Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

ir dar..balandzio 15 diena Kaune bus rengiamas antrasis Lietuvos niufu,ju augintoju ir myletoju susitikimas.maloniai kvieciame atvykti. detalesne info rasite www.newfoundland.visiems.lt (sveciu knygoje) biggrin.gif
Atsakyti
Paziurekit, kokie nuostabus suniukai ax.gif user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Kokie fantastiski.Ar jie lietuviukai?Gal tavo?As taip pat turiu niufaundlenduke mergyte.Dabar mano Dora 1 metu.Ji yra nuostabi,protinga,meili.Vienu zodziu-svajoniu suo.Visu numyletine ir lepunele. 4u.gif
Atsakyti
Jie ne lietuviukai 4u.gif danai ax.gif salia musu veislynas, dar turi juoda. user posted image O CIA MANISKIS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaza09: 29 balandžio 2006 - 12:01
dar parodysiu 4u.gif user posted image user posted image
Papildyta:
kazin lietuvoje taipat yra sokoladiniu niufiku? ax.gif zinokit tos rudos kales suniukai visi buvo juodi biggrin.gif tokie meskuciai wub.gif nerealus wub.gif
[b]Papildyta: bet man asmeniskai senbernarai yra graziausi blush2.gif 4u.gif nesupykit niufiku augintojos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaza09: 29 balandžio 2006 - 15:32
Rudu niufu Liewtuvoje tikrai yra. Is tos vados kur saviske pirkom buvo 3 rudi suniukai. Siaip man daug grazesni juodi nes tokios spalvos jie man tikri niufai, o ruda spalva nera isvaizdi is spalvu gamos, tai ir sunys nekaip atrodo.
na vel gi cia tik mano nuomone.
Atsakyti
biggrin.gif Zaza,visoms mamoms savi vaikai graziausi.Tai ner ko ir isizeisti.Mano svajone- rudas niufas.Dabar turiu juoda kaip angliukas Doryte.Nemoku ideti nuotraukos,taip tai parodyciau.Ji grazuole mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenaudele: 02 gegužės 2006 - 15:23
Mano merga taip pat juoda net iki melynumo. Pradzioje irgi buvau "uzsidegusi" rudam, bet po to kai pamaciau paaugusi ir ta nuplauta sokoladine spalva, tai man jie tokie nesimpatiski pasirode ir apsidziaugiau kad klaidos del pasirinkimo nepadariau. Kaip sakau juoda-klasikine yra graziausia. Kiekvienam savo .
Man taip pat neiseina nuotraukos ideti , tai parodyciau saviske...
Atsakyti
Niufikai labai grazus, kaip netekau savo pirmo senbernaro verysad.gif galvojau..kad reikia tokio suns kuris man neprimintu mano buvusio sunelio. Pirma mintis buvo ta kad tai gali buti tik NIUFIKAS, bet gavosi tai kad as vel nusipirkau maza bethovenuka...ir dar kiek ilgai as jo jieskojau doh.gif o jusu augintines su dokumentais? dalyvaujat parodose?
Papildyta:
galite atsiusti man i emaila tai as idesiu jusu nuotraukas. ramunele@super.lt
Atsakyti
vajetau rolleyes.gif koki tei rudi niufikai grazus thumbup.gif thumbup.gif vat man kaip ir truksta dar vieno niufiko,tik rudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zaza, nusiunciau tau saviskes nuotraukas.
Mano niufe yra su dokumentais ir parodas lankom, kol kas "puikiai".
Neseniai buvo Klaipedoje paroda, tai buvome vieninteliai savo veisles atstovai, kazkaip Klaipedos kraste niufu negausu...
Atsakyti
Aciu, Zaza kad patalpinai.
Aciu visoms uz komplimentus.

Siaip kad nufotografuoti reikia aplink ja pasokineti, speti uzfiksuoti, nes kita akimirka ziurek jau nusisukusi ir nubinzenusi. Bet turbut cia taip su visais sunimis.
Atsakyti