Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

Su praejusiomis sventemis visus drinks_cheers.gif 4u.gif Spidulia,bus dar tikrai tu maziu leliu.Ir meskiukas dar ne vienas bus.Tiesa,su ikurtuvemis tave,jus visus 4u.gif Na,mane irgi isprotejusia vadina.Sako tu durna,kam tau tiek tokiu dideliu sunu.Geriau kiaule augintum :bigsmile:Zinot,kaimas yra kaimas.Visur naudos iesko.Sako dabar tokius didelius seri,pinigus i bala meti,naudos tai jokios.Bet man tas pats visu nuomone.Savo sunis pati islaikau,is nieko neprasau.O su savo uzdirbtais ka noriu ta darau.Vieni prageria,kiti kitokiu hobiu turi.O as myliu niufukus.Gerai dar,kad seima mano supranta ir yra tokie patys "kvankteleje".Geriausia mama mano uzlankste,sako geriau pasigimdyk mergaite arba isivaikink blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2009 01 07, 18:01)
As irgi suprantu toki nora  drinks_cheers.gif 
Pati niufa isigijau nors nuomavausi butuka, paskui teko n kartu kraustytis ir va tik kelias dieneles jau gyvenam savo namukyje... Kur kai tik pageres su pinigeliais reikaliukai atsiras antras meskinas  ax.gif  Jau laukiu laukiu jo seniai....  blush2.gif 
O del giminiu tai ir mane laiko kvankstelejusia, ir vis sako pirmiau vaika isigyk o ne antra suni  lotuliukas.gif

Su įkurtuvėm 4u.gif Ir būsimu antru meškinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nenaudele @ 2009 01 07, 18:50)
Na,mane irgi isprotejusia vadina.Sako tu durna,kam tau tiek tokiu dideliu sunu.Geriau kiaule augintum  :bigsmile:Zinot,kaimas yra kaimas

Man tai sako, kad geriau karvę augint, bent pieno duoda, o vietos tai tiek pat užima. Todėl dar ir neturiu mielo ir draugiško meškiuko.
Atsakyti
QUOTE(nenaudele @ 2009 01 07, 17:50)
Su praejusiomis sventemis visus  drinks_cheers.gif  4u.gif Spidulia,bus dar tikrai tu maziu leliu.Ir meskiukas dar ne vienas bus.Tiesa,su ikurtuvemis tave,jus visus  4u.gif Na,mane irgi isprotejusia vadina.Sako tu durna,kam tau tiek tokiu dideliu sunu.Geriau kiaule augintum  :bigsmile:Zinot,kaimas yra kaimas.Visur naudos iesko.Sako dabar tokius didelius seri,pinigus i bala meti,naudos tai jokios.Bet man tas pats visu nuomone.Savo sunis pati islaikau,is nieko neprasau.O su savo uzdirbtais ka noriu ta darau.Vieni prageria,kiti kitokiu hobiu turi.O as myliu niufukus.Gerai dar,kad seima mano supranta ir yra tokie patys "kvankteleje".Geriausia mama mano uzlankste,sako geriau pasigimdyk mergaite arba isivaikink  blush2.gif  .

Nenaudele, o gal ziurek ir visai gera ideja dave mama mirksiukas.gif Juk dar jauna esi mirksiukas.gif O ir meiles visiems uzteks tai tikrai is taves mirksiukas.gif

O pas mane kad bus tai neabejoju biggrin.gif Kaip sakant viskam savas laikas mirksiukas.gif

QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 07, 17:58)
Su įkurtuvėm 4u.gif Ir būsimu antru meškinu 4u.gif
Papildyta:
Man tai sako, kad geriau karvę augint, bent pieno duoda, o vietos tai tiek pat užima. Todėl dar ir neturiu mielo ir draugiško meškiuko.

Aciu aciu, manau ir tavo meskinas jau neuzilgo sulauks savo seimininkes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaiciukes me vien jus kvailina ,mus tai suninkais vadina sake ateina vasara negalesim i arus nueiti ,bet sakau kad tvora aptverta ko bijot tokie versiai gali persokti zmones aplinkui greitai prades vaikscioti
Atsakyti
sugirdzius vaistus nu kirminu kada skiepint? jei niufui jau metai ir cia kasmetinis skiepas? kiek mazdaug kainuos?
Atsakyti
pas mus Siauliuose nuo 30-40lt
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 09, 01:20)
sugirdzius vaistus nu  kirminu kada skiepint? jei  niufui jau metai ir cia kasmetinis skiepas? kiek mazdaug kainuos?

Vaistus nuo kirminu reikia sugirdyti pries kiekviena skiepa likus 1 arba 2 savaitems iki skiepo. O skiepiname kol suniukas 2 arba 3 kartus, pasako veterinaras. O paskui reguliariai kas metus ta pati menesi mirksiukas.gif

Ai ir dar kaina Kaune bent jau pernai buvo 40 artai 50 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 09 sausio 2009 - 09:58
dar turiuklausimely, pastebejau va katik apziureinedama dantukus kad maniskes priekinis dantukas nuskiles, ar gali kilt probl dalyvaujant parodose?
p.s gal galit rekomenduot kluba uzsiregistravimui koki? ernestai is niufu klubo rasiau laiska, bet nieko neatrase...
Atsakyti
kokiame mieste gyveni ?www.kinologija.lt pasiziurek kokie klubai yra artciausiai taves ten ir gali registruotis biggrin.gif
Atsakyti
Gali ir niufu klube registruotis.Nueik i http://www.newflandclub.lt ,ten rasi informacija .Na,o del dantuko,tai nieko negaliu pasakyti,nes dar neturiu dideles patirties 4u.gif .Kokio amziaus tavo niufukas?Kas atsitiko,kad nuskilo dantukas?
Atsakyti
man atrodo klubineja brangiau moka metini mokesti ir kad prieme,mes tai mokam 40 uz metus ir viskas nebent siemet bus pabrangia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 11, 15:33)
dar turiuklausimely, pastebejau va katik apziureinedama dantukus kad maniskes priekinis dantukas nuskiles, ar gali kilt probl dalyvaujant parodose?
p.s gal galit rekomenduot kluba uzsiregistravimui koki? ernestai is niufu klubo rasiau laiska, bet nieko neatrase...

Ta Ernesta esu as lotuliukas.gif Bet kad as jokio laisko negavau unsure.gif
Tai va su klubu niufu yra taip. Stojimo mokestis 50 Lt ir paskui nario mokestis 50 lt per metus mirksiukas.gif Kadangi nebesu klubo sekretore, tik prezidiume, tad geriausia viska rasyti info@newflandclub.lt mirksiukas.gif

O del dantuko nieko tokio mirksiukas.gif Jei nuskiles nedaug, neturetu buti problemu mirksiukas.gif
Atsakyti