Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

QUOTE(lape71 @ 2009 09 23, 09:51)
http://siauliai.mok.... gyvenimas nuo kūno mirties iki naujo

ačiū... 4u.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį žuvo mano vyras, liko didžiulis skausmas širdį, visi sako kad laikas gydo žaizdas,bet man su kiekviena diena vis blogiau. Tuo metu kai jis žuvo aš laukiausi, praėjus savaitei po laidotuvių pagimdžiau sūnų, vyras jo taip laukė ir man dabar taip skauda širdį kad nespėjo jo pamatyti. Sakoma negalima verkti, bet kaip reikia susitaikyti su tokia netektim. Stengiuosi suimti save į rankas, bandau galvoti kad jam ten geriau, bet kaip sužinoti ar taip yra iš tiesu. Jis išėjo labai staiga, papuolė į avariją ir žuvo vietoje, nors tik pradėjo tvarkytis gyvenimas, liko labai daug nebaigtų darbų, svajonių kurių nespėjo įgivendinti. Ar gali būti kad jo siela dar blaškosi čia? Nesuprantu kodėl bet aš jo nesapnuoju, nors labai to norėčiau, nors viena karteli susapnuoti kad jam dabar viskas gerai, kad jis laimingas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgute66 @ 2009 10 11, 14:51)
Prieš mėnesį žuvo mano vyras, liko didžiulis skausmas širdį, visi sako kad laikas gydo žaizdas,bet man su kiekviena diena vis blogiau. Tuo metu kai jis žuvo aš laukiausi, praėjus savaitei po laidotuvių pagimdžiau sūnų, vyras jo taip laukė ir man dabar taip skauda širdį kad nespėjo jo pamatyti. Sakoma negalima verkti, bet kaip reikia susitaikyti su tokia netektim. Stengiuosi suimti save į rankas, bandau galvoti kad jam ten geriau, bet kaip sužinoti ar taip yra iš tiesu. Jis išėjo labai staiga, papuolė į avariją ir žuvo vietoje, nors tik pradėjo tvarkytis gyvenimas, liko labai daug nebaigtų darbų, svajonių kurių nespėjo įgivendinti. Ar gali būti kad jo siela dar blaškosi čia? Nesuprantu kodėl bet aš jo nesapnuoju, nors labai to norėčiau, nors viena karteli susapnuoti kad jam dabar viskas gerai, kad jis laimingas.

Mieloji,
daug, daug užuojautos! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manau paverkti kartais reikia, nereikia liūdesio kaupti ir laikyti savyje. Gerai suprantu, kaip tau dabar sunku, bet tu turi sūnų , privalai būti stipri ir gyventi dėl jo. Didelės tau sėkmės!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute66 @ 2009 10 11, 16:51)

Na, nesapnuoji todel kad jis siuo metu dar tik pakeliui i Dievo namus 4u.gif o kad jam viskas gerai gali buti tikra, nes nera sunkesnes aplinkos nei cia, zemeje, suprantama kad skausmas didziulis bet pagalvok apie tai kad jis isejo netiketai, ir taip pat galvoja kad dar galejo pagyventi, nes neatlikti darbai ir t.t. ir jam juolab sunku kad tu kenti verysad.gif jis tikrai noretu tave matyti linksmesne
PS. jei labai nori ir lauki, jis butinai tave dar aplankys, tik pastebek zenklus, gali buti kad tau tiesiog parodys kad su juo viskas gerai, kad neliudetum, nes jis niekur nedinges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape71 @ 2009 09 23, 09:51)
http://siauliai.mok.... gyvenimas nuo kūno mirties iki naujo

Labai graziai skamba. Taciau kartais susimastau, kad visi pomirtiniai gyvenimai gali buti zmoniu fantazijos vaisiai. Vaisiai noro buti nemirtingais g.gif
O paprasciausiai, gal tiesiog yra NEBUTIS, kurios mes nenorime ir nemokame suvokti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 12, 17:45)
Labai graziai skamba. Taciau kartais susimastau, kad visi pomirtiniai gyvenimai gali buti zmoniu fantazijos vaisiai. Vaisiai noro buti nemirtingais g.gif
O paprasciausiai, gal tiesiog yra NEBUTIS, kurios mes nenorime ir nemokame suvokti g.gif

Bet nebutis jau yra kazkas ax.gif
Atsakyti
Taip, gal ir KAZKAS, bet.. Zinoma, man priimtiniau galvoti, kad po mirties viskas bus super, as laiminga sedesiu ant suoliuko rojuje ir grosiu lyra smile.gif
Bet kazkaip labiau itiketinas vriantas, kad visgi nejausiu nieko, taip pat kaip bunant be samones- tiesiog NIEKO. Aisku, galima sakyti, kad NIEKAS irgi yra KAZKAS. Tik tiek, kad tame kazkame musu nebus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 14, 17:08)
Taip, gal ir KAZKAS, bet.. Zinoma, man priimtiniau galvoti, kad po mirties viskas bus super, as laiminga sedesiu ant suoliuko rojuje ir grosiu lyra smile.gif
Bet kazkaip labiau itiketinas vriantas, kad visgi nejausiu nieko, taip pat kaip bunant be samones- tiesiog NIEKO. Aisku, galima sakyti, kad NIEKAS irgi yra KAZKAS. Tik tiek, kad  tame kazkame musu nebus.  smile.gif

na,taip,pirmas variantas neblogas. bet kiek testusi tas grojimas lyra?juk ir tam turi buti pabaiga,o kas po to?kas po visko? doh.gif
Atsakyti
Visa beda kad mes viska isivaizduojam labai primityviai, juk sedet ir groti lyra ir daugiau nieko neveikti, juk tai taip nuobodu doh.gif Bandome viska pagristi protu, o protas juk ribotas unsure.gif paklausykim sirdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 10 15, 05:41)
Visa beda kad mes viska isivaizduojam labai primityviai, juk sedet ir groti lyra ir daugiau nieko neveikti, juk tai taip nuobodu doh.gif Bandome viska pagristi protu, o protas juk ribotas unsure.gif paklausykim sirdies wub.gif

Yra skirtumas- groti lyra ten, kur yra laikas, ir ten, kur laiko nėra...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 15, 11:49)

Va,as to ,,nera laiko" nesuvokiu,ir net nesistengiu,nes kazkokia panika tada apima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 15, 12:49)

Tiesiog norėjau pasakyti kad anapus bus begalė idomiu uzsiemimu ir be grojimo lyra rolleyes.gif nors sutinku ir su tuo
Atsakyti