Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

su dokumentais sie sunys kainuoja apie 600euru,o be apie800litu. kai savo Tomyti pirkau Lenkijoje(nes pas mus nebuvo sukergtu kaliu verysad.gif ) tai mokejau450euru. o del tingumo tai nepasakyciau kad maniskis yra tingus(nors jam 9menesiai ir dar daug kas gali pasikeist). mieganti gali pakelt ir parodyt koki nors zaisla tai tuoj pat atsistoja ir pradeda zaisti. jis yra labai judrus. o kaip cia kazkas minejo kad sunku isprasyti is lovos,musiskis tai kai pakvieti tai ir ilipa i lova,bet pabuna kelias minutes ir islipa,nes jam nepatinka,tikriausiai per karsta. o del stalo tai Tomis niekad neprasineja maisto. dazniausiai kai as valgau atsigula prie mano koju ir guli smile.gif "jei numesi kasneli,tai suesiu,bet pats prasyti neketinu" ir taip visalaik smile.gif o jau kaip vaikus myli biggrin.gif pamato koki vaika tai net visas dreba kaip nori lekti ir pazaisti. kadangi mano brolis turi du labai pasiutusius vaikus,kurie nuolatos zaidzia su Tomiu,jis ir prisiriso prie vaiku. kiek girdejau tai dauguma niufu labai labai myli vaikus smile.gif jei norit galit uzeiti i niufaundlendo Lordo asmenini psl www.newfoundland.visiems.lt
Atsakyti
nerealus Niufikai yra Danijoj biggrin.gif kaip padarysiu idesiu nuotraukeliu ax.gif o cia maniskishttp://public.fotki.com/ZAZA09/as_ir_mano_suo/
Papildyta:
http://public.fotki....as_ir_mano_suo/
Atsakyti
http://www.republika...fs/indexang.htm Čia niufaudlendų veislyno puslapis. ax.gif
Atsakyti
taip,cia lenku veislynas kuriame yra mano Tomio brolis.ju sunys daznai nusluosto nosis musiskiams
Atsakyti
Ir kaip Jums tas Lenkijos veislynas? Ar patiko? ax.gif
Atsakyti
Čia keliatas klausimėlių, gal galite atsakyti smile.gif
Kaip jie sutaria su mažais gyvūnais?pvz: kišeniniais šuniukais, kačiukais?,kad myli mažus vaikus tai žinau. biggrin.gif Ar jie seilėjasi?Kaip pas niufaudlendus su specifiniu kvapu?, ar sudėtinga plauko priežiūra? g.gif
Atsakyti
na musiskis labai nori su visais zaisti,todel mazi suniukai jo privengia.turbut del to dydzio smile.gif o siaip tai jie seilejasi,bet tai yra gan individualus dalykas. musu seilejasi tik kai labai susijaudina,o kitos mano pazistamos tai visa laika rolleyes.gif del specifinio kvapo..na nelabai galiu ka pasakyti,nes labai daug metu auginame sunis ir tiesiog nejauciame..o kaili reikia kekviena diena sukuoti ir viskas,bet ankstyva pavasari ir velyva rudeni buna labai daug plauku,nes jie seriasi schmoll.gif tai gali sukuot nesukaves,o plauku visuose namuose pilna..del to lenkijos veislyno suniukai buna labai perspektyvus,ju sunys turi daug titulu,o maniskio brolis,jei neklystu yra lietuvos ir dar keliu saliu cempionas..jie turetu neuzilgo tureti suniuku vada.. del paciu seimininku tai galiu pasakyti kad labai miela ta moteris..per parodas vis pribega..pataria..vienu zodziu geri zmones pasirode smile.gif
Atsakyti
Sea -Star ---- Saviske niufe pirkome is Kelmes rajono, Kramtuko veislyno. Tevas -Lenkijos cempionas, mama- tada dar buvo kandidate i Lietuvos cempionus. Mokejom nei daug nei mazai 2000 Lt, patys suniuku zadame tureti kita pavasari., jei viskas sekmingai.
Atsakyti
Dėkui,man niufaudlendai atrodo tokie geriečiai rolleyes.gif senai jais žaviuosi,net nežinau kodėl,ar dėl jų dydžio,grožio.Iš didelių šunų man jie thumbup.gif ,o kiti šuniukai tai tik mažų veislių.Niufas mano svajonė.Prieš kelis metus buvau apsisprendusi pirkti, bet Lietuvoje tuo metu mažylių nebuvo,ir rekomendavo Norkros veislyną. Bet mes nepirkome,nes man nepatiko,kad veislynas Lenkijoje, šuniukų pasirinkti negaliu , nes kiti užsakyti. verysad.gif
Atsakyti
Tai mes irgi paskutine spejom "prigriebti" be jokio pasirinkimo visa vada buvo uzsakyta, o viena mergyte buvo pasilike patys seiminkai- turejom pereiti vos ne konkursa, itikinti, kad tikrai busime geri seiminkai ir galesime uztikrinti gera suniuko prieziura - ir ta mergyte atiteko mums.
Atsakyti
kai mes ieskojom suniuko irgi kreipemes i kramtuko veislyna,bet jie neturejo suniuku ir nesiruose ju tureti artimiausiu metu tai ir "pasinesem" i lenkus smile.gif
Atsakyti
Aš ieškojau kalytės buvo likusi tik viena, o aš norėjau išsirinkti pati doh.gif ...O taip važiuoti tokį kelią ir imti tik tas kas liko blink.gif ...tai man kažkaip netiko.Ir plius juk nemaži pinigai rolleyes.gif
Papildyta:
O kur jūs laikote savo meškius?Kieme ar namuose? mirksiukas.gif
Atsakyti