Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

Mano "MAYBELLINE" tokie pat,kaip paveiksliuke,ne kreminiai. Butent to numeriuko spalva,kur buvau rasius,yra labai grazi,naturali thumbup.gif Norincioms blizgesniu skruostu-netiks schmoll.gif
Kada susimasciau,kad vis tik,mano makiazui reikia skaistalu,labai ilgai ieskojau grazios spalvos ,masciau ir apie brangesnius kitu firmu,bet dziaugiuosi ,kad pajamiau vis tik siuos thumbup.gif Su jais as atrodau labai naturaliai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2009 06 20, 17:00)
Mano "MAYBELLINE" tokie pat,kaip paveiksliuke,ne kreminiai. Butent to numeriuko spalva,kur buvau rasius,yra labai grazi,naturali  thumbup.gif  Norincioms blizgesniu skruostu-netiks  schmoll.gif
Kada susimasciau,kad vis tik,mano makiazui reikia skaistalu,labai ilgai ieskojau grazios spalvos ,masciau ir apie brangesnius kitu firmu,bet dziaugiuosi ,kad pajamiau vis tik siuos  thumbup.gif  Su jais as atrodau labai naturaliai  bigsmile.gif  thumbup.gif

mane sudomino jusu komentarai apie siuos skaistalus blush2.gif
o jie ant veidelio duoda persikine spalvyte?nes jus sakote labai naturaliai...
Atsakyti
ten taip vadinasi,kad persiko spalva,bet man ji tokia nei rausva,nei rusva,net nezinau,kaip cia nupasakojus ax.gif na,mano oda is sviesesniu (daba da ir soliariumo nelankau senu senovej,tai naturali,kaip kazin kas esu mirksiukas.gif ),tad pasipudravus,uzsimetus skaistalu,neatrodo,kad ten man ant skruostu koks rudas,ar ruzavas dryzis butu (kaip kartais tenka matyt pas kai kurias paneles). normaliai,graziai isryskeja skrustai,perbraukiu ir ties smilkiniais ir t.t. bigsmile.gif
manau,parduotuvese meginukus patyrinekit ir paziuresit ,kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2009 06 20, 20:30)
ten taip vadinasi,kad persiko spalva,bet man ji tokia nei rausva,nei rusva,net nezinau,kaip cia nupasakojus  ax.gif  na,mano oda is sviesesniu (daba da ir soliariumo nelankau senu senovej,tai naturali,kaip kazin kas esu  mirksiukas.gif  ),tad pasipudravus,uzsimetus skaistalu,neatrodo,kad ten man ant skruostu koks  rudas,ar ruzavas dryzis butu (kaip kartais tenka matyt pas kai kurias paneles). normaliai,graziai isryskeja skrustai,perbraukiu ir ties smilkiniais ir t.t.  bigsmile.gif
manau,parduotuvese meginukus patyrinekit ir paziuresit ,kas ir kaip  4u.gif

Ant foto spalva tai labai grazi atrodo rolleyes.gif
reikes nuejus pasiziureti. tik va man kazkaip nejauku parduotuvej ten meginti ant saves blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vixenish: 20 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 20, 20:38)
Ant foto spalva tai labai grazi atrodo  rolleyes.gif
reikes nuejus pasiziureti. tik va man kazkaip nejauku parduotuvej ten meginti ant saves blush2.gif

siaip as ir nesu megeja viska vietoj isbandinet,bet kada rinkausi,pagalvojau,kad na jau ne-kol nebusiu tikra,kol nepabandysiu,kaip man ant odos atrodys,tol nepirksiu,nes siaip ar taip,meginiai tam ir skirti parduotuvese mirksiukas.gif anksciau nebandydavau,tai visokiu kaku prisipirkdavau ax.gif blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 20, 20:38)
Ant foto spalva tai labai grazi atrodo  rolleyes.gif

Tai galit ant rankos bandyt, o ne ant veido, jei nejauku. Juk po to vistiek nusivalysit viska nuo rankos. wink.gif Kitaip teks rizikuot nusipirkt netinkancia spalva...
Atsakyti
na ant rankos visada pasimeginu smile.gif bet pvz tie Deborah persikiniai ant rankos labai jau graziai atrode.bet panele sake kad lb orandzinuma duoda ax.gif o as noreciau skaistumo blush2.gif
Wylia, as kaip ir tu. vis prisipirkdavau kakiu. ypac pudros atzvilgiu biggrin.gif ir seseliu. tai poto guli ir dulkeja spintelej unsure.gif
Atsakyti
Wylia,nusipirkau vakar tuos skaistalus bigsmile.gif
tai spalvyte labai patiko. ir patrauke tai kad neblizga jie.nemegstu blizganciu veidu.ir kaina labai priimtina 24 lt thumbup.gif
tik viena,jie lb intensyvu kvapa turi.tavieji taip pat???
Atsakyti
o gal kuri galite imesti piesinuka, kaip tepti skaistalus ant ovalaus veido? ankstesneje temoje buvo ideta labai gera nuoroda, bet ji jau nebeveikia, o as piesinelio neissisaugojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 26, 16:47)
o gal kuri galite imesti piesinuka, kaip tepti skaistalus ant ovalaus veido? ankstesneje temoje buvo ideta labai gera nuoroda, bet ji jau nebeveikia, o as piesinelio neissisaugojau doh.gif

Galbūt čia rasit ką nors naudingo smile.gif
Man pačiai labai patiko ir tiko šios pamokėlės 4u.gif

http://www.grozioklu...p?n=60&l=23&k=1
Atsakyti
Juoko ašara-prašom smile.gif

Apžiūrėjau šiuos prieš kelias dienas, juose yra blizgučių ir nemažai.. Ir užtepus ant rankos labai blizgėjo, kaip gali būt, kad Jum jie neblizga? ax.gif
Maybelline Expert Wear Blush, peach nr. 57

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2010 - 11:38
QUOTE(Elegant @ 2009 06 27, 12:34)
Juoko ašara-prašom  smile.gif
Apžiūrėjau šiuos prieš kelias dienas, juose yra blizgučių ir nemažai.. Ir užtepus ant rankos labai blizgėjo, kaip gali būt, kad Jum jie neblizga?  ax.gif
Maybelline Expert Wear Blush, peach nr. 57
user posted image

sioki toki blizgesi turi.bet tikrai nedideli tongue.gif labiau matiniai yra.nepalyginsi su kitu firmu.kurie aiskiai matosi ant veido.manau ta ir norejo pasakyti Wylia ,, naturaliai atrodo" smile.gif
Atsakyti