Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(muminukas @ 2009 06 15, 14:00)
laba diena smile.gif ypač nuolaidas žiūrėk - aš jau du kartus šnd sąskaitą tikrinausi doh.gif:

Ir ka pamatei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tai pravala vakar patyriau,kai paslepiau nukainuota anturi,o kazkokia piz....... kitaip nepavadinsi rado ir mano akyse nusiko, vyras ciut is juoko neapsisi... kai pamate mano veido israiska,ir akis palydincias anturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 15, 14:04)
Ir ka pamatei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As tai pravala vakar patyriau,kai paslepiau nukainuota anturi,o kazkokia piz....... kitaip nepavadinsi rado ir mano akyse nusiko, vyras ciut is juoko neapsisi... kai pamate mano veido israiska,ir akis palydincias anturi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, nu tu ir pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif cirkininkė thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 15, 14:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ne, nu tu ir pavarai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cirkininkė  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia viskas per tas nukainuotas orches, nes vyras daugiau kaip vienos geles netoleruoja per apsipirkima tai kol sukau galva ka pirkti ar anturi nukainuota, ar orchyte irgi nukainuota, tai likau be nieko, nes paaiskejo,kad tokiu spalvu jau turiu, o va anturio tai ziauriai gaila doh.gif doh.gif doh.gif
Paziurek man paguodos ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 15, 13:04)
Ir ka pamatei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As tai pravala vakar patyriau,kai paslepiau nukainuota anturi,o kazkokia piz....... kitaip nepavadinsi rado ir mano akyse nusiko, vyras ciut is juoko neapsisi... kai pamate mano veido israiska,ir akis palydincias anturi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

apvalus nulis doh.gif
----------------------------
teska ir Ice tea, mūsų pirmagimiai visi vienodo amžiaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 15 birželio 2009 - 13:25
QUOTE(muminukas @ 2009 06 15, 14:24)
teska ir Ice tea, mūsų pirmagimiai visi vienodo amžiaus  smile.gif

Aha bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Galėtumėm savo "augaliukų" darželį atidaryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 15, 14:24)
teska ir Ice tea, mūsų pirmagimiai visi vienodo amžiaus  smile.gif

Ale tikrai na ir pastabumas mano vidurinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 15 birželio 2009 - 13:30
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 15, 13:27)
Aha bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Galėtumėm savo "augaliukų" darželį atidaryti  tongue.gif

tą mūsų šiltnamį prižiūrėti galėtų pasikeisdami biggrin.gif
Atsakyti
Muminukas pirmauja "geliu" auginime
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 15, 14:32)
Muminukas pirmauja "geliu" auginime

Aha- naują plentusiuką jau turi thumbup.gif thumbup.gif O aš irgi intensyviai ties tuo klausimu darbuojuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 15, 12:45)
Kolibriukai, tai yra tokie pamažinti, ant trumpesniu kotu ir žiedukai smulkesni  mirksiukas.gif

Aha  bigsmile.gif Šiandien važiuosiu  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar pasikartojam- tau pirmu numeriu Nymha, antru- Lady jane, treciu- Afroditka, o ketvirtu- Apple blosom  rolleyes.gif Ane  bigsmile.gif

jediara , o tau prigriebti Lady jane  g.gif

Aga,viskas teisingai lotuliukas.gif Kad tik ka gautum sveikesnio g.gif
o su tais kolibriukais suintrigavot-ar irgi noriu,gal butu norinciu man ju paieskot ax.gif o ju pilnaviduriu buna?Gal kokia nuotraukyte galit mestelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 15, 14:39)
Aha- naują plentusiuką jau turi  thumbup.gif  thumbup.gif  O aš irgi intensyviai ties tuo klausimu darbuojuosi  blush2.gif

O as situ geliu isigijimui sakau griezta ne blush2.gif Ir net pagalvot bijau, nors vyras jau kaip ir padirbet ties isigijimu ir uzsakymo pateikimu nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 15, 14:40)
Aga,viskas teisingai lotuliukas.gif Kad tik ka gautum sveikesnio g.gif
o su tais kolibriukais suintrigavot-ar irgi noriu,gal butu norinciu man ju paieskot ax.gif o ju pilnaviduriu buna?Gal kokia nuotraukyte galit mestelt smile.gif

Aš irgi iš Maximos parsivilkau DU kolibriukus, kurie išaugo į paprastų paparsčiausius diiidelius raudonus amarilius, kurie keliaus pas tėtį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 06 15, 14:43)
O as situ geliu isigijimui sakau griezta ne  blush2.gif Ir net pagalvot bijau, nors vyras jau kaip ir padirbet ties isigijimu ir uzsakymo pateikimu nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kodėl taip griežtai bigsmile.gif Vaikai- juk gėris mirksiukas.gif O ir šiaip fainas toks skirtumas- jau ir mažių pažiūrėtų, juk bus jau penkių thumbup.gif
Žiūrėk, kad nebūtų kaip mums- jau antri metai eina kaip mes planuojam, o Dievas juokiasi ax.gif
Atsakyti