Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

QUOTE(Spindulia @ 2009 01 20, 17:00)
Nu kad per parodas uzdarose patalpose toks ten ir meetas  doh.gif  grustalyne... as tai paprastai speldavausi paciam virsuj iki paskutines minutes... man tai gaila suns, kai tokia mase zmoniu braunasi, lipa ant koju, uodegu... Nepatinka man tokios parodos  schmoll.gif
Sveiki.Niufas bigsmile.gif bigsmile.gif Sena mano meile.Paskaiciau ir prisiminiau pirma paroda Kauno haleje,kazkas baisaus buvo,ir vaizdelis toks:Virs zmoniu galvu plauke juodas meskinas o is po jo toks duslis balselis,prosu pani bardzo,prosu.Tai lenku niufas i ringa iresi,o jo seimininkas visas suplukes,pats budamas nedidukas,ant ranku paemes savo meskina.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 01 21, 22:43)
Paskaiciau ir prisiminiau pirma paroda Kauno haleje,kazkas baisaus buvo,ir vaizdelis toks:Virs zmoniu galvu plauke juodas meskinas o is po jo toks duslis balselis,prosu pani bardzo,prosu.Tai lenku niufas i ringa iresi,o jo seimininkas visas suplukes,pats budamas nedidukas,ant ranku paemes savo meskina.

Oho, jau gailiuosi, kad to vaizdelio nemačiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 21, 22:45)
Oho, jau gailiuosi, kad to vaizdelio nemačiau bigsmile.gif
Dabar parodose sutykus niufus visada prisimenu Kauna.Ir dar visada jei tik speju einu paziureti niufu ringo.Siauliai.Niufai ringe. Prie pat rybos stovi vaikas ir su tokiu apetytu valgo CEBUREKA.Varksai meskinai,bando seiles ryti o jos tysta ir dar tas kvapas,ir dar ranka nuleidze su tuo skanestu vos ne prie pat nosies.Ejau vyti nuo ringo,tai buvau iskoneveikta.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 01 21, 23:07)
Dabar parodose sutykus niufus visada prisimenu Kauna.Ir dar visada jei tik speju einu paziureti niufu ringo.Siauliai.Niufai ringe. Prie pat rybos stovi vaikas ir su tokiu apetytu valgo CEBUREKA.Varksai meskinai,bando seiles ryti o jos tysta ir dar tas kvapas,ir dar ranka nuleidze su tuo skanestu vos ne prie pat nosies.Ejau vyti nuo ringo,tai buvau iskoneveikta.

Niūfų kantrybė geležinė, bet pavalgyt gi taip norisi šitiem gražuoliam...
Atsakyti
ar spali kur buvo Šiauliuose apie ta paroda kalbate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RMole @ 2009 01 22, 10:46)
ar spali kur buvo Šiauliuose apie ta paroda kalbate  biggrin.gif
Taip apie ta paroda.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 01 21, 21:43)
Sveiki.Niufas bigsmile.gif  bigsmile.gif Sena mano meile.Paskaiciau ir prisiminiau pirma paroda Kauno haleje,kazkas baisaus buvo,ir vaizdelis toks:Virs zmoniu galvu plauke juodas meskinas o is po jo toks duslis balselis,prosu pani bardzo,prosu.Tai lenku niufas i ringa iresi,o jo seimininkas visas suplukes,pats budamas nedidukas,ant ranku paemes savo meskina.

O as darydavau kitaip smile.gif Tiesiog paleidziu halej niufa laiptais viena, tai visi zmones automatiskai prasiskiria lotuliukas.gif Man belieka paskui spet nusirident lotuliukas.gif Nes kur as pakelsiu meskina savo svorio blush2.gif

Atsakyti
Aš broliui nušviečiau apie grustis parodoje, tai sako, stovėkit prie mūsų, tai vietos tikrai bus. Mat jų žvėris kaukazas.. o ten žiauna dar didesnė lotuliukas.gif .

Kuo man niufiai žavi? Jie mieli, minkšti, švelnūs, bet kai jauti, kad žemė dunda ir matai priešais save atbėgantį..hm..ką tokį? meškiną? gorilą? aš svetimo vietoje suabejočiau, ka tas dramblys nekanda, kad yra draugiškas ir greičiau užlaižytų. O ir balseliai jų žavingi. Taip kad ir saugumas, ir grožis.

Pas mus niekad nebūna po vieną šunį. Tai va kuo man niufis labiau nei kiti patinka - savo laikysena. Aišku, visi jie nori valgyt, visiems seilės bėga... Nu bet kai dediesi į burną kąsnį, o jis stebūklingai iš burnos dingsta, nes net nematei, kada po ranka atsirado spenielė.... taigi ir sužvėrėt iš bado galima biggrin.gif Niufis sėdės išdidžiai, bet nelys. Bent jau mūsiškės, kiek turėjome. Subarsi, ne tai ne, plumt po stalu ir kantriai lauks savo valandos.

Nu būtų tikrai geras vaizdelis pamatyti žemą žmogų, ant rankų išnešantį savo meškiną thumbup.gif . Jau užtenka vaizdelio, kai mūsų ciucia stačiom užbėga į glėbį dvimetriniam broliui. Tas kabliuku stovi, vos laikosi ant kojų lotuliukas.gif .

Kaži, ar kada baigtume pasakojimus kiekviena apie savo šunis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 22, 11:55)
Kaži, ar kada baigtume pasakojimus kiekviena apie savo šunis?  bigsmile.gif

Niekada lotuliukas.gif Kol bus sunu ir ju pakavaisusiu seimininku tol bus ir plepesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 01 21, 21:43)
Sveiki.Niufas bigsmile.gif  bigsmile.gif Sena mano meile.Paskaiciau ir prisiminiau pirma paroda Kauno haleje,kazkas baisaus buvo,ir vaizdelis toks:Virs zmoniu galvu plauke juodas meskinas o is po jo toks duslis balselis,prosu pani bardzo,prosu.Tai lenku niufas i ringa iresi,o jo seimininkas visas suplukes,pats budamas nedidukas,ant ranku paemes savo meskina.

Ir aš tą vaizdą pamatyt norėčiau lotuliukas.gif Tikriausiai labai stiprus vyrukas buvo biggrin.gif Nes man savo niufą be šansų pakelt,nes už mane daugiau sveria lotuliukas.gif
Atsakyti
tai tas sunelis kur seile varvino buvo mano Žudule jai taip jis sugadino paroda kad ji uzmirso viska o ryta pusryciu buvo nagavusi tai isivaizduokite kokia seile nutyso g.gif
Atsakyti
QUOTE(RMole @ 2009 01 22, 19:00)
tai tas sunelis kur seile varvino buvo mano Žudule jai taip jis sugadino paroda kad ji uzmirso viska o ryta pusryciu buvo nagavusi tai isivaizduokite kokia seile nutyso g.gif
Tai tiesa,rupuze CEBUREKAS.Bet visvien niufai,kad ir seilijas visvien zavus meskinai.Sale mopsu ir pekinu dar ir niufai turi mano sirdy vietos.
Atsakyti