Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kai vyras pyksta kad paskambini?

QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 22:28)
tarp "ežių" nemokamai?
Taiklus pastebejimas.
Beje, gal temos autorei EZYS padetu. Gal vyras pyksta , jog yra svaistomi seimos pinigai.
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 05 27, 19:59)
Kartu esame jau 3 metus. Ir iki šiol aš bijau jam paskambinti telefonu- dažnai po to seka priekaištai , kad skambinu ir jo ieškau. O to tikrai nėra, ir skambučiai ne tokie jau dažni- paskambinu tik kai reikia arba ilgai negrįžta į namus.
Jei nekelia ragelio , bet mato mano skambutį dažnai tyčia ignoruoja ir grįžta dar vėliau.. Gal kitai tai nebūtų svarbu, bet kievienas toks atvejis mane tap žeidžia, jog atrodo, kad prarandu dalelę savęs..
Ką daryti?..

schmoll.gif ne save prarandate, vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 30, 07:45)
Taip. Po avarijos reikia arba į policiją/greitają, arba į tech pagalbą skambinti.

kaip cia tu taip paskubejai su isvadomis:
visu pirma paskambinau i policija (jinai kartu paklause ar greitosios nereikia)
toliau paskambinau i darba ir perspejau, kad veluosiu
o toliau paskambnau vyrui - reikia gi savininka informuoti, kad jo transporto priemone i avarija papuole
Atsakyti
Na sutikit, moterys dažnai skambina tiesiog šiaip sau: paklausti, ar dar vis myli, ar pasiilgo, ką veikia ir t.t. Na patinka tai maximum pusę metų, paskui pabosta bigsmile.gif

O kažkas ypatingo įvyksta tikrai ne kiekvieną dieną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 05 27, 18:59)
Kartu esame jau 3 metus. Ir iki šiol aš bijau jam paskambinti telefonu- dažnai po to seka priekaištai , kad skambinu ir jo ieškau. O to tikrai nėra, ir skambučiai ne tokie jau dažni- paskambinu tik kai reikia arba ilgai negrįžta į namus.
Jei nekelia ragelio , bet mato mano skambutį dažnai tyčia ignoruoja ir grįžta dar vėliau.. Gal kitai tai nebūtų svarbu, bet kievienas toks atvejis mane tap žeidžia, jog atrodo, kad prarandu dalelę savęs..
Ką daryti?..

As niekad neskambindavau. Jei budavo kazkas urgent - parasydavau sms ir tvarkydavausi pati.
Atsakyti
Buvo ir mano vyrui kazkas uzeje, kad atseit as jam trukdau kai skambinu, kartais jautesi kad sneka ir tuo paciu metu yra kazkur mintym toli pati sakydavau, kad perskambintu kai gales. Pripratau ir dabar kai man ko reikia tik pamajakinu, o jis kai gali atskambina, tik jeigu turiu koki skubu reikala tai jau laukiu kol pakels. Ir dabar dazniausiai jis man skambina, o as retais atvejais tai dabar kila klausimas "o pati paskambint negali?" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga_: 03 birželio 2009 - 13:23
QUOTE(Saga_ @ 2009 06 03, 14:22)
Ir dabar dazniausiai jis man skambina, o as retais atvejais tai dabar kila klausimas "o pati paskambint negali?"  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 03, 11:11)
As niekad neskambindavau. Jei budavo kazkas urgent - parasydavau sms ir tvarkydavausi pati.

Tai jūs pati pasirinkote neskambinti, o ne jums taip buvo paliepta.

Nežinau, man tokie santykiai atrodo atstumančiai, esu mačius ne kartą panašius, kur tik "patylėk", "užsičiaupk", "nenusišnekėk", "nelįsk", "atšok", "nenervuok", "ko tu nori", "nesambinėk", "neklausinėk", "ne tavo reikalas". Jei žmogų erzintų mano skambučiai, aš ne tik kad jam neskambinčiau, bet net ir nebendraučiau apskritai, nekalbant jau apie gyvenimą kartu. Bet kiekvienas savo renkasi.
Atsakyti
Geriausia neskambint ir nenrvot vyro biggrin.gif
Atsakyti
...jauciu nera temos kur medinis nebutu pasireiskes su savo kvailom teorijom ir visazinanciu mastymu. Medinis - Dievas. Moteris kilimelis po kojom arba isdresiruotas suniukas. Toks susidaro yspudis skaitant jo postus visuose pasisakymuose ir visose temose. Toks jausmas kad jus visas moteris laikote kvailomis ir antrarusemis. Tai tada kyla klausimas - o ka veikiate supermamoj?
....nu prasom- pasireiskit eiliny karta didis.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 05 28, 12:04)
Vyro motina visą gyvenimą jį kontroliavo- net ir dabar kasdien skambina po 10 kartų- net nežinau iš kur pas jį tiek kantrybės su ja kalbėtis...
Be to - jis vienturtis g.gif

toliau nei nebeskaiciau.
gal papuolat kaip tycia paskambinti po to, kai jis sesiolikta syki su mama pasnekejo ir jam jau tas telefonas per gerkle lenda? na ir issilieja ant jusu. manajam tas pats - jei paskambinu daznai gurbiai atkerta, kad trukdau dirbti. dabar suprantu kodel. vakar vaziavau su juo i reisa. nuo kokiu 9h iki 14h (kuomet paprastai as skambinu paklausti, ar nebaigineja darbo dar) draugas paskambino jam 6 kartus, pasneketi praktiskai apie nieka, arba apie "reikalus", arba pasipasakoti kas nutiko, naujiena kokia isgirdo... dar pora sykiu i tarpus paskambino mama. kas be ko, kitu telefonu kelis sykius skambino darbo reikalais. vos speja klintoti rageli. ir jei po viso to maratono buciau as skambtelejus tai greiciausiai likciau ta labiausiai sunervinusi. nes sulig kiekvienu skambuciu maciau kaip daresi nervingesnis, kaip atsibodo tas telefono skambejimas.
imkit ir nebeskambinkit. pamatysit, pats puls ieskoti - gal kas nutiko.
Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2009 06 05, 10:54)
...jauciu nera temos kur medinis nebutu pasireiskes su savo kvailom teorijom ir visazinanciu mastymu. Medinis - Dievas. Moteris kilimelis po kojom arba isdresiruotas suniukas. Toks susidaro yspudis skaitant jo postus visuose pasisakymuose ir visose temose.

vadinasi, nemokat skaityti jo postu. man toks yspudis nesusidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 05 birželio 2009 - 10:35
QUOTE(InesaP @ 2009 06 05, 10:54)
...jauciu nera temos kur medinis nebutu pasireiskes su savo kvailom teorijom ir visazinanciu mastymu. Medinis - Dievas. Moteris kilimelis po kojom arba isdresiruotas suniukas. Toks susidaro yspudis skaitant jo postus visuose pasisakymuose ir visose temose. Toks jausmas kad jus visas moteris laikote kvailomis ir antrarusemis. Tai tada kyla klausimas - o ka veikiate supermamoj?
....nu prasom- pasireiskit eiliny karta didis.gif

ispradziu ir as taip maniau,pasiskaicius daugeli jo postu supratau,kad tai zmogus turintis didele gyvenimiska patirti,sakyciau skaudzia patirti,todel jis ir cia(kaip ir mes visos :)gerai apmastant negalima nesutikti su daugeliu jo pasisakymu smile.gif
Atsakyti