Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Simoniux18 @ 2010 07 18, 22:18)
Gal kuri bandet siuos?
Yves Saint Laurent Blush Variation
spalva 17 silky nude
user posted image

Aš apie juos pavasarį ilgokai ratais ėjau , bet nusprendžiau nepirkti biggrin.gif Kiek susidariau įspūdį , jų kokybė labai gera, bet aš neišsirinkau tinkamos spalvos . Tai jei tiktų spalva, dėl kokybės, ir jei dar mėgstate kelių spalvų paletę, mano manymu, rinktis galima drąsiai.
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 07 18, 22:18)
Gal kuri bandet siuos?
Yves Saint Laurent Blush Variation
spalva 17 silky nude
user posted image

as turiu tokius 2 atslapviu, bet man labiau patinka Guerlain, jie man svelnesni.
Atsakyti
Gal kuri ARTDECO skaistalus banzdiusi? 4u.gif
Atsakyti
Ir mane Artdeco skaistalai domina.
O dar klausimas (tik nežinau ar šitoj temoj reikia klaust) - Ką naudojat veido formavimui: blikams ir šešėliavimui? Kokias priemones?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 12 rugpjūčio 2010 - 16:11
Asmeniškai aš veidą formuoju su skaistalais , tai čia gal vadinasi šešėliavimas bigsmile.gif Aš pati vadovaujuosi taisykle, kad rausvus skaistalus veido pagyvinimui reikia tepti ant skruostikaulio, tamsias preimones- ale egipto žemė- po skruostikauliu. Asmeniškai man veido formavimas tamsesnėmis ir šviesesnėmis priemonėmis, pvz. rusvais skaistalas, egipto žeme, nėra gražu, kadangi daugumai šviesesnės odos moterų mano manymu netinka ir labiau skirta tamsiaodėms. Kadangi man pačiai aktualu veidą pagyvinti, tai visada naudoju kokius rožinius - persikinius skaistalus. Aš pati dar darau vieną gudrybę : tais pačiais skaistalais kokiu plačiu akių teptuku perbraukiu ir po antakiu link išorinės pusės , kad makiažas būtų vientisos spalvinės gamos( čia mane viena visažistė išmokė blush2.gif ). O dėl artdeco skaistalų, tai jie iš tos vidutinės klasės prekių man atrodo vieni geresnių. Už panašią kainą dar neblogi turėtų būti Isadora.
Atsakyti
O Artdeco skaistalai su švytėjimu ar su blizgučiais?
Tai vat man dėl formavimo veido ir neaišku su kuo tai daryt jei oda šviesi? Jei šešėlius naudoji rusvus tai viskas aišku, galima tada naudot rusvus skaistalus formavimui, bet jei vyrauja šaltos spalvos, rožinė, violetinė, mėlyna, tai su rūžavais skaistalais gi neformuosi g.gif O gal visai galima?
Atsakyti
Teko bandyt Artdeco skaistalus. Kiek atsimenu, ju buna ir su blizguciais ir su tokiu svytejimu. Kadangi spalva buvo visai man netinkama, tai tik karteli ir bandziau. Jie tokie is minkstesniu, pakankamai pigmentuoti, laikesi irgi normaliai smile.gif
Atsakyti

Ar kas bande Rouge bunny Rouge skystus skaistalus? Skaiciau labai gerus atsiliepumus. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 14, 06:30)
Pirma karta gidziu, matau tokius, bet is nuotrauko visiskai nezavi schmoll.gif

Skaiciau, kad skaistalai labai naturaliai atrodo. O ir lupu blizgesiai labai geri. Kaina sitos kosmetikos tikrai nemaza, gal ipakavimas ir man nelabai prie sirdies, bet juk vertinam pagal tai, kas viduj. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 08 13, 11:23)
O Artdeco skaistalai su švytėjimu ar su blizgučiais?
Tai vat man dėl formavimo veido ir neaišku su kuo tai daryt jei oda šviesi? Jei šešėlius naudoji rusvus tai viskas aišku, galima tada naudot rusvus skaistalus formavimui, bet jei vyrauja šaltos spalvos, rožinė, violetinė, mėlyna, tai su rūžavais skaistalais gi neformuosi g.gif  O gal visai galima?

Rožiniai skaistalai skirti veido pagyvinimui ir natūraliai rožinius galima naudoti su kokiais tik nori šešėliais , skaistalai daugiau derinami ne prie šešėlių, o prie lūpų spalvos- pvz. negali pjautis šalto atspalvio ryškios lūpos ir persikiniai šilti skaistalai .Nors pvz. kasdieniam makiažui imant kokį neutralų blizgį , neutralius rožinius- persikinius skaistalus ir kokį rusvą ar pilką šešėlį tkrai viskas derės, nors gal spalvos ir nebus idealiai atitaikytos. O visi įmantrūs veido formavimo būdai , kai naudojamos kelios skaistalų spalvos- tamsesnis po skruostikauliu, šviesesnis blizgus virš skruostikaulio skirti daugiau vakariniam makiažui . Aš tarkim dieną perbraukiu skruostus rausvais skaistalais- taip daugmaž įstrižai link smilkinio ir man visai gerai .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 16, 23:04)
Rožiniai skaistalai skirti veido pagyvinimui ir natūraliai rožinius galima naudoti su kokiais tik nori šešėliais , skaistalai daugiau derinami ne prie šešėlių, o prie lūpų spalvos- pvz. negali pjautis šalto atspalvio  ryškios lūpos ir persikiniai šilti skaistalai .Nors pvz. kasdieniam makiažui imant kokį neutralų blizgį , neutralius rožinius- persikinius skaistalus ir kokį rusvą ar pilką šešėlį tkrai viskas derės, nors gal spalvos ir nebus idealiai atitaikytos.  O visi įmantrūs veido formavimo būdai , kai naudojamos kelios skaistalų spalvos- tamsesnis po skruostikauliu, šviesesnis blizgus  virš skruostikaulio skirti daugiau vakariniam makiažui . Aš tarkim dieną perbraukiu skruostus rausvais skaistalais- taip daugmaž įstrižai link smilkinio ir man visai gerai .

Tai aš kaip suprantu če viršuj antroj nuotraukoj, kur tamsios vietos, tai ten reikėtų naudoti tamsesnius skaistalus. O rausvus tepti toj vietoj tarp tamsių ir šviesių, tam tarpe?
Atsakyti
labai patiko skaistailai Revlon Hushed Blush kur idejo nuotrauka Tutia, bet pas mus tos firmos nera verysad.gif tai galvoju ar nebutu kas nors panasaus i TBS Blush Trio spalva 01 Cool Dusk? ir sie skaistalikai labiau vakaru o ne dienai taip? o gal dar kokiu kitu utu firmu, kad duotu toki efekta kaip Revlon ?
Atsakyti