neee... pas juos butinai turi buti 15kg ne daugiau.O jeigu pirkai 2 vienetus,tai ir turi butu 2 lagaminai po 15kg , nes kaip mamyte sake - kiti 15kg kaip virsvoris skaiciuosis...

O jus,kai skrendate perkate ta draudima uz 51lt ar be jo skrendat? Man drauge patare,kad neimti jo

QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:26)
O jus,kai skrendate perkate ta draudima uz 51lt ar be jo skrendat? Man drauge patare,kad neimti jo 

niekada nepirkau

QUOTE(romuciukas @ 2009 06 03, 11:40)
o ta,kad praleistu pirmiau,ar irgi tik pinigu lupimas?

QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:46)
Jei nori greiciau i lektuva patekti, geresnes vietas uzsiimti,- nors man jos visos vienodos, ir visiems vietos uzteks. Bet kiti zmones perka - vis geriau, pirmiau. Niekada nepirkau ir visada su vaiku skrisdavau.
as irgi draudimo niekada nepirkau ... o del pirmenybes,kai dar visai su mazuliuku skridau - emiau , o dabar niekada neperku

QUOTE(NeryngaM @ 2009 06 02, 13:18)
O jie matyt tikrina pagal asmens koda, nes buvau del visa ko pasiemus ir sena pasa, bet jo net neprireike

aciu uz ats

QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:46)
sito ir niekada nepirkau

siaip kiek skridau,tai niekas manes nestumde,nesigrudau as niekad i prieki,eidavau eiles uodegoj,bet visada skridau su komfortu.Gal teisingas tas priezodis: neskubek ir busi pirmas

labas vakaras birzelio 10 d skrisiu is birmingham aerouosto 1 taip bijau ne tas zodis kas skridot sakykit kur eit maciau kad yra ai nzn kaip bus jau dabar baime ima.

Kiek skridau tiek nepirkau pirmenybes, bet visada gaunu ta geltona lapeli
O kaip ten su bilietais vaikui iki 2 metu, mums jis visada kainuoja
O kaip ten su bilietais vaikui iki 2 metu, mums jis visada kainuoja
prisiskaiciau sia visko ne nezinau kas manes laukia
Skrendam mes ne i lietuva mano mergytei 4 metai bet labai noriu imtis vezima kartu nes reikes po 3 kilus kasdiena eiti iki juros o ji ir pietu megsta pamiegoti vezime
del sulakstymo nera problemos bet kaip ten palikti ji prie tu laiptu ten buna koks zmogus kuris ziuri kas palieka tuos vezimus?
o kas tas online check-in visai nesuprantu
nes paskuti karta skrido mano mama ir uosviene per naujus metus buvo pas mus tai is ju nieko negirdejau kad tektu dar ka moketi bet niekada nedariau jokio check in online jom tik pirkau bagaza uz ji sumokejau pirkdama bileta mano mama skrido ne pirma karta viskuom liko patenkinta

Skrendam mes ne i lietuva mano mergytei 4 metai bet labai noriu imtis vezima kartu nes reikes po 3 kilus kasdiena eiti iki juros o ji ir pietu megsta pamiegoti vezime

o kas tas online check-in visai nesuprantu

QUOTE(katiulka @ 2009 06 06, 10:56)
prisiskaiciau sia visko ne nezinau kas manes laukia
del sulakstymo nera problemos bet kaip ten palikti ji prie tu laiptu ten buna koks zmogus kuris ziuri kas palieka tuos vezimus?

taip buna, kai visi sulipa, tada jis juos sudeda i lektuva.
o del priority, esu pirkusi, nes su vaikeliu keliavau, o i lektuva paskutine ilipau (reikejo lifta naudoti, o kol visus vezimus sukilnojo...) bet pasodino i antra eile, tai buvo labai gerai. daugiau ju neperku, man visos vietos neblogos