Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

gal kuri esate bandziusios kaip skaistalus naudoti avon firmos rozinius meteorus? man jie labai blizga, kazkaip raudonai dazo, nezinau, ar gerai naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 27, 15:50)
sioki toki blizgesi turi.bet tikrai nedideli  tongue.gif  labiau matiniai yra.nepalyginsi su kitu firmu.kurie aiskiai matosi ant veido.manau ta ir norejo pasakyti Wylia ,, naturaliai atrodo"  smile.gif

Dėkui už ats, turbūt reikės įsigyti ax.gif

QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 27, 17:23)
gal kuri esate bandziusios kaip skaistalus naudoti avon firmos rozinius meteorus? man jie labai blizga, kazkaip raudonai dazo, nezinau, ar gerai naudoju g.gif

Galbūt per didelį kiekį tepate ant veido g.gif Bandykite paryškinti tik skruostus (tas vietas kur iškyla, kai šypsotės) paėmusi nedidelį kiekį skaistalų ant šepetėlio.

O jei jie labai jau blizgūs, galbūt geriau tokius pasilikti tik vakarui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 27, 15:50)
sioki toki blizgesi turi.bet tikrai nedideli  tongue.gif  labiau matiniai yra.nepalyginsi su kitu firmu.kurie aiskiai matosi ant veido.manau ta ir norejo pasakyti Wylia ,, naturaliai atrodo"  smile.gif

o man ju visiskai nesimate ant veido schmoll.gif atrodo ir prisitepiau nemazai g.gif
Atsakyti
[quote=Elegant,2009 06 27, 19:11]
Dėkui už ats, turbūt reikės įsigyti ax.gif
Galbūt per didelį kiekį tepate ant veido g.gif Bandykite paryškinti tik skruostus (tas vietas kur iškyla, kai šypsotės) paėmusi nedidelį kiekį skaistalų ant šepetėlio.

O jei jie labai jau blizgūs, galbūt geriau tokius pasilikti tik vakarui. smile.gif
[/quot

girdejau, kad yra mergaiciu, tuos meteorus tepanciu ant veido, ar taip daroma? g.gif mano manymu, tokiu atveju visas veeidas turetu buti raudonas ir blizgantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 27, 22:28)
girdejau, kad yra mergaiciu, tuos meteorus tepanciu ant veido, ar taip daroma? g.gif  mano manymu, tokiu atveju visas veeidas turetu buti raudonas ir blizgantis schmoll.gif

Avon ružavųjų rutuliukų tikrai nereiktų tept ant viso veido, jie labiau kaip skaistalai, kitaip būsit kaip burokas biggrin.gif
Atsakyti
Tas pats kaip ir Oriflame ruzavuju ax.gif nes karta maciau taip dariusia biggrin.gif vaizdas nekoks laugh.gif
Atsakyti
Juoko asara, as tau ats prirasiau ir issitryne doh.gif tad db tik trumpai: jei nori ryskesnio rezultato sitie skaistalai ne tau. jie svelniasniam makijazui tinka wink.gif o matrioskos zanduku su jais neisgausi rolleyes.gif
Elegant, uz tokia kaina butu nuodeme ju nenusipirkti bigsmile.gif

Ladydaisy.pritariu Vitulkai.visam veidui jie tikrai nera tinkami schmoll.gif o
Atsakyti
man buvo padaze su rudais oriflame meteorais, tai gana graziai atrode, akiu nereze
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 28, 00:04)
man buvo padaze su rudais oriflame meteorais, tai gana graziai atrode, akiu nereze

veida ar skruostus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 28, 16:09)
veida ar skruostus? ax.gif

tik skruostus, gundausi juos pirkti, manau, rudeniui labai tiktu, nes i ruduma g.gif
Atsakyti
O ziurekit gal zinot ar Bourjois skaisliuku yra matiniu? kiek bandziau visi labai blizgus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 27, 22:41)
Juoko asara, as tau ats prirasiau ir issitryne  doh.gif  tad db tik trumpai: jei nori ryskesnio rezultato sitie skaistalai ne tau. jie svelniasniam makijazui tinka wink.gif o matrioskos zanduku su jais neisgausi  rolleyes.gif
Elegant, uz tokia kaina butu nuodeme ju nenusipirkti  bigsmile.gif

Ladydaisy.pritariu Vitulkai.visam veidui jie tikrai nera tinkami  schmoll.gif  o

bet man visiskai nieko nesimate. o siandien i darba nusinesiau sepeteli ir pabandziau juo pasitepti (tada tepiau pirstais blush2.gif ), tai visai patiko mirksiukas.gif tokie naturalus, kasdienai naudoti skaistaliukai smile.gif
Atsakyti