Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT kremas nuo striju

QUOTE(blumchen @ 2009 06 04, 08:26)
Avent kremu tepliojom tik pilvuka nuo 3men, nes pilvas labai staigiai pradejo augt atrodziau kaip 6 men, o kad kitur reikia teptis net nepagalvojau  doh.gif ir tai jei ne vyras , tai nezinociau apskritai kas per strijos ir kad reikia tepliotis kremu profilaktiskai  blush2.gif jis iteike man ir pasake tepliosim kiekviena vakara  biggrin.gif
Mama 3 pagimde ir nei vienos strijos, o pas mane ant uzpakaliuko atsirado po gimdymo  doh.gif
200ml uzteko 6 men
tai jiai pradejai 4men tepliotis tai reiskias jo uztenka visam isnesiojimui, bet dar sako kad ir po gimdymo reikia tept
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 06 03, 13:58)
o tau pakako per visa nestuma tos tutukes ?

galiu drąsiai už ją paskyt, kad nepakako.
šiaip geras daiktas, aš abu nėštumus tepliojaus. beje, nepamirškit teplioti krūtinės ir po gimdymo. nes pvz su pirmu vaikeliu pienas atsirado berods trečią deiną po gimdymo ir krūtinė iškart ant tiek padidėjo... blink.gif teko ir strijų paragaut.. verysad.gif šįkart jau tepliojau ir krūtinę, patenkinta rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 06 04, 09:31)
tai jiai pradejai 4men tepliotis tai reiskias jo uztenka visam isnesiojimui, bet dar sako kad ir po gimdymo reikia tept

man pakako tik pilvui ir tik iki gimdymo, net nepagalvojau, kad jos gali atsirast kitur, o po gimdymo naudojau stangrinancius kremus
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 06 04, 06:59)
as neseniai pirkau tai jiai neklystu 54lt sumokejau. Bet tik 2-3 sav, uztenka ? tu gal visa kuna temi, ten 200ml

pilva, kojas, krutine, storu sluoksniu, todel trumpam ir uztekdavo
Atsakyti
man nei vienas kremas, aliejus nepadejo doh.gif visas pilvas krutine nuseta strijom doh.gif manau cia labai puikus budas pinigus uzsidirbineti g.gif
Atsakyti
As manau, kad jeigu pirkti krema nuo striju, tai tik brangu, kuris kainuoja virs 50 - 100 lt. Ka ten tie kremukai uz keleta litu gali padeti g.gif Ir jei pirkciau, tai pirkciau is vaistines, o ne is kosmetikos parduotuves. Vaistine man atrodo patikimiau mirksiukas.gif O siaip pati nenaudojau ir po gimdymo neradau jokios strijos mirksiukas.gif Tai padariau isvada, kad tai priklauso nuo odos, o ne nuo to ar naudoji ta krema ar ne ax.gif
Atsakyti
Aš su pirmu vaikeliu netepiau, ir strijų atsirado tik, kai pienelio padaugėjo, o pilvas buvo gražutis ax.gif . Dabar nuo 3 mėn. turiu AVENtą, strijų irgi nepasirodė, bet ar jos gali atsirasti vėliau ant pilvo. Ar jei dabar nėra (30 savaičių), tai ir nebūtų?
Atsakyti
o as naudojau pirkta vaistineje ir mokejau tikrai nemazai, bet va ir dar nepagimdzius, o jau strijos gan ryskiai matosi ant pilvuko, sedmenu ir krutines. Mano mama 4 vaikus pagimde ir striju neatsirado g.gif tad cia tikrai manau ne ne tik nuo kremo, bet ir nuo odos daug kas priklauso verysad.gif nu va o as po gimdymo turesiu kazka daryti su savo strijom kitaip maudimosi kostiumeliui ate fear.gif
Atsakyti
As pradejau nuo Jonson baby aliejuko ir dabar naudoju avent aliejuka, ant pilvo striju nera, bet ant sonu ir krutines tai atsirado, ant krutines tai kaip ruzavos slapvos siulai atrodo:(
Atsakyti
to 9kristina:
Kainos nezinau, nes man drauge padovanojo, 125ml buteliukas, svarbiausia jog kvapas neerzinantis, beveik bekvapis.
Vakar prisiskaiciau temos ir prisimeniau savo drauge, kuri vos ne nuo pirmu menesiu pradejo tepliotis kuom tik reikia ir nereikia, o ant pilvo strijos panasios i randus, nuo vaikelio gimimo praejo jau apie du metus, bet jie neisnyko:(
Ir pvz per atostogas susipazinau su viena moterite, is saves visa gliezna, kudute ir turi metuku dvynius,atrodo pasakiskai, nei celiulito, nei striju.
Taigi viskas priklauso nuo odos, bet tikekimes kad ir kremas gali padaryti stebukla!:)
Atsakyti
apie AVENT krema nuo striju esu teigiamos nuomones,nuo 4men pradejo pilvas trukineti tepu ir zinokit kelios tos strijytes liko,bet nebesiplecia thumbup.gif
Atsakyti
As iki 8 men. naudojau kitos firmos kremuka nuo striju, dabar nusipirkau AVENT. Ar jie veiksmingi, tai nzn. Man pilvuko oda netrukineja ir nzn ar del kremu, ar del pacios odos biggrin.gif , bet vis tiek tepu blush2.gif
taip pat tepu krutine ir kartais slaunis, tik va ant slaunu tai matau atsiradusias strijas g.gif
Atsakyti