iš viršaus, nei iš kur kitur. Tai po vieną kryžiuką tenka daryti.

Aš irgi taip pat, tik dabartinį darbelį kažkaip kitaip darau. Pasirodau procesą:

user posted image

Zundyte, labai gražus krepšelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 06 02, 13:44)
Per dvi skylutes labai patogu siuvinėti tik tada, jei siuvinėji ant pirštų be lankelio. Aš taip siuvinėju beveik visus darbus, išskyrus kai reikia siuvinėti karoliukus arba kai linas labai skystas.

na dabar vieną darbelį ant dmc lino siuvinėju. jis gana standus tai lankelio nereikia, bet va taip išsukti adatą ir besti iškart į antrą skylutę man nepatogu. užtrunku dar ilgiau nei kad po vieną kryžiuką darydama. doh.gif
Atsakyti
Dvi ,viskas gerai ,nėra ko atsiprašynėt 4u.gif ,aš tai ir norėjau pasakyt ,kad ideali pusė mano siuviniuose gal ir bus po 10 metų siuvinėjimo, juk kiekvienas mes neišvengiamai tobulėjam ,o dabar ,kada tik pirmus žingsnius žengiu ,tai labiau koncentruojuosi į gerąją pusę ir tiesiog mėgaujuosi kiekvienu darbu,ir tikiuosi teikiu daug džiaugsmo žmonėms, kurie gauna mano rankomis sukurtą dovanėlę ,kurioje visa širdis sudėta,ir kuriems tirkrai nelabai rūpi ,kas ten anapus.... drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 02, 14:03)
Dvi ,viskas gerai ,nėra ko atsiprašynėt 4u.gif ,aš tai ir norėjau pasakyt ,kad ideali pusė mano siuviniuose gal ir bus po 10 metų siuvinėjimo, juk kiekvienas mes neišvengiamai tobulėjam ,o dabar ,kada tik pirmus žingsnius žengiu ,tai labiau koncentruojuosi į gerąją pusę ir tiesiog mėgaujuosi kiekvienu darbu,ir tikiuosi teikiu daug džiaugsmo žmonėms, kurie gauna mano rankomis sukurtą dovanėlę ,kurioje visa širdis sudėta,ir kuriems tirkrai nelabai rūpi ,kas ten anapus.... drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Pas mane ir po 10 nebus. Tai yra nėra. Nes aš to ir nesiekiu. Nelabai matau tikslą. Bet nesakau, kad tai neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 02 birželio 2009 - 13:06
drinks_cheers.gif ,aš irgi manau ,kad tai ne svarbiausia.. drinks_cheers.gif,o dabar,tavo pagalba matau ,kad įmanoma ,bet tikrai nebus mano tikslas,gal po 10 metų kitaip galvosiu ,.bet šiuo metu,manau taip .AČIŪ aciuks.gif ..lekiu į darbą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 02 birželio 2009 - 13:11
QUOTE(Florestina @ 2009 06 02, 13:59)
Aš irgi taip pat, tik dabartinį darbelį kažkaip kitaip darau. Pasirodau procesą:

kokios spalvos audinukas? ar jis "vintage"?

man irgi atrodo, kad kita puse turetu buti tiek tvarkinga, kad netrukdytu is gerosios puses pveiksleliui.

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 02, 14:59)
Aš irgi taip pat, tik dabartinį darbelį kažkaip kitaip darau. Pasirodau procesą

Kaip laukiu kadar pabaiksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 02, 14:55)
kokios spalvos audinukas? ar jis "vintage"?
man irgi atrodo, kad kita puse turetu buti tiek tvarkinga, kad netrukdytu is gerosios puses pveiksleliui.

man tai atrodo, kad ten balta Aida....
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 06 02, 13:44)
Idealią pusę esu mačius net tikrai dideliems darbams, toli didesniems ir daugiau spalvų nei bet kurios mūsų siuvinėti.

Man kažkaip atrodo, kad kita pusė gali būti svarbi dalyvaujant konkursuose. Aš aš neteisi? Na, jeigu darbas pateikiamas įrėmintas - tai gal ir nesvarbi... Nesu dalyvavusi ir neturiu tokio tikslo, tiesiog manau, kad kita pusė galėtų būti rimtas darbo vertinimo kriterijus...
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 06 02, 13:59)

Nu labai graži man ta tavo princesė. Gal kokią neišsipildžiusią vaikystės svajonę primenanti 4u.gif
Atsakyti
....labai atsiprasysiu,kad ikeliu didele paveiksleli,nes kitaip nemoku blush2.gif
sis paveiksliukas siuvinetas pries tris metus ir mano pirmas blynas 4u.gif
prasom....jusu teismui mano darbelis.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 02, 15:48)
....labai atsiprasysiu,kad ikeliu didele paveiksleli,nes kitaip nemoku blush2.gif
prasom....jusu teismui mano darbelis.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai, kad normalaus dydžio tas tavo paveikslėlis... Aišku, būna ir mažesnių, bet svarbiausia, kad neiškraipo puslapio.
Labai mielas darbelis wub.gif Labai dera medžiagos spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 02, 14:48)
prasom....jusu teismui mano darbelis.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Koks grožis... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2009 06 02, 14:45)
Nu labai graži man ta tavo princesė. Gal kokią neišsipildžiusią vaikystės svajonę primenanti  4u.gif

Čia kolegė užsakė dovanai savo dukterėčiai 10 gimtadienio proga.
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 02, 15:48)
thumbup.gif
Atsakyti