Ruzavas nepilnaviduris Apple Blossom, na bent man taip atrodo.
QUOTE(teska @ 2009 06 11, 19:18)
Ruzavas nepilnaviduris Apple Blossom, na bent man taip atrodo.
Na gal..nors man atrodo pas obuolini daugiau ruzavo pakrasteliuos
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 11, 18:35)
rodausi su nauju zieduku
Pirmasis manau yra Apple blosom, o antrasis man panašus į Duble record'ą
Smagiam rytui nuskaidrinti
Nu ir groziu jus turit
Manasis Red Lion nuzydejo, o antro ziedstiebio dar nesimato. Tikiuosi sulauksiu
O ta pirktoji "Afrodite" is Zalios palapines, jau skleidzia viena zieduka. Bet kaip ir tikejausi, bus visai ne Afrodite, o va toks, kaip idejo teska. Kai prasiskleis, iesiu nuotrauka. Bet vis tiek dziaugiuosi, svarbu, kad kitoks nei turiu
Gal zinot pavadinima?
Ar pavyko kuriai nors is Zalios palapines nusipirkti toki amarli, koki pirko? As pirkau ne is tu, kurie buna palaidi didelese dezese (suprantu, kad apziurinedami klientai gali ne i ta deze ideti), o atskirai supakuota pakuoteje su pavadinimu. Nu ir vis tiek amarilis ne toks, kaip nurodyta
QUOTE(teska @ 2009 06 11, 09:29)
Ar pavyko kuriai nors is Zalios palapines nusipirkti toki amarli, koki pirko? As pirkau ne is tu, kurie buna palaidi didelese dezese (suprantu, kad apziurinedami klientai gali ne i ta deze ideti), o atskirai supakuota pakuoteje su pavadinimu. Nu ir vis tiek amarilis ne toks, kaip nurodyta
QUOTE(Pandora @ 2009 06 12, 09:43)
Nu ir groziu jus turit
O ta pirktoji "Afrodite" is Zalios palapines, jau skleidzia viena zieduka. Bet kaip ir tikejausi, bus visai ne Afrodite, o va toks, kaip idejo teska. Kai prasiskleis, iesiu nuotrauka. Bet vis tiek dziaugiuosi, svarbu, kad kitoks nei turiu
Gal zinot pavadinima?
Cia tai Pasadena
Lauksim jusu pasirodant
As is palapines pirkau tikrai toki parsinesiau, tai Lemon lime, Duble record, vienas sumaisytas, o kiti susirgo ir reanimuojasi, tai siemet ziedu nelabai sulauksiu, nes pumpurai nunyko
as kiek pirkusi is zalios palapines tiek netokie prasiskleisdavo
QUOTE(Pandora @ 2009 06 12, 09:43)
Nu ir groziu jus turit
Gal zinot pavadinima?
Mano Lady Jane kokia turejo but tokia ir yra, o va Jewel tai gal visai ne Jewel buvo, bet dar palauksiu ziedu kitais metais, kad tiksliau isitikinciau, bet faktas kad jeigu ir ne Jewel bet labai grazus pilnaviduriukas. Labai abidna gaut nepilnaviduri, kai pirkai toki.
Jau pradedu bijot-jei jums taip nepavyksta nusipirkt tiksliai to ka nori,tai kodel man turetu but kitaip
Jauciu apie Nympha tik pasvajot..gal ten pardavejos pacios viska sukeite,ir bizniuka suka?
Kai pirkau is zalios palapines, snekejau su pardaveju. Sakiau, kad kas nusiperka is jusu, tai vis ne tokie prasiskleidzia, kaip nurodyta, o kaina juk skiriasi. Sako, tai cia olandai mums tokius atsiuncia, bet jei prasiskleis ne toks koki pirkot ir atnesit su vazonu, tai pakeisim
Idomu ar tikrai pakeistu 
Papildyta:
Abejoju, kad speciailiai sukeicia. Juk klientai nepatenkinti, jei nusiperka ne tai, ka perka. Nors maniskis ne mano norima Afrodite, bet vis tiek pilnaviduris ir labai grazus
Todel vis tiek esu patenkinta. Pykciau jei antra karta perkant is ten, gauciau antra toki pati arba vietoj pilnavidurio nepilnaviduri
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 06 12, 09:14)
Jau pradedu bijot-jei jums taip nepavyksta nusipirkt tiksliai to ka nori,tai kodel man turetu but kitaip
Jauciu apie Nympha tik pasvajot..gal ten pardavejos pacios viska sukeite,ir bizniuka suka? 
Abejoju, kad speciailiai sukeicia. Juk klientai nepatenkinti, jei nusiperka ne tai, ka perka. Nors maniskis ne mano norima Afrodite, bet vis tiek pilnaviduris ir labai grazus
QUOTE(Pandora @ 2009 06 12, 10:15)
Kai pirkau is zalios palapines, snekejau su pardaveju. Sakiau, kad kas nusiperka is jusu, tai vis ne tokie prasiskleidzia, kaip nurodyta, o kaina juk skiriasi. Sako, tai cia olandai mums tokius atsiuncia, bet jei prasiskleis ne toks koki pirkot ir atnesit su vazonu, tai pakeisim
Idomu ar tikrai pakeistu 
Kai as pirkau, tai sake, kad tikrai tikrai tokie kaip parodyta, tai sakau prazysta kitoki, nu sako, gal olandai nezino ka i dezes deda, bet apie pakeitima, tai net kalbos nebuvo, tik as sakau man nuolaida, tai gavau. O ir prazydo ne tradiciniai raudoni, o vienas tikrai toks koki pirkau, tai abidos kaip ir neturiu, o dar ir begonija sugebejau pavog netycia
Na nesupykciau jei gauciau pilnaviduri ,vietoj paprasto
bet atvirkstinis variantas tai nilabai patiktu
Nu man tai sake, kad negali garantuoti, kad bus toks kaip parodyta, bet dazniausiai buna. O jei nebuna, tai buna panasus, uz tokia pat kaina. Tai kaip supratau nepasitaiko, kad perki pilnaviduri, o gauni paprasta. Sake dazniausiai pasitaiko, kad is Lemon Lime isauga ne Lemon Lime.