Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

Pas mene zydejo, tik biskiuka nesiseke mums, sakniu neleido, tai nepajege iskelti ziedstiebio, tai ant trumpo keturi ziedukai, labai faini, tik biskiuka su ruzavu man gavos, nes nuo raudoniukes gydziau.
O net nezinau labai noriu kokio mandro, tik tokio dar neradau, gal bandysiu charisma isigyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 09, 09:48)
Pas mene zydejo, tik biskiuka nesiseke mums, sakniu neleido, tai nepajege iskelti ziedstiebio, tai ant trumpo keturi ziedukai, labai faini, tik biskiuka su ruzavu man gavos, nes nuo raudoniukes gydziau.
O net nezinau labai noriu kokio mandro, tik tokio dar neradau, gal bandysiu charisma isigyt  mirksiukas.gif

Pas mane, tas kur ruošiasi žydėti, ko gero irgi yra Jewel'is, nes kažkos baltas. Bet irgi be šaknų- tupi ant žemės po operacijos, o pumpurai irgi kažkokio ružavumo lyg turi. Nu bus matyt, Kas ten per čiūdas tongue.gif Jau rytoj turėtų pasirodyti bigsmile.gif Jau kaip LAUKIU rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 birželio 2009 - 09:08
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 09, 09:06)
Pas mane, tas kur ruošiasi žydėti, ko gero irgi yra Jewel'is, nes kažkos baltas. Bet irgi be šaknų- tupi ant žemės po operacijos, o pumpurai irgi kažkokio ružavumo lyg turi. Nu bus matyt, as ten per čiūdas tongue.gif Jau rytoj turėtų pasirodyti  bigsmile.gif Jau kaip LAUKIU  rolleyes.gif

user posted image

čia tavo nuosavas toks? blink.gif
svaidosi čia jos visokiais gražiais pavadinimais, o aš basa sėdžiu doh.gif

labas rytas
Atsakyti
Labas labas muminuk mirksiukas.gif
Mano toks Jewel su ruzavumu buvo, tai buvau suabejojus, kad visai cia ne Jewel, bet palauksiu kitu ziedu, tik svogunas susitrauke, saknu nulis, tai biskiuka bijau del jo kas kiek laiko vis paziuriu ar ne genda, pamirkiau nuo raudoniukes, bet kol kas tai nesimato, kad ji praejus butu schmoll.gif Gal reikes dar karteli.
Apejau savo grozius tai ziuriu Lady Jane ir nauju saknu neleidzia parazitka, o ziedkociai dar 2 lenda, tai man ji susitrauks iki persiko kauliuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 09, 10:09)
čia tavo nuosavas toks?  blink.gif

Nea ax.gif Jei tokį grožį turėčiau, tai tikrai RĖKČIAU (kaip Livai sakė) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Žiūrėkit kokią įdomybę radau bigsmile.gif Kažin jis čia taip auga, ar čia tik kompozicija dėl foto padaryta g.gif Juk svogūnas sėdi ant akmenukų ir VANDENYJE bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Idomiai cia amarilcikas g.gif
Man atrodo, kad cia taip, kad graziai atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 09, 09:32)
Nea  ax.gif  Jei tokį grožį turėčiau, tai tikrai RĖKČIAU (kaip Livai sakė) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif jeigu toki turetum, tai rekautum kad kitokio nori....ir t.t ir t.p. hihihi.gif hihihi.gif
del Limo jau apsiraminai???ar gavai is kur nors-praziopsojau...

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 09, 09:32)
Žiūrėkit kokią įdomybę radau  bigsmile.gif

greiciausiai, kad ten tik is isores akmenukai, o vidui vistiek zemej sedi, nes matosi kad tie amenukai su amarilciku dar vienam inde (bent mano akys taip rodo blink.gif )
bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 09, 11:10)
irnesakyk.gif jeigu toki turetum, tai rekautum kad kitokio nori....ir t.t ir t.p. hihihi.gif  hihihi.gif
del Limo jau apsiraminai???ar gavai is kur nors-praziopsojau...

Supratau doh.gif - patylėsiu ilgėliau ir nesakysiu nieko, apie ką svajoju verysad.gif Limo neturiu, bet TYLIAI ieškau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 09, 11:28)
Supratau  doh.gif - patylėsiu ilgėliau ir nesakysiu nieko, apie ką svajoju verysad.gif Limo neturiu, bet TYLIAI ieškau  verysad.gif

Kaip tai nebesakysi ko nori g.gif Tai tada as cia viena garsiai plepanti liksiu g.gif Nu jau ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 09, 11:33)
Kaip tai nebesakysi ko nori  g.gif  Tai tada as cia viena garsiai plepanti liksiu  g.gif Nu jau ne  mirksiukas.gif

Tai kad vis tildo ir tildo mad.gif Gal pavydi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 09, 11:36)
Tai kad vis tildo ir tildo mad.gif Gal pavydi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As va ta nakties zvaigzde sapnuoju net jau, tik kad net neisivaizduoju kur ja rasti g.gif
Dar labai labai charismos noriu, tada dar noriu noriu noriu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reiktu kada iki bobulencijos pavaziuot paziuret, tik, kad as jos dar nei karto nemaciau tai nezinau, kaip rast blush2.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif Įkišiu savo trigrašį į jūsų pokalbį,toje nuotraukoje kur amarilis ant akmenukų,man atrodo gali taip ir augti kol nereiks migdyti.Viename žurnale mačiau pas vieną floristę namuose panašiai amarilis patupdytas tik ne ant akmenukų o berods ant samanų.Svarbu,kad svogūnas vandenyje netūpėtų.Aš seniau taip krokus ant akmenukų vazoje pražydinau smile.gif Pas mane dabar amarilių žiedų daugiau nenusimato,tai auginame lapus smile.gif Ateinu čia,į jūsų grožius seilę pavarvinu ir vėl išeinu smile.gif Turiu didžiulę orchidėją su daug pumpurų,tai dabar visos viltys į ją sudėtos wub.gif Tfu,tfu,tfu,kad ko bloga neprisikalbėčiau lotuliukas.gif

Ice Tea,dėl Limo labai nepergyvenk,aš nepamiršau,jei turėsiu vaikų - galėsi vieną įsivaikinti smile.gif tik kaip tą Limą priverst nestuke.gif
Atsakyti