Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Zivivi @ 2009 06 15, 11:32)
Merginos, o kur jus dazniausiai sprendziate testus internete?

ma as sprendziau www.ketbilietai.lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 06 15, 12:24)
ma as sprendziau www.ketbilietai.lt  cool.gif

As tai jau viska ten issprendziau, tiesa pasakius man nelabai ten.. Perejau prie autopliuso, bet ten streikuoja puslapis daznai ir stringa programa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 06 15, 12:31)
As tai jau viska ten issprendziau, tiesa pasakius man nelabai ten.. Perejau prie autopliuso, bet ten streikuoja puslapis daznai ir stringa programa. g.gif

autopliusas ir man streikavo.. blink.gif
Atsakyti
Autoplius, ryte na ir dar kartais diena gali pasprest,bet jau vakare neimanoma kaip stringa.matomai daug prisijungusiu.
Atsakyti
sveiki! labai reikia jusu pagalbos. gal galite man i emeila atsiusti KET teorijos testuku? jau greit zedu eiti laikyti teorijos egzamino regitroje, gal turite ka panasaus is testu, kaip ir regitroj. buciau labai dekinga! mano emeilas IngridaVoiskaite@gmail.com. is anksto dekui! 4u.gif
Papildyta:
sveiki! labai reikia jusu pagalbos. gal galite man i emeila atsiusti KET teorijos testuku? jau greit zedu eiti laikyti teorijos egzamino regitroje, gal turite ka panasaus is testu, kaip ir regitroj. buciau labai dekinga! mano emeilas IngridaVoiskaite@gmail.com. is anksto dekui! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
nusprendziau ir as pradeti mokytis. Gal zinote, ar yra kur nors internete idetos pacios taisykles, ar butinai reik knygute pirkt? Visur, kur tik ieskau, randu tik testus.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2009 06 16, 19:55)
Sveikutes  4u.gif
nusprendziau ir as pradeti mokytis. Gal zinote, ar yra kur nors internete idetos pacios taisykles, ar butinai reik knygute pirkt? Visur, kur tik ieskau, randu tik testus.. Aciu  4u.gif

google paieskoj yrasyk ket ir ismes tau taisykles 4u.gif
Atsakyti
labutis,as vakar islakiau regitroj teorijos egzamina biggrin.gif Mokausi is www.ketbilietai.lt
Papildyta:
QUOTE(ausrute @ 2009 07 25, 10:24)
labutis,as vakar islakiau regitroj teorijos egzamina biggrin.gif Mokausi is www.ketbilietai.lt

egzamine man pasitaike sankryzos ,reguluotojai 4u.gif
Atsakyti
sveikos nezinau ar pravers Jums sitas failiukas,bet del visa ko idedu...sako cia 2009 m. Regitriniai bilietai tik ne testu forma...

Atsisiuntimo nuoroda:Regitros bilietai.doc
http://www.failutalp...lietai-doc.html
Atsakyti
as jau kita savaite antradieni eisiu laikyt terija i regitra, uj kaip bijau, sprendziau tus ket bilietus, bet vistiek padarau klaidu, bijau kad neislaikysiu verysad.gif gal kuri laike neseniai ir zino kaip ten ar panasu i ket bilietus, ar yra panasiu klausymeliu? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra kokia sviezia 2010 ket programa?
Atsakyti
sveikos, man tai autopliuse visiška nesamonė, tikrai būna tokių klausimų kur atsakau TIKRAI teisingai, o rodo kad neteisingai.. einu pameginti www.ketbilietai.lt :)ryt laukia egzaminas...
Atsakyti