Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

QUOTE(balandele @ 2009 05 27, 13:43)
Tai, kad aš neklausiu ar Jūs čia tinkate... Aš klausiu ar Jūs manote, kad Jūsų šnekos turi išliekamąją vertę apie kurią Jūs čia postringaujate mum?

Jūs pirma pasakykit man apie ką diskusija, o po to bandysim generuoti išliekamąją vertę turinčius postus.

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2009 05 27, 13:37)
salve123, liaukis,  Netrukdyk kalbėtis apie sugyventinius, kaip jiems gėles dovanoja, koltunus šukuoja  bigsmile.gif  tokios prasmingos diskusijos visame šiame forume nesu mačius. Tęskite tęskite mergaitės, nekreipkit dėmesio į visokias prielipas  bigsmile.gif

Netrukdau. Įgyvendinu savo neišsipildžiusią vaikystės svajonę tapti darželio auklėtoja. biggrin.gif Čia, jeigu pastebėjote vienai iš diskutuojančių du metukai, o kitai cieli penki.
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 25, 18:08)
user posted image

user posted image
Niu ka, brangiosios, kaip ir sakiau renkamės savo namučiuose,kuriose busime viena kitos suprantamos ir dalinsimes savo sugyventinių džiaugsmais ir rūpestėliais.... 4u.gif Įrodysim kad neesam tik daiktai vyrukam, kad galima ir be santuokos šeima... Kad ir namų šeimininkės bet savo noru ir sexy  mirksiukas.gif

Namai namučiai 4u.gif Džiaugsimės vasarėle kartu user posted image

CIA SKIRTA MUSU NESUSIPRATUSIAI DALYVEI....
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 27, 13:50)
CIA SKIRTA MUSU NESUSIPRATUSIAI DALYVEI....

Ko nesupratusiai? Kad tema skirta būti bendraminčių skyrelyje? Berods tai akivaizdu. Na, bet jeigu jums patinka mano draugija, galite čia likti.
Atsakyti
Atrodo susikuri tema..bendrauji smagiai..bet visad atsivekla kokia ubagė šašuota nugara ir dergia visus kampus..negaliu... bjauru skaityt... Nesuprantu tokiu bobu kurios vat ikyriai sėdi ir lenda...kaip vyrai su tokiom buna,palaikau vyrus kurie tokias palieka ar susiranda meiluzes,nes su tokiom raganom but,tai čia kaip bausme...atsivilkus kaip virusas ir teršia
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 05 27, 13:45)
Jūs pirma pasakykit man apie ką diskusija, o po to bandysim generuoti išliekamąją vertę turinčius postus.

Čia sugyventinės diskutuoja įvairiomis temomis kurių potėmės "o mum ir taip gerai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 27, 13:55)
Atrodo susikuri tema..bendrauji smagiai..bet visad atsivekla kokia ubagė šašuota nugara ir dergia visus kampus..negaliu... bjauru skaityt... Nesuprantu tokiu bobu kurios vat ikyriai sėdi ir lenda...kaip vyrai su tokiom buna,palaikau vyrus kurie tokias palieka ar susiranda meiluzes,nes su tokiom raganom but,tai čia kaip bausme...atsivilkus kaip virusas ir teršia

Būkit gera. Rašykit lietuviškai. Na, nemoku aš rusikų kalbos. Galėčiau pasinaudoti internetiniu žodynu, bet nerado jis tų rusikų... biggrin.gif
Atsakyti
kaip as dziaugiuosi, kad supermamu klube -> tarp musu, mergaiciu skyrelyje -> kalba apie vuru ir moteru santykius iki vedybu, kuriu viena is formu gali buti gyvenimas kartu nesusituokus, t.y. buvimas sugyventiniais. kaip galima apie tai diskutuoti, negyvenant su vyru ir neturint asmenines patirties??? tik taip kaip cia viena bando, bet jai gaunasi nelabai kas. vienos drozles blush2.gif geda.

na, mergaites, ka siandien gaminsite savo sugyventiniams? a?
Atsakyti
čia dar ir kaip vertinga tema..panos kurios negali apsisprest pagyvent iki vedybu kartu ar ne,atejusios paskaitys ir supras kad tikrai smagu,kad jokiod trinties tarp dvieju zmoniu nepadaugeja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2009 05 27, 13:56)
Čia sugyventinės diskutuoja įvairiomis temomis kurių potėmės "o mum ir taip gerai"  smile.gif

Čia salve123 diskutuoja įvairiomis temomis, kurių potemė "jums tikrai labai gerai". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 27, 13:59)

na, mergaites, ka siandien gaminsite savo sugyventiniams? a?

a va maniskis kaip dyydeles mėsaėdis, jei nera mėsos tai nepavalgo,tai kepsiu jam vištienos kulšeles garstyčių padaže, dar kepsiu orkaitėje bulves.. smile.gif gris is darbo pavalgys ir vaziuosim futbolo ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 27, 13:59)
čia dar ir kaip vertinga tema..panos kurios negali apsisprest pagyvent iki vedybu kartu ar ne,atejusios paskaitys ir supras kad tikrai smagu,kad jokiod trinties tarp dvieju zmoniu nepadaugeja ir t.t.

Jo jo. Ir galutiniam jų apsisprendimui, labiausiai padės tamstos pasakojimas apie koltunų šukavimą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 05 27, 14:03)
Jo jo. Ir galutiniam jų apsisprendimui, labiausiai padės tamstos pasakojimas apie koltunų šukavimą... biggrin.gif

o čia ne namų ruošos darbas,sutvarkyt šunis? rolleyes.gif
Atsakyti