Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Tutia @ 2010 09 05, 22:52)
bėkit greit į išparduotuvę, štai čia parduoda juos :  4u.gif
tik dabar pamačiau, kad jūs iš Vokietijos unsure.gif  na, gal išeis susitart dėl siuntimo, jei labai norisi tų skaistalų  smile.gif  žinau, kaip būna, trūks plyš, bet reikia.  biggrin.gif

aha radau pas mus ebay yra jie.tai su siuntima man iseitu apie 9 eurus thumbup.gif ir jau uzsisakiau ax.gif o gal kas galetu palygnti jus su TBS skaistalais? ar nebutu panasus efektas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 06 rugsėjo 2010 - 00:03
Gal kuri naudojat Make up forever Cream blush? bigsmile.gif foto skolinta. Butent si spalva vadinas Salamon pink (lasisine)
user posted image
gal galit parekomenduot koki cream blusha proto ribose, kad kaina butu? 4u.gif biggrin.gif maybelline turi kazin?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 rugsėjo 2010 - 16:45
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 17:18)
Gal kuri naudojat Make up forever Cream blush? bigsmile.gif foto skolinta. Butent si spalva vadinas Salamon pink (lasisine)

gal galit parekomenduot koki cream blusha proto ribose, kad kaina butu? 4u.gif  biggrin.gif maybelline turi kazin?

Nemegstu kreminiu, bet bandzius esu...

MUFE man pasirode, kad daugokai isspaudzia vienu kartu. Na bet naudojant gal priprantama ir ismokstama isspaust po mazai. Siaip smagus, graziai pasiskirsto.

Maybelline turi 'dream mousse' skaistaliukus - man jie irgi patiko, gerai laikosi, graziai skirstosi. Minusas, kad pirstu kabinami, bet taip lengviausia dozuot.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 16, 18:36)
Nemegstu kreminiu, bet bandzius esu...
MUFE man pasirode, kad daugokai isspaudzia vienu kartu. Na bet naudojant gal priprantama ir ismokstama isspaust po mazai. Siaip smagus, graziai pasiskirsto.
Maybelline turi 'dream mousse' skaistaliukus - man jie irgi patiko, gerai laikosi, graziai skirstosi. Minusas, kad pirstu kabinami, bet taip lengviausia dozuot.

Kdl? ax.gif 4u.gif seip pagal viska jie turetu naturaliau, gaiviau atrodyt ir tikt labiau sausai odai, nes sausi skaistalai gali tik isryskint pasausejimus wub.gif as ateityje noreciau isigyt MAC, Nars skaistalu, ir kokiu nors creamy wub.gif
mhm.. zinau sita beda, kad pas juos yra unsure.gif
bigsmile.gif kazin LT yra? bigsmile.gif bigsmile.gif daug pigesni jie jauciu.. ir turetu faini gal but jei jau taip sakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 rugsėjo 2010 - 18:07
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 18:40)
Kdl? ax.gif  4u.gif seip pagal viska jie turetu naturaliau, gaiviau atrodyt ir tikt labiau sausai odai, nes sausi skaistalai gali tik isryskint pasausejimus wub.gif as ateityje noreciau isigyt MAC, Nars skaistalu, ir kokiu nors creamy wub.gif
mhm.. zinau sita beda, kad pas juos yra unsure.gif
bigsmile.gif kazin LT yra? bigsmile.gif  bigsmile.gif daug pigesni jie jauciu.. ir turetu faini gal but jei jau taip sakot drinks_cheers.gif

Man kazkaip patogiau viskas sausa arba kremines konsistencijos - ai, nemegstu/nemoku maisyt... blush2.gif Cia gal toks iprotis daugiau. Neseniai isigijau krema su spalva, svytinti seruma, tai vistiek ant ju pudra tepu (arba bent uztvirtinancia pudra), kuri biri, na tai kazkaip susigyvenu su skirtingom konsistencijom. Bet del skaistalu mane dar turbut stabdo tai, kad neisnaudociau kol pasibaigs galiojimas to kiekio. Na, o Maybelline atveju dar nelabai higieniskai tas kabinimas pirstu, i MUFE tai aisku fakterijoms nera kaip pakliut. Nu zodziu... ax.gif

Del Maybelline nezinau ar yra LT - man rodos ta serija yra. Skaistalai man patiko savo lengvumu, ta putu konsistencija.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 16, 19:17)
Man kazkaip patogiau viskas sausa arba kremines konsistencijos - ai, nemegstu/nemoku maisyt...  blush2.gif Cia gal toks iprotis daugiau. Neseniai isigijau krema su spalva, svytinti seruma, tai vistiek ant ju pudra tepu (arba bent uztvirtinancia pudra), kuri biri, na tai kazkaip susigyvenu su skirtingom konsistencijom. Bet del skaistalu mane dar turbut stabdo tai, kad neisnaudociau kol pasibaigs galiojimas to kiekio. Na, o Maybelline atveju dar nelabai higieniskai tas kabinimas pirstu, i MUFE tai aisku fakterijoms nera kaip pakliut. Nu zodziu...  ax.gif
Del Maybelline nezinau ar yra LT - man rodos ta serija yra. Skaistalai man patiko savo lengvumu, ta putu konsistencija.

Dekui uz atsakyma drinks_cheers.gif as tai megstu paekspermentuot.. man nuo nuotaikos priklauso biggrin.gif
g.gif mhm.. skaiciau, kad faina konsistencija.. isivaizduoju kokia ji wub.gif noriu roziniu ir periskiniu wub.gif bet ziemai ka as zn.. gal jau nlb sitos spalvos g.gif gal saltesniu reik..bet as is tikro ziuriu kas man tinka, o ne pagal sezona biggrin.gif
Atsakyti
gal kas
Coastal scents Sheer Natural Blush
siuos bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gruodžio 2010 - 19:56
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 16:18)
gal galit parekomenduot koki cream blusha proto ribose, kad kaina butu? 4u.gif  biggrin.gif maybelline turi kazin?

man labiausiai patinka ir tinka ir labai gražiai atrodo benefit šlapi skaistalai user posted image
beje juos galima ir ant lūpų dėti
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 09 17, 12:27)
man labiausiai patinka ir tinka ir labai gražiai atrodo benefit šlapi skaistalai [img]
beje juos galima ir ant lūpų dėti

Mhm.. esu apie juos girdejus bigsmile.gif keliu spalvu yra.. tik greit uzdziuna ant veiduko gal ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugsėjo 2010 - 12:36
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 16:18)
http://media.onsugar...2_6576148_n.jpg gal galit parekomenduot koki cream blusha proto ribose, kad kaina butu? 4u.gif  biggrin.gif maybelline turi kazin?

turiu si blush bigsmile.gif maniskis nr 7, toks ruzavokas, nors nete radau apibudinta kaip light peach bigsmile.gif patinka tuo kad reikia labai nedaug , puikiai pasiskirsto bigsmile.gif nors mano oda nera sausa, bet ziema norisi man cream blushu bigsmile.gif
dar is cream blush'u turiu sisheido wub.gif tobulas wub.gif
lancome putu pavidalu - taip pat puikus thumbup.gif
max factor- miraluculous touch - pasirode neblogas nors dar padoriai neisbandziau ax.gif
labai gaila kad praziopsojau maybelline tuos tepamus blushus blush2.gif bet gal dar uz Atlanto kur rasiu bigsmile.gif nes Europoj nemaciau kaip ir niekur schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gruodžio 2010 - 19:57
QUOTE(amber123 @ 2010 09 17, 12:35)
Mhm.. esu apie juos girdejus bigsmile.gif keliu spalvu yra.. tik greit uzdziuna ant veiduko gal ane? g.gif

Uzdziuna greiciau nei iprasti kreminiai. Ir spalvos tik dvi: raudona ir rozine. Dar yra 2 highlighter'iai tokio tipo is Benefit.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 17, 15:15)
Uzdziuna greiciau nei iprasti kreminiai. Ir spalvos tik dvi: raudona ir rozine. Dar yra 2 highlighter'iai tokio tipo is Benefit.

Aha zinau bigsmile.gif Moon beam ir High beam
Atsakyti