Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(obelele25 @ 2009 05 27, 10:01)
Ice Tea, labai gražią temą sukūrei.O jau nuotraukų grožis wub.gif Visą informaciją apie auginimą ir gydymą nusikopinau,nereikės po kitas temas ieškoti thumbup.gif

bis.gif flirt.gif
Nereikėjo kopinti irnesakyk.gif , juk kitą naują temą kuriant vėl reikės tą tekstą perkelti ir visad bus po ranka mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 gegužės 2009 - 09:04
user posted imageuser posted image
nu bet Ice tea kad padirbejo bigsmile.gif saunuole....labai labai graziu fotkiu pridejai wub.gif ir visa info vietoj...liux thumbup.gif smagu skaityt temuke mirksiukas.gif
o cia teskai user posted imagekad pastebejo mano viena zinute bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusprendziau nors kiek pristabdyt savo super aktyve veikla forume, nes jau ir geliomaniu temoj plepiausia be teises pavyt, tai mazinsiu apsukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 27 gegužės 2009 - 12:16
QUOTE(teska @ 2009 05 27, 13:15)
Nusprendziau nors kiek pristabdyt savo super aktyve veikla forume, nes jau ir geliomaniu temoj plepiausia be teises pavyt, tai mazinsiu apsukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nestabdyk arkliu doh.gif Mums su tavimi faina thumbup.gif thumbup.gif Plepek bigsmile.gif
Atsakyti
Mano Lady Jane prasiskleide vienu zieduku, viso 4 bus ir dar vienas kotas lenda Kokybe ne kokia, nu bet ...blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 27 gegužės 2009 - 16:48
Mergaites reikia patarimo 4u.gif
Ka daryt su petrzydejusiais amariliais,nes kambaryje neturiu vietos,i zeme sodinti bejau,kad vel kokiu kirmeliu neprivistu,dabar esu pasodinus i vazona ir laikau lauek,bet kaip dejo leitus,,,tai vel bijau ,kad nesuputu-istremiau i sandeluka....Taip ri lakstau kaip akte su pusle doh.gif ka patartumet daryt mano vietoj g.gif
Atsakyti
O čia noriu parodyti savo gigantą baltą amarilį.
kai manęs nebuvo brolienė čia jį lieja. Vėliau pražydo visi didžiuliai žiedai, neatlaikė savo svorio ir nukrito. Vazonas sudužo, žiedai nulūžo.

Tikiuosi kitas žydėjimas vėl toks gigantiškas bus. nes pernai kai pirkau tai žydėjo vos 2 žiedukai ant trumpučio kotelio.

user posted image

va palyginimui - koks žydėjo pernai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 27 gegužės 2009 - 19:29
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 27, 20:25)
kai manęs nebuvo brolienė čia jį lieja. Vėliau pražydo visi didžiuliai žiedai, neatlaikė savo svorio ir nukrito. Vazonas sudužo, žiedai nulūžo.

Tikiuosi kitas žydėjimas vėl toks gigantiškas bus. nes pernai kai pirkau tai žydėjo vos 2 žiedukai ant trumpučio kotelio.

user posted image

va palyginimui - koks žydėjo pernai
user posted image

o galima paklausti-kur ji pirkote? bigsmile.gif
ir kaip toki milzina pav7ko isauginti-kokia ciaa paslaptis? bigsmile.gif bigsmile.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 27, 17:49)
Tiesą pasakius didžiąją savo gėlininkės gyvenimo dalį irgi maniau kad tai tas pats blush2.gif  Amarilis - senovinis, meilenis - mandresnis pavadinimas. Bet vienoje iš savo knygų radau ir amarilį, ir meilenį bigsmile.gif Va ką rašo knygoje: Meilenio stiebai tuščiaviduriai, žiedyną sudaro 3-6 žiedai. Dailiosios amarilės stiebai netuščiaviduriai, o žiedyne būna 6-12 žiedų. Meilenis žydi žiemą arba pavasarį, o amarilė - rudenį 4u.gif
Tik prašau neužmėtyti akmenimis, bet tai skirtingi augalai (bent jau pagal knygas) mirksiukas.gif

Cia is kitos temos, na as aisku labai pasitikiu savo ziniom,kad jie skiriasi tik tuo, kad kotai skirtinigi,bet knygos jokios neturiu, tai kaip ir sudvejojau ar tai ne vienas ir tas pats. Na mergos prasau konsultuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 27 gegužės 2009 - 21:54
Ice tea tai super, čia tau 4u.gif už naujus gražius namus wub.gif jau foto tai mmm... wub.gif

Mano Papillio iš palapinės pasodinau, bet va žiūriu žemė lyg apipelijo vazonėly, nors liejau tik sodindama į lėkštutę unsure.gif kolkas laukiu, netraukiu jo lauk, nebežinau, ką daryt...
Be reikalo džiaugiausi verysad.gif
Kažin babulytė šiemet amarilių turės ar nelabai, nėra man kada iki jos nuvažiuot, sakys pamiršau ją visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 05 27, 18:37)
Mergaites reikia patarimo 4u.gif
Ka daryt su petrzydejusiais amariliais,nes kambaryje neturiu vietos,i zeme sodinti bejau,kad vel kokiu kirmeliu neprivistu,dabar esu pasodinus i vazona ir laikau lauek,bet kaip dejo leitus,,,tai vel bijau ,kad nesuputu-istremiau i sandeluka....Taip ri lakstau kaip akte su pusle doh.gif ka patartumet daryt mano vietoj g.gif

o tu neturi lauke laikyti vazonelyje po stogu g.gif

QUOTE(Lietuva @ 2009 05 27, 20:25)

na pas tave ten visos bujoja gelytes wub.gif thumbup.gif

QUOTE(teska @ 2009 05 27, 22:44)
Cia is kitos temos, na as aisku labai pasitikiu savo ziniom,kad jie skiriasi tik tuo, kad kotai skirtinigi,bet knygos jokios neturiu, tai kaip ir sudvejojau ar tai ne vienas ir tas pats.  Na mergos prasau konsultuoti  4u.gif

net nzn, gal ir tiesa, kad skirtingi augalai g.gif
Atsakyti
nu LIETUVA
ir uzauginai giganta blink.gif ,dar tokio neteko matyt
Atsakyti