Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

QUOTE(sage master @ 2009 05 27, 14:43)
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Iki vedybų

kuri is keturiu daliu sako, kad musu pokalbiui cia ne vieta? keista man  g.gif

Šiaip aš maniau, kad tema yra bendraminčiuose kol neužvirė diskusijos smile.gif Bendraminčiuose bus ramiau
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2009 05 27, 15:46)
5-oji dalis > "sugyventines" Man atrodo netgi yra kitame forume, tema "ka sian gaminsim" ir "kokie siandienos planai", bet tik nzn tiksliai kuriame. Tik jus nepykite, as cia geranoriskai, laikydamasi forumo taisykliu mirksiukas.gif  4u.gif

labai smagu, kad geranoriskai. bet kas yra gyvenimas kartu? zmones valgo, miega, tvarkosi, pykstasi. ar mums kiekvienu klausimu susitikti 5iose skirtingose temose??? tema apie gaminima zinau, aciu. cia ji buvo panaudota kalbos nusukimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 27, 14:47)
žinok sėdžiu ir tapati galvoju.. g.gif  pvz kur susirenka tai 2007 tai 2008 ir t.t. nuotakos,juk irgi sneka apie beliakas..arba šunų temose irgi šneka apie viska..o vat musu tema netinka..
dar kart isitikinau kad mes atstumtosios... doh.gif  ax.gif

Tikrai nieko asmeniskai prie jusu foruma neturiu, daviau tik pasiulyma mirksiukas.gif Siaip visuose forumuose jei diskusijos vyksta ne i tema, buna perspejimai. Sorry uz pastebejimus, daugiau netrukdau, nes cia is vis negaliu pasireiksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2009 05 27, 14:48)
Šiaip aš maniau, kad tema yra bendraminčiuose kol neužvirė diskusijos  smile.gif  Bendraminčiuose bus ramiau

gal nauja tema kuriam ten,m? nes neaisku kada sita perkels..prasysim kad sita istrintu..nes pritersta jau lblblb verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 27, 14:43)
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Iki vedybų

kuri is keturiu daliu sako, kad musu pokalbiui cia ne vieta? keista man  g.gif

Forumo taisyklės draudžia čatinti skyreliuose, kurie yra skirti bendro pobūdžio diskusijoms. Jūs čia čatinatės ir tiek. O tai yra laikoma besaikiu šio skyrelio šiukšlinimu. Jeigu netikit, paklauskit moderatorių. Paaiškins išsamiau.
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 27, 15:53)
gal nauja tema kuriam ten,m? nes neaisku kada sita perkels..prasysim kad sita istrintu..nes pritersta jau lblblb verysad.gif

man jau silpna. kai bus temute, pranesk. lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
KURIU NAUJA TEMA BENDRAMINČIUOSE VISOM BUS GERIAU,O ŠIA TEMA PRAŠYSIU KAD IŠTRINTU,TINKA? 4u.gif
Atsakyti
taip smile.gif
Atsakyti
taip thumbup.gif

p.s. manau, kad perspejineti yra moderatoriu uzduotis, o ne tokiu pachiu chetintoju bash.gif
Atsakyti
jau,brangutės smile.gif

http://www.supermama...howtopic=451214
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 17:18)
joooo....noris zmonom but... smile.gif busim...bet kolkas esam sugyventines smile.gif
sweikute prisijungus 4u.gif  4u.gif 
papasakok savo istorija mirksiukas.gif  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Trumpai
Metų man jau ooooo kiek daug.
Kartą buvau žmona, išsiskyriau ir pasakiau užteks.
Buvau laisva ir nepriklausoma, bet... susitikom, patiko, po 6 draugystės metų pasipiršo su sąlyga, kad pagimdysiu jam-sau vaikiuką biggrin.gif
Tekėti atsisakiau, o pagimdyti sutikau. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2009 05 27, 15:18)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Trumpai
Metų man jau ooooo kiek daug.
Kartą buvau žmona, išsiskyriau ir pasakiau užteks.
Buvau  laisva ir nepriklausoma, bet... susitikom, patiko, po 6 draugystės metų pasipiršo su sąlyga, kad pagimdysiu jam-sau  vaikiuką  biggrin.gif
Tekėti atsisakiau, o pagimdyti sutikau. Tai va.

kaip grazu... 4u.gif bet keliaujam i naujus namucius nes cia visos puola kad ne vietoj plepam... http://www.supermama...howtopic=451214
Atsakyti