Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

o kokias spec priemones naudojat? pas mane tu kudlu neprisivelia bej jei ilgesni laika nesukuoju tai jau matos kad tuoj bedos turesiu.... beje, kurias vietas kaip ir kiek kerpat, as vasara pakirpus buvau koju plaukucius, nu ir tarpupirscius aisq, bet po to kazkas pasake kad nereikia niufu kirpt....
o kitas klausimas, jei cia musu kaunieciu su niufais yra (as beje is kauno) galetume eeta daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 03, 00:09)
o kokias spec priemones naudojat? pas mane tu kudlu neprisivelia bej jei ilgesni laika nesukuoju tai jau matos kad tuoj bedos turesiu.... beje, kurias vietas kaip ir kiek kerpat, as vasara pakirpus buvau koju plaukucius, nu ir tarpupirscius aisq, bet po to kazkas pasake kad nereikia niufu kirpt....
o kitas klausimas, jei cia musu kaunieciu su niufais yra (as beje is kauno) galetume eeta daryt smile.gif

Kirpti tarpupirscius butina visais metu laikais mirksiukas.gif Paskui kerpama ausys, kazkiek krutine (cia jei nori), papilve (cia jei irgi nori) ir tuomet dar koju pentinai (as tiap vadinu), bet man tai grazu kai jie ilgi, tai saviskiui tik padailinu ir siek tiek patrumpinu, kad zeme nesivilktu mirksiukas.gif O Kauniskiu yra yra mirksiukas.gif Ir siaip meetai organizuojami buna karts nuo karto mirksiukas.gif Bet galima pasidaryti koki mini susibegima rolleyes.gif
Papildyta:
O daugiau del spec. priemoniu tai as naudoju tik sampuna specialiai juodam kailiui, bet labai retai maudau, seniau tik pries parodas. O per parodas dar naudodavau kailio blizgikli. O paprastai nenaudoju daugiau nieko, nes kaip ir nereik, nes neturim jokiu bedu su kailiu smile.gif
Atsakyti
nnu as irgi naudoju tik sampuna juodam kailiukui isryskint ir irgi labai retai maudau...db ziema visai nemaudyta, galvoju kazkaip reikia kazka sugalvot....
o del parodu tai ruosiames mes i panevezi db uzsiregistruot, bet bijau biski, kad dantu nerodys, nezinau kaip isstatyr...zodziu pirmo karto baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 03, 14:15)
nnu as irgi naudoju tik sampuna juodam kailiukui isryskint ir irgi labai retai maudau...db ziema visai nemaudyta, galvoju kazkaip reikia kazka sugalvot....
o del parodu tai ruosiames mes i panevezi db uzsiregistruot, bet bijau biski, kad dantu nerodys, nezinau kaip isstatyr...zodziu pirmo karto baime smile.gif

Oj nebijok mirksiukas.gif Jei reik pagalbos tikrai galiu parodyti kas ir kaip mirksiukas.gif Nors va as pati saviskio irgi niekad neistatinedavau, nes suo labai jauciu seimininko jauduli ir tuomet sunkiau buna, tai visad hendlere tai darydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 28, 19:03)
papasakokit nuo kada kinkyti galima ir ko reikia pakinkimui? gal kokiu nuotauku ar straipsniuku turit?

Ateikite į temą "Šunų kinkiniai" , manau bus galinčių atsakyt į Jūsų klausymus apie kinkymą 4u.gif

http://www.supermama...?...400383&st=0
Atsakyti
o va dar apie ta hendlinga, gal galit rekomenduot kokia hendlere, kad padirbtu su sineliu, nes manau kad dar pries paroda reikia padirbeti...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 03, 18:10)
o va dar apie ta hendlinga, gal galit rekomenduot kokia hendlere, kad padirbtu su sineliu, nes manau kad dar pries paroda reikia padirbeti...

Pasakysiu taip, jei yra daug pinigeliu galiu parekomenduoti net kelias mirksiukas.gif Jei nera, tuomet galiu padeti pati mirksiukas.gif Nesu profesionale tai jau tikrai, bet pagrindus zinau mirksiukas.gif

Beja i tema del kinkymo, atsiminkit, kad niufas nera skirtas lenktynems mirksiukas.gif Kaip sakoma yra viena auksine taisykle, niufas bega kol jis pats bega, jei sustojo reiskias viskas, jo toliau vyti nebegalima mirksiukas.gif
Atsakyti
matai, as net neisivaizduoju kiek to hendlingo reikia pamokeliu? o pinigeliu atsirastu manau...
o del kinkymi tai zinau, kad jie eina eina, o jei nori tai blumt ir guli... man del to jie tokie ir patiesni yra, tik taip idomu pabandyt kada ziema ikinkyt i rogutes butu... sportais neuzsiiminesiu pvz. kaip su kokiais haskiais (: nes mano budas visiskai atitinka niufus, galiu pabegt, bet jei galima gulet- kam begt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 26, 19:31)
matai, as net neisivaizduoju kiek to hendlingo reikia pamokeliu? o pinigeliu atsirastu manau...
o del kinkymi tai zinau, kad jie eina eina, o jei nori tai blumt ir guli... man del to jie tokie ir patiesni yra, tik taip idomu pabandyt kada ziema ikinkyt i rogutes butu... sportais neuzsiiminesiu pvz. kaip su kokiais haskiais (: nes  mano budas visiskai atitinka niufus, galiu pabegt, bet jei galima gulet- kam begt? biggrin.gif

Na del pamokeliu kainu tiksliai pasakyt negaliu, bet zinau kad paprastoj parodoj kainuoja isstatymas 20 lt o jau tarptautinej 50 mirksiukas.gif (tiksliau tiek kainavo pries kokius metus...) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, niufikų mylėtojos,

mūsų niufukas (1,5 metų) pradėjo šlubčioti priekine koja, vakar žiūriu jau ir užpakalinę vieną taip atsargiai stato...kiek čiupinėjom nieko neužčiuopėm ir neradom, čiupinėjamas leidosi. Kaži šiaip kur nikstelėjo ar kas rimčiau g.gif Galvoju, gal su sąnariais kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 03 03, 14:40)
o nebandei pas veta vest??

Tai jau šiandien vakare vešim, nes tikrai neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievukas @ 2009 03 03, 15:22)
Labas, niufikų mylėtojos,

mūsų niufukas (1,5 metų) pradėjo šlubčioti priekine koja, vakar žiūriu jau ir užpakalinę vieną taip atsargiai stato...kiek čiupinėjom nieko neužčiuopėm ir neradom, čiupinėjamas leidosi. Kaži šiaip kur nikstelėjo ar kas rimčiau  g.gif  Galvoju, gal su sąnariais kas  g.gif

Sveika prisijungus, veks kuo greiciau, nes mes tai su sanariais daug problemu turejom, kol siemet teko net operuot verysad.gif verysad.gif
Atsakyti