Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

ax.gif Sveikutes.Neuzilgo-liepos 30d.bus mano dukrytes 9-tasis gimtadienis.Greiciausiai svesim gamtoj-tai del maisto smarkiai galvos nesuku-saslykai,salotos ir t.t.Bet vat kokiu pramogu vaikuciams sugalvot,tai nelabai sauna i galva.Venas populiarus cia pas mus,tai metymasis balionais pripiltais vandeniu.Vaikai su maudymosi aprangom,nes pas mus labai karsta.Laimes ir juoko pilnos kelnes buna thumbup.gif Bet ka dar sugalvot idomaus ir pasiulyt vaikams? unsure.gif Gal kas turit kokiu ideju?Aciu is anksto aciuks.gif birthday.gif tourist5.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorespa: 12 liepos 2007 - 08:42
Na is savo patirties sakau, kad vaikai nelabai valgo tu imantriu sumustinuku, uzkandeliu, saldumynu- bent jau ikimokyklinukai tai tikrai. Dabar svesime sunaus 8-ta gimtadieni, vaisinsiu vaikus pitomis - t.y. paruosiu visokiu idaru: desros, darzoviu, vistienos, kiausiniu, salotu lapu, tegu jie sau kiekvienas pagal savo skoni isideda ir suvalgo. Dar bus ledu tortas ir limonadas.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 08 23, 19:06)
Na is savo patirties sakau, kad vaikai nelabai valgo tu imantriu sumustinuku, uzkandeliu,  saldumynu- bent jau ikimokyklinukai tai tikrai. Dabar svesime sunaus 8-ta gimtadieni, vaisinsiu vaikus pitomis - t.y. paruosiu visokiu idaru: desros, darzoviu, vistienos, kiausiniu, salotu lapu, tegu jie sau kiekvienas pagal savo skoni isideda ir suvalgo. Dar bus ledu tortas ir limonadas.


tikrai liuksiška idėja su tom pitom, gal ir aš ją nuo tavęs kokį kartą nusikopijuosiu, jei galima ax.gif

o tėvelių vaišėms, kai labai neturiu laiko kažką gaminti, renkuosi įdomius sūrius su vynais (patinka IKI asortimentas), suši (perku Mindaugo Maximoj, rulonėliais, ten jie šviežiausi), dar padarau sūrio-vynuogių-alyvuogių vėrinėlių ant iešmelių, desertui - vaisių punšas (įvairūs švieži ir konservuoti vaisiai, šampanas, "Dainavos" arba "Palangos" trauktinė)
Atsakyti
Dukters gimtadieni daren raudona t.y. braskini, padaren zele indeliuose su braskem, torta taip pat papuosem braskem ,punsa vaikams-(limonadas, sultys ,meliono gabaliukai,braskes)
Atsakyti
Nežinau,gal kur ir yra tokia temelė,bat norėčiau,kad mamytės pasidalintu savo idėjomis mažujų gimtadienio meniu.Būtų smagu sulaukti ir foto ax.gif
Atsakyti
Aha, Raitux, aktuali mums tema biggrin.gif
Mastau ir as, ka cia gero padarius. O laiko jau nedaug beliko. Reikia kazko kas neuzimtu daug laiko paruosimui ir kad nereiketu prie puodu stovet. Zinau jau pora dalyku ka darysiu: ivairius sumustinukus. Kad nuobodu nebutu, is duonos galima formelemis sausainiams (arba plastelinui blush2.gif ) isspaust visokias figureles. Ta pati padarysiu ir su suriu. Pas mus vaikams patinka salamis, maziukai ikrai, virtas kumpis.Dar nusipirkau miniatiuriniu desreliu, reikes isigyti mini raugintu agurkeliu ir mazuciu mocarelu, alyvuogiu be kauliuku. Pastebejau, vaikams tinka viskas kas maza. Galbut ir idarytu kiausiniu ragaus g.gif Galvoju kad neblogai butu ir mini frikadeles. Jos visai skanios ir saltos. O karstukai...turbut jau visko per daug su duona. g.gif
Na, dalinkites savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema tai superine, as ir nelabai zinau ka pagamint kad mano mergičkai jau vien nuo stalo vaizdo valgyt užsimanytu, o tai iki siol musu gimtadieniai tai budavo sweciu pamaitinimas, o vaikas ta diena kaip tycia be apetito. tai as ir zadu daryt sumustinukus kokia nors idomia forma, tik va su ta fantazija pas mane prastokai sad.gif
Atsakyti
Esu macius,kaip is sumustiniu padaro eziuka.tik nepamenu kaip ten ji daryt g.gif
nu negi nieks neturi jokiu ideju g.gif ax.gif
Atsakyti
Siais metais didziosios gimtadieniui (jai suejo 5 metai) prigaminau daug ko, bet geriausiai ejo sumustiniai su nutela smile.gif . formine duona (balta) uztepiau nutela ir ant virsaus dar viena duonos gabaliuka uzdejau, kad vaikai ranku neissiteptu.
Atsakyti
Rutama, aha ir pas mus nutelos ir duonos pilnai uztektu. Bet manau, kad is saldumynu bus jau tortas. Gal dar sausainiu padarysiu. Geriau tegu vaikai valgo kazka "rimtesnio"Tiesa, dar cirvinius blynai cia sueina. Sviezi, ka tik is keptuves.
Atsakyti
Mielosios, tai kaip daromas tas zele tortas-pyragas ypac tas baltas sluoksnis arba kur rasti recepta lietuviu kalba nes niekur nerandu o jau si sestadieni swesim tortadieni nors turetume pagal ideja sianden swesti.
Atsakyti
Ziurek, cia yra temele apie zele tortus. Gal rasi tai ko ieskai: http://www.supermama...?showtopic=7712 Labai skanus ir maskarpones tortas. O mano mama darydavo 3 sluoksniu zele torta: geltona su tryniais, balta-su grietinele ir ruda su saldainiais Karakumas.
Atsakyti