Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

O! Nuosavi namai yra super! thumbup.gif Mes matyt lauksim nuosavo butuko, kur jau galėsim truputį erdviau su nauju šeimos nariu įsikurti.
O dar toks klausimas..kaip jūsų šunys elgiasi, kai lieka vieni? Vis dėlto 5 dienas per savaitę didžiąją dalį neišvengiamai turėtų likti vienas namuose? Ar nebūna problemų su staugimo ir kt.pan. dalykais? Siaubinga... ir kaimynų, ir šuns atžvilgiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2008 12 23, 15:44)
O! Nuosavi namai yra super!  thumbup.gif Mes matyt lauksim nuosavo butuko, kur jau galėsim truputį erdviau su nauju šeimos nariu įsikurti.
O dar toks klausimas..kaip jūsų šunys elgiasi, kai lieka vieni? Vis dėlto 5 dienas per savaitę didžiąją dalį neišvengiamai turėtų likti vienas namuose? Ar nebūna problemų su staugimo ir kt.pan. dalykais? Siaubinga... ir kaimynų, ir šuns atžvilgiu. verysad.gif

Bent jau maniskis tai saldziai kanrkia hihihi.gif Ir jei tyliai ieini, tai issigasta ir tokia roza nutaiso oj pramiegojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2008 12 23, 15:46)
Bent jau maniskis tai saldziai kanrkia  hihihi.gif Ir jei tyliai ieini, tai issigasta ir tokia roza nutaiso oj pramiegojau  lotuliukas.gif

biggrin.gif Panašu, kad baisiai neišgyvena smile.gif Galvojome kažkada apie linksmuolius Border kolius, bet būtent šie šunys dažnai kaukia vieni palikti, griaužia viską iš eilės, nes jie negali gyventi uždaryti..gaila šuns.
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2008 12 23, 15:55)
biggrin.gif Panašu, kad baisiai neišgyvena smile.gif Galvojome kažkada apie linksmuolius Border kolius, bet būtent šie šunys dažnai kaukia vieni palikti, griaužia viską iš eilės, nes jie negali gyventi uždaryti..gaila šuns.

Na del niufu tai kaip issiauklesi taip turesi mirksiukas.gif O siaip jie ramus, jei turi proga issisiusti tai taip ir padarys, bet jei lieka vienas, bent maniskis tai ramiai sau miega ir serenadu netraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
O,Spindulia,labas.Smagu tave cia matyti 4u.gif Maniskiai irgi nekaukia,ir namu nenusiaubia.Aisku,kol mazi,tai eibiu pridaro:sliures,batus apgrauzia.Zana pvz.sunaus matematikos vadoveli pastudijavo,o kito- akinius pasimatavo biggrin.gif Bet cia kol mazi.O paskui jie aptingsta.Namuose ramus buna.O lauke issiduksta,bet jei kokia diena patingesi ir nepaduksi-irgi nieko baisaus-namai nesugrius del to.Siaip bent mano,tai Dora su Harliu yra ramus ir tinginiai,orus biggrin.gif Bet jiems jau 3 metai.O Zana -baisi padukele,bet ji dar tik 9 menesiu.O loti niufaundlendai is viso mazai loja.Maniskiai loja,kai nori gerti,kai mato kate,Zana,kai nori zaisti,o Dora tingi.Dar loja,kai prispiria reikalas,tada stovi prie duru ir loja.Bet jei nieko nera namuos,tai ir to reikalo nereikia.Pakencia bigsmile.gif .Is patirties galiu pasakyti,kad jei jau karta niufas atejo i sirdi,tai cia visam gyvenimui.Tai nepagydoma liga.Ir nei jokie kvapai,plaukai,seiles,isdaigos jos neisgydys.Nes meskiukas tavo meile atgrazins tukstanti kartu didesne,nei tu jam davei.Ir myli visus seimos narius,draugus,kaimynus,aplamai zmones.Namuose fantastiskas suo,didelis,grazus,gresmingai atrodantis,o tuo paciu svelnus ir rupestingas.Ir linkiu jums isileisti i savo gyvenima maza meskiuka,is kurio isaugs grazuolis niufas.Manau,kad niekada to nesigailesite.
Atsakyti
QUOTE(nenaudele @ 2008 12 23, 16:40)
Ir linkiu jums isileisti i savo gyvenima maza meskiuka,is kurio isaugs grazuolis niufas.Manau,kad niekada to nesigailesite.

Labai tikiuosi, kad ilgai netruks ir šis palinkėjimas išsipildys 4u.gif
Atsakyti
Aha nenaudele, kazkaip netycia uztikau sita temele ax.gif
Atsakyti
Na as irgi niufa bute laikau ir jokiu problemu nematau. Tik anksciau ju siek tiek buvo,kai visas butas buvo kiliminem dangom isklotas,tai siek tiek odele alergizavo,bet dabar jau viskas susitvarke. Pirmaisiais metais tai tikrai problemu su namu siaubimu buvo,bet irgi isaugo. Nors ir taip negali lygint su kitais sunim. Mano draugo biglis nepalyginamai labiau siaubia namus,kai pabuna pusdieni vienas ( jam jau virs metu),tai namai buna tokie,lyg mano Tamosius savaite butu šėlęs doh.gif lotuliukas.gif . Kaip jau nenaudele sake, niufai tai liga, nuo kurios vaistu nera, jei jau dabar neimanoma atsikratyt minties apie niufo isigijima,tai kai ji turesit, galva bus pilna minciu apie antra....
Atsakyti
QUOTE(Sea_Star @ 2005 12 07, 13:56)
Oij, aš niūfaudlendus esu įsimylėjusi nuo vaikystės wub.gif , o mėgstamiausia knyga buvo Avyžiaus "Bardo nuotykiai ir žygiai", perskaityta milijoną kartu. Dabar atsirado reali galimybė laikyti niūfaudlendą, kadangi jis turės visą kiemą savo valdoje.  bigsmile.gif Nusiraminau, perskaičiusi, kad jis nedaug suėda, tik kol auga.
Gal kas galėtų duoti niūfaudlendų veislynų, jei tokių yra, adresų.  4u.gif Lyg girdėjau, kad Vilniaus r. Sudervėje yra kažkoks veislynas. Gal turėsite kokius kontaktus.
Gal žinote apytikslią šių mielų meškučių  tongue.gif kainą? Jei su dokumentais?

Dėkinga  drinks_cheers.gif

Aš irgi mėgau tą knygutę 4u.gif Ir įsimylėjus niūfukus wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as nei nemoku apsakyti savo meiles sios veisles meskuciukams... nezmoniskai,nezemiskai,neberealiai...sergu sia liga diena nakti... pries uzmiegant ir pabusdama jau gal pora metu isivaizduoju kaip mano meskius prieitu,pasiniurkinti,kaip apkabinciau ji minskta kaip jis baksteltu dregna salta nosyta man i lupas wub.gif wub.gif wub.gif nebegaliu sulaukti kada gi jau issikraustysim mes is buto ten kur pagaliau bus be galo laukiamas niufukas /o gal du bigsmile.gif / nedaug zmoniu tesupranta mano toki nora..svajone..nesupranta kodel as sitaip svaigstu vien nuominties apie niufuka..gimines,ypac tevai aiskina kad durniuoju,kaip suvargsiu,kiek prieziuros,ir t..t. jeetus kaip pykti sima ant ju...juk kai taip nori,ir tas rupestis mielas,visai ne vargu vadinamas wub.gif

uh...issiliejau naujameti vakara pas jus ax.gif

SMAGIU JUMS NAUJUJU !!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 12 31, 23:13)
as nei nemoku apsakyti savo meiles sios veisles meskuciukams... nezmoniskai,nezemiskai,neberealiai...sergu sia liga diena nakti... pries uzmiegant ir pabusdama jau gal pora metu isivaizduoju kaip mano meskius prieitu,pasiniurkinti,kaip apkabinciau ji minskta kaip jis baksteltu dregna salta nosyta man i lupas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nebegaliu sulaukti kada gi jau issikraustysim mes is buto ten kur pagaliau bus be galo laukiamas niufukas /o gal du  bigsmile.gif  / nedaug zmoniu tesupranta mano toki nora..svajone..nesupranta kodel as sitaip svaigstu vien nuominties apie niufuka..gimines,ypac tevai aiskina kad durniuoju,kaip suvargsiu,kiek prieziuros,ir t..t. jeetus kaip  pykti sima ant ju...juk kai taip nori,ir tas rupestis mielas,visai ne vargu vadinamas  wub.gif

uh...issiliejau naujameti vakara pas jus  ax.gif

SMAGIU JUMS NAUJUJU !!!!  4u.gif

Suprantu tokį norą ir linkiu, kad jis išsipildytų smile.gif Gal net du kartus 4u.gif
Atsakyti
As irgi suprantu toki nora drinks_cheers.gif
Pati niufa isigijau nors nuomavausi butuka, paskui teko n kartu kraustytis ir va tik kelias dieneles jau gyvenam savo namukyje... Kur kai tik pageres su pinigeliais reikaliukai atsiras antras meskinas ax.gif Jau laukiu laukiu jo seniai.... blush2.gif
O del giminiu tai ir mane laiko kvankstelejusia, ir vis sako pirmiau vaika isigyk o ne antra suni lotuliukas.gif
Atsakyti